Emocionalni valjak za posmatranje planete Zemlje ii | BA.polkadotsinthecountry.com

Emocionalni valjak za posmatranje planete Zemlje ii

Emocionalni valjak za posmatranje planete Zemlje ii

Jer svaka epizoda donosi nam idu na introspektivni emotivno putovanje.

Prošlo je cijeli deset godina od prvog Planet Earthseries i iako smo možda deset godina stariji i mudriji, mi i dalje dobiti sve Osjeća se da ga gledaju.

Sa racing impulsa i otežano disanje, to može izgledati kao da smo na rubu srčanog udara, ali ne, mi smo samo na rubu našeg sofe moli s televizije da pusti [ubaci životinja ovdje] preživjeti još jedan dan.

A činjenica da je BBC koristi zvučne efekte na "stvoriti osjećaj divlje mjesto, kao i emocije i dramu 'pogoršava samo to. Korištenje studio zvukova je nedavno kritikovao gledaoci kao kojim je stavljena mrlja iskustvo gledanja, ali BBC proizvođači su branili svoju poziciju govoreći, 'imamo ograničen raspon mikrofona da pokupi zvuk dok je snimao. Domet i ambijentalne buke osigurati dosta divljih zvuči jednostavno ne mogu se snimiti na terenu. Kao rezultat toga, divlje životinje filmadžije često okreću zvuči dizajnerima da ponovo nešto što zvuči kao da bi u divljini -. Soundtrack to je istina da se priroda '

load...

Šta god mislili zvuka debakla, predstava je i dalje neverovatno, i jasno ima opipljive efekte na nas, ali to nas ne sprečava da se vratiti da ga svake nedelje pa evo definitivni vodič za emocije doživjet ćete u tom sat...

Awestruckness

Uz panoramske snimke otoka, planinskim područjima i većina flore i faune koje ste ikada vidjeli, vi ćete undoubtedbly okrenuti na svoj kauč prijatelj i objaviti kako je lepo je svijet. Nisi osjetio ovo prosvećenog od Vaše non-svijet jaz godine...

Samozadovoljstvo

Upravo ste saznali nešto o svijetu i njegovim stanovnicima da ste odlučili ste 100% da ponovo prođe u nekoj vrsti večeru. Sada, glavu je samo pokušava da misli svih ljudi znate koji aren'twatching planeti Zemlji. Oh, kako ćete eksplodirati njihove umove...

load...

Poricanje

Oh, ali čekaj... Sudbinu koja slatka mala snijeg vjeverica je ne izgleda dobro. Zašto? Zašto je priroda tako okrutan. "To je krug života, 'si podsjetio, ali zašto to mora biti tako tužan.

Zbunjenost

Rasuđivanje

Ali, opet. Vjeverica znači da Bobcat dođe do hrane za neki drugi dan. RIP vjeverica i dobro obavljen Bob.

Smijeh

Pogledaj te medvjede češu grebe po trljaju leđa komično na drveću držeći na grane za ravnotežu. To je LOL izaziva i mi smo u njega. I, flamingosi učiniti ples parenja za koliko dugo? Da, cijeli mjesec, klateći glavama jedne na drugu stranu da nađe partnera. Stvari su mnogo više sofisticiran u životinjskom carstvu, a?

Ljutnja

Ženski vrste često se ostavio svoje mlade, koji imaju da se brinu za sebe i svoje potomke dok se ne odvoji od majke. I sve to dok se borio off muškaraca koji ne samo da žele da se pare sa njima, ali i žele da ubiju svoje potomstvo !? ŠTA!!

Pregovaranje

Kamera možda nije uhvatio Snow Leopard mladunče ponovo ispunjavanju mama Snow Leopard, ali sigurno, suuuuurely oni će se ponovo sreli? Planet Earth jednostavno nije uhvate ga.

A tu su i beba kornjača u seriji finala, koji je lutao slepo od plaže i na stazama nadolazeće li posade zapravo samo ostavi preživjelih nekoliko tamo da umre?!? Mi ne možemo biti visi ovako!

(Kao što se to dogodi, oni su stavili natrag u more sigurno).

Inspiracija

Ako beba morskih iguana može raditi za svoj život i pobjeći u opasnosti od deset trkač zmije pokušavaju jesti sekundi nakon izleganja, i mi možemo suočiti ništa.

Empatija

Kao, možete potpuno odnose.

Prihvatanje

Priroda može biti okrutna, ali to je prilično prokleto prekrasne previše. UREDU. Fine. Opet ćemo gledati naredne sedmice i ponovo proći kroz gore.

I, da biste se lakše kroz sve to, tu je uvijek ova verzija David Attenborough bingo koji je krajnje genije:

Samo 30 minuta na # planetearth2! @skyclementeand sam stvorio ovu suštinsku Sir David Attenborough Bingo kartice za pratiti bilo gledanje @ BBCOnepic.twitter.com / LPyOYdMauG

- Mark (@markvauxhall) 6. Novembar 2016

Povezane vijesti


Post Zabava

11 vrlo čovjek slavnih citata o varanju

Post Zabava

Evo velike greške koju je Donald Trump napravio tokom uskršnjeg vikenda

Post Zabava

Pre jednog veka sukobetnici su postavili temelje za ovaj oštar otpor i moćan protest koji se danas prenosi

Post Zabava

Mafalda Weasley je druga Weasley o kojoj nikad niste znali

Post Zabava

Evo najpopularnijih citata Diane von Furstenberga

Post Zabava

Gwyneth paltrow je objasnio svoju odluku da se ponovo venčamo

Post Zabava

Postoji nova Harry Potterova teorija o snapu i to je previše

Post Zabava

Ovo je očigledno najpopularnija Disney princeza svih vremena

Post Zabava

Uber, Airbnb, TripAdvisor i budućnost naše kulture rejtinga

Post Zabava

Sve životinje na plavoj planeti 2 su duboki redosled

Post Zabava

Najbolji feministički momenti Amber rosea

Post Zabava

Princ Džordž i princeza šarlotte imali su najbolje vreme u Kanadi