Instagram sada obaveštava ljude kada ste nešto snimili | BA.polkadotsinthecountry.com

Instagram sada obaveštava ljude kada ste nešto snimili

Instagram sada obaveštava ljude kada ste nešto snimili

Da, tu je još jedan način da se pokaže svima šta radite.

Instagram je upravo lansirala najveće i ažuriranje menja pravila igre još. Sada ste u mogućnosti da uživo video!

Kako to radi? To je jednostavno - samo obrisati u kameru priča i prelazak na "uživo" modu. Ne morate brinuti o tome se dijele kao što nestaje kada završite snimanje!

Imate kontrolu nad koji vidi svoj program, koji komentari su vidljivi i čiji video ti obaviješteni o - i dobićete tri sekunde odbrojavanja prije odlaska uživo!

Donose na celeb vids...

14. Decembra, napisali smo...

Hot iz štampe! Najnovije ažuriranje Instagram će vam omogućiti da sačuvate poruke tako da ih možete ponovo kad god želite. DA, to znači da s punim radnim vremenom pristup svemu iz tog sna destinacija za odmor u svoj omiljeni meme ili street style izgled.

load...

Sačuvanih postovi će se sada pojaviti na novoj kartici na svoj profil i to je isključivo za vaše oči samo tako da ne morate brinuti o izgleda kao modni uhoda ili samo koliko Justin Bieber poruke koje ste završili uštede.

Ovo je radosna vijest, jer nas je sve zadnjeg ažuriranja Instagram zabrinut. Kada Instagram nedavno je najavio da će ljudi biti obaviješteni kad god je neko uzeo screenshot, svi smo pretpostavili najgore. Da li je to iznenada znači da će naš Instagram pale znaju da smo screenshotting svoj odmor pukne, njihovo slanje našim sestrama kao što je "to je ono što vacaying sa vašeg budućeg brat-in-zakon će biti kao FYI '!?

I, Bože, će naša djevojka zaljubila na poslu znaju da si screenshotting sve njene odjeće i svirepo slanje ih sa svojim prijateljima WhatsApp grupa kao što su "Potrebno mi je to." Lista je beskrajna, i zabrinjavajuće kao pakao. Sve u svemu, ovo je trebalo da bude katastrofalna.

load...

Ali, nakon mnogo istraživanja, pokušaja i pogreške (AKA screenshotting slike naših kolega, a zatim je, nazivajući ih odmah da traže da su bili obaviješteni, a zatim postaje zbunjen i zbunjeni "šta?" Nazad), otkrili smo da je ovaj update samo utječe Instagram usmjeriti do sada, u svakom slučaju.

Instagram je također objavio još nekoliko ažuriranja, tako da možete isključiti komentare za određene poruke, uklonite sljedbenika (ako je vaš račun privatne) i sada možete kao komentare vaših računa, previše.

Kada je pušten Instagram priče, svi smo podijeljeni u tri ekipe: oni koji su skočili brod odmah, oni koji su odlučili da ga bojkotuju potpuno (oh hi Kylie Jenner) i drugi koji na neki način imaju vremena i energije da se i jedno i drugo.

OK, pa da nam objasni jer stvarno nije potrebe da se brinete previše. U osnovi to znači da kada primate nečije Instagram priča direktno (koji traje 24 sata), oni već znaju da si pogledao, jer možete vidjeti ovo po defaultu, ali sada oni će biti obaviješteni kada i ako ste screenshot nešto od toga direktnu poruku.

Zato pazi s oprezom, ljudi. Da, možete nastaviti screenshot (ahem, stabljika) nečije Instagram stranicu sa mile volje, ali to bi moglo biti najsigurniji da sačuvate ogovaranja kad si sa svojim zbor IRL. Vrijeme je da idu stare škole...

Povezane vijesti


Post Zabava

Uber, Airbnb, TripAdvisor i budućnost naše kulture rejtinga

Post Zabava

Muzička industrija reaguje na društvene medije na napad mančestera

Post Zabava

Ove poznate ličnosti reaguju na otkriće scene silovanja u poslednjem tango u Parizu

Post Zabava

Čekajte, da li je Newt scamander ustvari imao Cameo u filmovima Harry Pottera

Post Zabava

Pre jednog veka sukobetnici su postavili temelje za ovaj oštar otpor i moćan protest koji se danas prenosi

Post Zabava

Hugh grant nije bio ljubitelj ove ljubavi uopšte dance scene

Post Zabava

Postoji igra u umu uzoraka smrti koji su svi propustili

Post Zabava

Tom Hardi je prikupljanje sredstava za žrtve grenfell tornjeve

Post Zabava

Greta Gerwig je peti ženi u 90 godina nominovan za najboljeg režisera

Post Zabava

Igra prestola kraljevska pravda: 3 mjenjaju se igre

Post Zabava

Ja sam slavna osoba 2018: Glasine o tome ko je u džungli

Post Zabava

To je ono što Joanna od ljubavi zapravo izgleda danas