Evo velike greške koju je Donald Trump napravio tokom uskršnjeg vikenda | BA.polkadotsinthecountry.com

Evo velike greške koju je Donald Trump napravio tokom uskršnjeg vikenda

Evo velike greške koju je Donald Trump napravio tokom uskršnjeg vikenda

Oh Donald...

Donald Trump nije stranac u javnosti greske, naizgled nikada nedostaje prilika da se osramotiti sebe, a posebno kada je u pitanju na Twitter. Bilo je vrijeme kada je brendirani Meryl Streep 'potcijenjena', poželio njegov "neprijatelja" sretna nova godina, tweetovao pogrešne 'Ivanka' greškom i naravno mnogo puta on je težio u na Roberta Pattinsona i Kristen Stewart je raspada.

Tokom uskršnjeg vikenda, međutim, našao se čini vrlo javno greška na jednom od najviše publicitet događaja u svom društvenom kalendaru: the Easter Egg Roll - i neobično, imao apsolutno nikakve veze ni sa svom Twitter računu ili jedan od njegovih kontroverzni Donald Trump citati.

Predsjednik i njegova supruga bila domaćin Bijela kuća je 139. Godišnji uskršnje jaje Roll on Bank Holiday ponedjeljak, tradicija datira iz 1878. I organizaciji Prva dama Melania Trump.

load...

Ispunjavanje njen Prva dama dužnosti, Melanija pozdravio hiljade u Bijelu kuću South Lawn, gdje je pročitala djeci, pomogao im da boje i naravno suditi poznatog jaje valjanja konkurencije.

Njen glavni posao, međutim, činilo se da držanje svog muža pod kontrolom.

Dok je stajao na Truman balkon, u pratnji Melanija, njihov 11-godišnji sin Barron i veliki beli zec, Donald zaboravio staviti ruku na srce za vrijeme himne.

Prema američkom zastavom Kodeksa, građani su dužni da svoje desne ruke nad svojim srcima tokom zakletvu i National Anthem - nešto da je lider slobodnog sveta verovatno trebalo da zna.

Melanija je morao da je njen suprug vrlo očigledno gurkanje da ga podsjetiti da stavi ruku na srce, nešto što je uradio na brzinu, ali na žalost za Trump, ne tako suptilne gest je uhvaćen na kameru i pretvorio u mnogo-internet meme preko noći.

load...

'Kao što smo obnoviti tu tradiciju, hvala vam što ste nam se pridružili u ime predsjednika i Barron,' izjavio je Melanija, obraćajući se publici iz Truman balkona. 'Želimo vam dobar provod, i divan dan dolazi ispred nas. "

"Ja samo želim da se zahvalim Prva dama Melanija Trump, 'Trump slijede. 'Radila je teško o tome. Radila je na ovom dugo da čine ga savršenim. "

Trump sinovi Donald Jr i Eric su bili prisutni, kao što je bio najmlađa ćerka predsednika Tiffany. Njegova najstarija kćerka, a sada pomoćnik predsednika, Ivanka i njen suprug Jared Kushner, međutim, bili odsutni iz povodom - vjerojatno uređenje svoje nove West Wing ureda.

Povezane vijesti


Post Zabava

Nominacije za Oskar 2018: Evo ko je napravio izborni list

Post Zabava

Zlatni globusi su najbolji momci iz nagrada 2018. godine

Post Zabava

Olivia intervju za grantove

Post Zabava

Serena Williams zahvaljuje svojoj majci u emotivnom poklonu

Post Zabava

Meghanova marka je upravo zatvorila svoj blog zbog neočekivanih razloga

Post Zabava

Kristen Stewart je objasnio pozitivan efekat trampovog predsedništva

Post Zabava

Alicia vikander intervju na obuci tombara, skoro umire i Michael fassbender

Post Zabava

Sve životinje na plavoj planeti 2 su duboki redosled

Post Zabava

Uma Turman je upravo prodala svoj stan u Njujorku i prilično je zapanjujuća

Post Zabava

Danijel Craig potvrdio je ponovo vezu od samog čoveka

Post Zabava

Princ Džordž i princeza šarlotte imali su najbolje vreme u Kanadi

Post Zabava

Evo kako napraviti savršeni iPhone selfie (pripremite se za promicanje)