Džordž Klouni otvara se o ličnostima Aleksandra i Elle | BA.polkadotsinthecountry.com

Džordž Klouni otvara se o ličnostima Aleksandra i Elle

Džordž Klouni otvara se o ličnostima Aleksandra i Elle

'Izgleda kao Amal - hvala bogu'

George i Amal Clooney pozdravio twinsback u junu, sa 39-godišnji advokat za ljudska prava i 56-godišnji glumac postaju roditelji po prvi put.

U izjavi najavljuje blizanaca dolaska, njihov glasnogovornik Stan Rosenfield je izjavio: "Ovog jutra Amal i George pozdravio Ella i Aleksandar Clooneyinto njihove živote. Ella, Aleksandar i Amal su svi zdravi, sretni i dobro. George je pod sedativima i treba da se oporavi za nekoliko dana. "

Samo jučer, tri mjeseca nakon dolaska blizanaca, par je napravio svoj prvi javni nastup zajedno od kada je postala roditelji, uzimajući u crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Veneciji da razgovaramo roditeljstvo.

Novi tata George je otvorio oko njegova tri mjeseca stara snopove radosti, objašnjavajući Zabava Tonightwhy su se odlučili za imena Ella i Aleksandra i kako se njihova ličnosti su u razvoju.

load...

"Mislili smo da ovi klinci će biti pogledao dosta i gledao i [imaju] svaki potez na neki način suditi", objasnio je on. 'Tako smo tražili neki normalan imena. Mi nismo imali veliku inspiraciju. To nije bio Aleksandar Veliki i Ella Fitzgerald. '

'Oni početi s ličnost pravo napamet ", objasnio je on za Entertainment Tonight. '[Aleksandar] je već razbojnik... On je los! Doslovno, on samo sjedi i jede, 'George nasmejao, prije odlaska na razgovor o njegovim kćerku Ella.

"Ona je vrlo elegantan, i sve oči", izlila je on. 'Izgleda kao Amal - Hvala Bogu. "

"Ništa od toga nije stvarno dok odjednom oni stoje tamo prekrivena sluzi i plače", objasnio je on. 'Ti si kao, čekaj malo, što je to? Mi smo bili samo dva, a sada smo četiri... Sve se mijenja vrlo brzo. "

load...

George je ranije progovorio o tome da otac u 56, u intervjuu withThe Associated Presslast danas, otvarajući o životu sa svojim novim snopove radosti i njegova supruga Amal Clooney.

'Iznenada, vi ste odgovorni za druge ljude, koji je zastrašujuće ", George objasnio očinstvu, dešava da pohvali svoju ženu kao novu majku. 'Ona je kao olimpijski sportaš, "objasnio je. "Ona radi tako lijepo."

On je nastavio: "Sada je moj posao se mijenja pelene i da ih okolo malo. Ja zaista ne mislim na 56 da ću biti roditelj blizanaca. Ne prave planove. Uvijek morate jednostavno uživati ​​u vožnji. "

Povezane vijesti


Post Zabava

Vaša zavisnost od instagrama je zapravo dobra za vaše sećanje

Post Zabava

U novoj prikolici postoji ogromna fantastična lutka zveri

Post Zabava

Uvođenje Marie Claire-ove januara 2018 izdaje naslovnu zvezdu Elizabeth debicki

Post Zabava

Bila je još jedna velika greška na Oskarima i svi su to propustili

Post Zabava

Pobednik Britanaca Jorja Smith radi neobične saradničke prodavnice sa Drejkom

Post Zabava

Angelina Džoli konačno je govorila o njenom razvodu od Brada Pitta

Post Zabava

Pogledajte Jimmy Kimmel-ov monografski monograf o pokretu #metoo

Post Zabava

Jedan domaćin BBC-a je odrekao svog šefa na razlici između plata i bio je divan

Post Zabava

Marie Claire october issue5 razloge za kupovinu novog oktobarskog izdanja

Post Zabava

Amazon prvi dan: najbolji Amazon tech ponude

Post Zabava

Taylor swift comeback: Zašto je vreme da ona postane politička?

Post Zabava

Čini se da su čestitke čemu Michaelu Murrayu