Evo kako su nagrade Emi iz 2018. godine postale neverovatno političke | BA.polkadotsinthecountry.com

Evo kako su nagrade Emi iz 2018. godine postale neverovatno političke

Evo kako su nagrade Emi iz 2018. godine postale neverovatno političke

'Najzad Gospodine predsjedniče, evo ti je Emmy'

Nadovezujući se na 2018. Oscara, Grammyja, BAFTA, Zlatni globus i SAG nagrade, Emmy nagrada ovogodišnji je na političkoj obrt, s posebnim naglaskom na Donald Trump i njegova kontroverzna politika.

Domaćin Stephen Colbert postavite ton noći, otvarajući nagrade pokaže se buniti na činjenicu da Trump nikada nije osvojila Emmy za The Apprentice. Ako možda je imao, Colbert kaže, on možda nije osjetio potrebu da se uključe u politiku. 'Zdravo Gospodine, hvala vam što ste nam se pridružili,' Colbert nastavio se direktno bave POTUS. "Radujemo se tweetova.

Fokus 2018. Emmy, održanoj u Microsoft pozorištu, LA, u nedjelju, bila je politika, uz holivudske zvijezde čineći većinu svojih govora, crveni tepih utakmica i bilo kamera vremenu dovikne Donald Trump i prvak jednakosti.

load...

Politika je počeo na crvenom tepihu, s mnoštvom zvijezda A-liste nosi plavu traku na svoje couture stajati u znak solidarnosti sa američkog unija za građanske slobode, organizacije koje rade na zaštiti ljudskih prava.

Navlačenje plavi ACLU ribbonhas bilo uobičajeno u protekle dvije sedmice, sa zvijezdama čineći istu izjavu i na Tony nagrada i New York Fashion Week, uz odanost sa ACLU simbolizuje stav protiv Trump uprave i njegove nedavne prijedloge do kraja DACA i održavaju se zabrane putovanja.

Bezbroj zvijezda A-liste i Emmy primatelja iz Riz Ahmed u Padmah Lakshmi navuče pin, sa Elisabeth Moss pričvršćivanje njene plave vrpce da je kvačilo torbu da bi snažan izjavu protiv nje blijedo ružičaste Prabal Gurung haljinu.

load...

Dobitnicima nagrada i prihvatanje govora zatim slijede, a mnogi koriste svoje govore da prvak jednakosti.

Najveće iznenađenje večeri je došao kada je bivši Bijele kuće sekretar za štampu Sean Spicer je neočekivan izgled - bacanje hlad na sebe i predsjednika, posebno u odnosu na njihovu odbranu pohađanja inauguracije Trampa.

Kada Colbert pitanje da li bi iko mogao predvidjeti koliki će biti ovogodišnji Emmy publike, Spicer pojavio u backstage da objavi: 'Ovo će biti najveći publiku da prisustvuje Emmy, period - kako u osobi i širom svijeta "- što je izazvalo uzdahe i smeh iz gomile.

Dva od najvećih pobjeda u noći otišao u Alec Baldwin i Kate McKinnon koji su obojica dobila Emmy nagrade za Saturday Night Liveappearances preko izbora u SAD, predstavljajući predsjedničkih kandidata Donalda Trumpa i Hillary Clinton.

"Na vrlo osobna bilješka Želim da se zahvalim Hillary Clinton za milost i granulacija," najavio je Kate McKinnon dok je uzela Emmy, a Alec Baldwin je iskoristio svoj put na pozornici zalupiti Donald Trump.

Uzimajući na scenu, on se obratio Trump direktno, najavljujući, 'Najzad, Gospodine Predsjedniče, ovdje je tvoj Emmy.

Povezane vijesti


Post Zabava

Gigi hasid nema mnogo vremena za tvoju islamofobiju

Post Zabava

Evo kako se igraju proizvođači tronova, ne propuštaju finale

Post Zabava

Ivanka Trump blokira politiku Obama u pogledu rodnih razlika

Post Zabava

Knjige o hrabrosti

Post Zabava

Danijel Craig potvrdio je ponovo vezu od samog čoveka

Post Zabava

Anais Gallagher: Sve što trebate znati

Post Zabava

John legenda: Žene sada više brinu o mojoj supruzi

Post Zabava

Grejs neutralno govori tetovaže, modifikaciju tela i nove tv igrice i igle

Post Zabava

Disney je objavio sve svoje filmove koji će biti pušteni u naredne tri godine

Post Zabava

Strogo dolazite na ples 2018: Sve što trebate znati

Post Zabava

Kraljevska porodica je govorila o napadu mančestera

Post Zabava

Anya Taylor intervju za veselje: Sve što trebate znati