Emma Thompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce | BA.polkadotsinthecountry.com

Emma Thompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Emma Thompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Neko, drži nas natrag.

Od urednika LOOK

Ako ste ikada gledao Love Actually- i sigurni smo da ste gledao Ljubav Actually- onda prizor Emma Thompson se razbije na zvuk Joni Mitchell soundtrack će zauvijek biti spaljen u pamćenje. Međutim, Ema otkrila na nedavnom prikupljanje sredstava da je izvući iz svog iskustva nevjere za scenu, što ga čini sve više bolno gledati.

Ona je rekla: "Ta scena u kojoj moj lik stoji pored kreveta plač je tako dobro poznata, jer je to nešto što svi prošli."

U filmu, Emma lik Karen se spotakne preko prekrasan ogrlicu da pretpostavlja njen muž (pokojni Alan Rickman) ju je kupio za Božić. Na Božić, međutim kao porodica otvara svoje poklone, ona se daje Joni Mitchell CD umjesto i povezuje točkice - shvativši da je njen suprug ima aferu. To je situacija Emma je sve previše upoznat sa nažalost.

load...

'Imao sam srce jako loše slomljena Ken,' objasnila je, pozivajući se na njen bivši suprug Kenneth Branagh i njegova afera sa glumicom Helena Bonham Carter. 'Tako sam znao šta je bilo pronaći ogrlicu koja nije značilo za mene. Pa to nije bilo baš tako, ali smo svi prošli kroz to. "

A sirovi bol definitivno pokazuje u performansama Emma kao ona tiho sama opravdanja iz boravka u privatnom plače u spavaćoj sobi. Međutim, to je način na koji je ona sama hrabro stavlja natrag zajedno opet suočiti njen suprug koji zaista pokreće konačni čavao u emocionalnom kovčeg.

Ema i Kenneth zaljubio se dok je snimao BBC seriju calledFortunes od Warand bili u braku dvije godine kasnije u 1989. Kasnije je prijavio da Kenneth imala aferu sa Helena Bonham Carter, nakon sastanka njom u adaptaciji Frankenstein, što je dovelo do razvoda 1995. Godine.

load...

Ovo nije prvi put da je Emma obratio Love Actuallyscene, kako je ranije rekao je za Sunday Times, "Imao sam toliko krvave prakse na plače u spavaćoj sobi, a onda ima da izađu i biti vesela, skupljajući komadiće mog srca i stavljajući ih u ladici... Ne možeš na tako nešto. "

Srećom, Emma izgleda su se preselili na veće i bolje stvari. Ona i glumac Greg Wise, koji trenutno glumi u The Crown, su sretno u braku od 2003. Imaju dvoje djece, Gaia Wise i Tindyebwa Wise.

Nadajmo se da će ona nikad morati da plače u spavaćoj sobi. Osim ako je na kameri za ulogu, u tom slučaju - mi smo prvi u redu na blagajni.

Povezane vijesti


Post Zabava

Winona ryder na stranim stvarima i zašto je sretna što je u četrdesetoj godini

Post Zabava

Najbolji dokumentarni filmovi: od muzike, istorije, umetnosti i mode

Post Zabava

U čast njegovog rođendana, ovdje je 10 razloga zbog kojih nas je teško otežati na kolenima

Post Zabava

Seth Meyers je savršeno pogodio Weinstein u svom zlatnom globusu

Post Zabava

Igra prestola: Šta znači Gillyovo otkriće?

Post Zabava

Gwyneth paltrow upravo je otkrila njenu svakodnevnu tajnu da ostane zen

Post Zabava

13 inspirativna ličnost citata o tome da su jednorovi

Post Zabava

Podcastovi Oskara

Post Zabava

Greta Gerwig razgovara sa Marie Claire o ptičji dami i Justin timberlake

Post Zabava

Milo ventimilija otkrila je masovnog spojlera Rory gilmore

Post Zabava

Mape snimanja: zastrašujuće nadogradnje koje morate biti svjesni

Post Zabava

13 puta poznate ličnosti bile su potpuno relativne