Evo kako je predsednik naredio Ivanka Trump da plače | BA.polkadotsinthecountry.com

Evo kako je predsednik naredio Ivanka Trump da plače

Evo kako je predsednik naredio Ivanka Trump da plače

I to je ne čudi.

Ivanka Trump je bio na strani svog oca od njegove inauguracije u siječnju, pa čak i prije, igra važnu ulogu u predsjedničkoj kampanji Donalda Trampa.

Njen otac je izbor za predsjednika izbacila 35-godišnji Ivanka iz reality TV zvijezda predsjedniku desna ruka-žena, hobnobbing sa svjetskim liderima, uključujući Angela Merkel i Justin Trudeau.

Trump čak je to zvanična, imenovanje njegova kći ima ključnu ulogu u njegove administracije, i posao koji bi većina političara sanjam, pomoćnik Predsednik- joj daje pravo na ured West Wing, tajnim klirens informacije i telefon vlada izdala. Da stvarno.

Čini se, međutim, da je Ivanka i Donald učiniti stražnjica glave povremeno, sa predsjednikom navodno što njegova kćerka krik dok se na kampanje.

load...

The First Daughter je rekao da se smanji do suza u oktobru prošle godine, kada leakedAccess Hollywoodtapes pokazala snimke njen otac govori Billy Bush, 'Uhvati im je maca, možete učiniti ništa.'

Prema nedavnom New York Timesprofile na Ivanka Trump, ona je i iznenađenje u maca-gate nakon, ne slaže sa svojim ocem o tome kako da reaguje, sa predsjednikom odbija da se izvini.

'Ivanka Trump dao nedvosmislen slučaj za full-throated izvinjenje, po nekoliko ljudi koji su bili prisutni za krizu raspravu koji su se razvijali u 26. Spratu kancelarije gospodina Trampa ", pročitao profil.

'Podignuta u vrtlogu tabloida naslova, ona je provela život odraslih brendiranje sebe kao njenog oca spremna, porodični fokusiran kćer. Ona je na tržište nju liniju odjeće sa sloganima o osnaživanje žena i bio je završio knjigu o toj temi. Dok je govorila, gospodin Trump je ostao nepokolebljiv. Oči njegove kćeri navrle suze, lice crvenilo, i ona je požurila u frustraciju. "

load...

Ivanka je, međutim, nastavio da brani svog oca od njegove inauguracije, stalno opravdavaju kontroverzni Donald Trump quotesand ponašanje.

Ona je nedavno prisustvovao međunarodnom samitu o ženskom poduzetništvu, gdje su je izviždali za pozivanje Tramp 'ogroman šampion podrške obitelji i koji će im omogućiti da napreduju. "

Na pitanje da li je čula reakcije iz publike, Ivanka je odgovorio "Svakako sam čuo kritike iz medija, to je ponavljaju."

Povezane vijesti


Post Zabava

Uber, Airbnb, TripAdvisor i budućnost naše kulture rejtinga

Post Zabava

Uspavanka Leile slimani: Da li je ova ubica Dadilja rezervisala sledeću djevojku?

Post Zabava

Smrznuto 2 je u proizvodnji i ne možemo zadržati naše uzbuđenje

Post Zabava

Ovaj Harry Potter film originalno je imao podlogu ljubavi trougao i imamo pitanja

Post Zabava

Dženifer siva se otvorila oko čuvenog prljavog plesnog lifta

Post Zabava

Kraljevska porodica je govorila o napadu mančestera

Post Zabava

Upoznajte poznate ljubimce instagrama i vlasnika njihovih superautika

Post Zabava

Dragons den odbacuje ko je dalje napravio milione

Post Zabava

Dete Destinije ima instagram račun - nova muzika na putu?

Post Zabava

Grejs neutralno govori tetovaže, modifikaciju tela i nove tv igrice i igle

Post Zabava

Greta Gerwig razgovara sa Marie Claire o ptičji dami i Justin timberlake

Post Zabava

Andy murray podsjeća John inverdale da žene postoje