Bila je još jedna velika greška na Oskarima i svi su to propustili | BA.polkadotsinthecountry.com

Bila je još jedna velika greška na Oskarima i svi su to propustili

Bila je još jedna velika greška na Oskarima i svi su to propustili

I to je mnogo gore nego što je najbolji film debakl

89. Godišnji Oscara održana je u Dolby Theatre, LA, u nedjelju, i bez obzira na neke od pobede obaraju rekorde i višestruko nagrađenih koristeći svoje vrijeme na pozornici da se politički stav, Oskara 2017has postaju povezane sa jednu stvar: greške.

Svi su govorili o najbolji film pobrkati sa La La Landmistakenly proglašen dobitnik prestižne nagrade, kada je zapravo Moonlightwho je osvojio statuu.

Tek nakon što je cast su se okupili na sceni i bili su na pola puta kroz njihovo prihvatanje govora koji je producent filma, Jordan Horowitz, primećen grešku i najavio da zbunjeni publici da je došlo do greške. 'Moonlight, momci osvojili najbolji film ", prozvao. "Ovo nije šala, dolaze ovamo."

load...

Sama ta greška će osigurati da će 89. Nagrade ući u istoriju kao jedan od najneugodnijih nagrada pokazuje u istoriji.

Bilo je, međutim, još jednu veliku grešku napravio u noći, ali za razliku od najbolji film-gate, samo nekoliko ljudi to primijetili.

Tokom In Memoriam video, a kreće muzički montaža fotografije i video snimke odajući počast članovima Hollywood koji su umrli u proteklih godinu dana, došlo je do domaćih fotografija u vezi.

Pored Anton Yelchin, Gene Wilder, Carrie Fisher i Prince, Australian kostimograf Janet Patterson je bio jedan od onih čast, preminuo u listopadu. Nažalost, Akademija slučajno koristi pogrešne fotografija, uključujući i sliku Janet bliski prijatelj i filmski producent, Jan Chapman, umjesto toga.

load...

Govoreći o kiks nakon ceremonije, rekao je Jan Variety: 'Bio sam očajan upotrebom moje slike u mjestu mog velikog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika Janet Patterson. Ja sam pozvao nju agencija za provjeru bilo fotografija koja se može koristiti i shvate da im je rečeno da Akademija je to pokriveno. '

Ona je nastavila: 'Janet je bio veliki ljepotu i četiri puta nominovani za Oskara i to je vrlo razočaravajuće da je greška nije pokupio. Ja sam živ i zdrav i aktivan producent. '

To nije bio jedini kontroverze oko Oskara 'In Memoriam video, uz nagradu Oskara, glumica Patricia Arquette govori nešto o njoj razočarenje činjenicom da je njena sestra, Alexis Arquette, nije da se uključe.

Govoreći o Alexis, transrodna glumica koja je umrla od srčanog zastoja u septembru prošle godine, objasnila je Patricia "Alexis je bio veliki glumac, i imao je 70 bodova, i bio je zaista hrabar da živi svoj istinu kao trans žena, a nisu je uključiti u memoriam ".

Ona je nastavila: "Mislim da je bio pravi blago u trans zajednici, posebno u ovom trenutku kada trans klinci ne mogu ni ići u toalet u Sjedinjenim Američkim Državama u školi. To dovoljno govori o nedostatku inkluzije -. Trans klinci stvarno nikada ne može gledati na bilo koga i vidjeti svoje heroje, i mislim da je to bila velika greška "

Povezane vijesti


Post Zabava

Stvari koje znate samo kada ste zaduženi za festival glastonbury

Post Zabava

Zapravo mesto za zapošljavanje prestola postoji

Post Zabava

Igra prestola star Nikolaj Coster-Waldau na Cersei-ovoj trudnoći i ako će Jaime ubiti

Post Zabava

Povratak u klub za knjige

Post Zabava

Kraljica je na najslabiji način iznenadila dečaka na svoj rođendan

Post Zabava

Instagram sada obaveštava ljude kada ste nešto snimili

Post Zabava

Intervju Kate Hudson: Kako izgubiti momka za 10 dana ljubavi Fern je mrtav!

Post Zabava

Jennifer Aniston će se prvi put pojaviti u drami od torte

Post Zabava

Ovo su 15 najupečatljivijih biznismena

Post Zabava

Danijel Craig potvrdio je ponovo vezu od samog čoveka

Post Zabava

Proslava Diane von Furstenbergovih ikona haljina za zavijanje

Post Zabava

16 citira raspravu o Aziz Ansari - lošem feminističkom ili lošem datumu?