Jay-z je upravo otvorio svoj odnos prema Beyoncé-u | BA.polkadotsinthecountry.com

Jay-z je upravo otvorio svoj odnos prema Beyoncé-u

Jay-z je upravo otvorio svoj odnos prema Beyoncé-u

'Mi smo izgradili ovaj veliki, prekrasan ljetnikovac odnosa koji nije u potpunosti izgrađen na 100 posto istina'

Jay-Z i Beyoncémay biti jedan od najviše govorio o parova na svijetu, ali oni su također jedan od najvažnijih privatnih.

Oni ažuriranja rijetko post na društvenim mrežama jedni o drugima i za razliku od mnogo A-Listers nismo poznate prednosti i mane njihovog odnosa - to je sve do nedavno.

Samo prošle godine, Beyoncé objavila Lemonade, njen Grammy Nagrađivani šesti studijski album, a većina se odnosi na nevjerstvo njen reper muža.

"Zar ne vidite da nema drugog čovjeka iznad vas? Kakav zao način da se tretira devojku da te voli "pročitati jedan red u Hold Up, dok je drugi u ne bole Yourselfread" Znaš da ti dam život, ako ponovo pokušate ovo sranje ćeš izgubiti svoju ženu. "

load...

Prije samo nekoliko sedmica, Jay-Z je objavio svoj odgovor na Lemonade: album svoje gdje je javno ispričava svojoj supruzi, javljaju da prizna njegova nevjera.

'Gledajte, ja se izvinjavam, često raznježiti, uzeo za moje dijete da se rodi da vidi kroz oči jedne žene ", stoji na jednom tekstovi na Jay-Z naziv numere, 04:44. On je nastavio: "A ako moja djeca znala, ja ne znam šta bih uradio. Ako oni ne gledaj me isto, ja bih vjerojatno umrijeti sa svim istim - "Šta si uradio s kim?" Kakvo dobro je ménage à trois kada imate srodna duša? "Rizikovali ste da za Plave?" "

Ove sedmice Jay uploaded a 'fusnote' video toTidal, gdje se pridružili bliski prijatelji iz Kendrick Lamar Will Smith, reper se osvrnuo na teme staze i inspiracija iza njega, iznenadivši svi tako što vrlo lično o svom braku.

load...

"Ovo je moj stvarni život", objasnio je on. 'Upravo sam naišao na ovo mjesto i mi smo izgradili ovo veliki, prekrasan ljetnikovac odnosa koji nije u potpunosti izgrađen na posto istina 100 i počinje pucanje.'

On je nastavio: 'stvari počinju događa da javnost može vidjeti. Onda smo morali doći do tačke "OK, suza ovo dole i krenimo od početka." To je najteža stvar koju sam ikada učinio. '

Povezane vijesti


Post Zabava

Jessica Brown govori o njenoj borbi sa poremećajem u ishrani

Post Zabava

Zašto se brisanje Facebook-a osjeća kao da zapaljuje moj tinejdžerski dnevnik

Post Zabava

Amazon prvi dan laptop računara, do 350 EUR od Dell i više

Post Zabava

5 knjiga za čitanje meseca

Post Zabava

Donald Trump slučajno pokreće pokret #DressLikeAWoman

Post Zabava

Zlatne globusove nominacije 2018 zvanično su najavljene

Post Zabava

Instagram uvodi novu funkciju koja nas štiti od trolova

Post Zabava

Novu novčiću za novčiću Jane Austen će vas uplašiti suze radosti

Post Zabava

Katherine waterston: Upoznajte novu zvezdu fantastičnih zveri

Post Zabava

Izaberi ljubav - kako ove žene pomažu izbjeglicama kroz poeziju

Post Zabava

Evo najpopularnijih citata Diane von Furstenberga

Post Zabava

15 najboljih debata Hilary Clinton se vraća protiv truda