Akademske nagrade Akademije iz 2018. godine su najavljene | BA.polkadotsinthecountry.com

Akademske nagrade Akademije iz 2018. godine su najavljene

Akademske nagrade Akademije iz 2018. godine su najavljene

I dolazimo već uzbuđen

2018. Akademija Awardsare konačno na vidiku, sa ovogodišnjoj svečanosti čiji je domaćin američki chat voditelj Jimmy Kimmel, koji se održava 26. Februara.

Ovo će biti Jimmy je prvi put na čelu prestižne nagrade, ali to nije njegov prvi put vodi emisiju i ako svojoj zadnjoj ograničenje domaćin 2017. Emmy nagrada je suditi po, svi smo u za urnebesnu večer.

Jimmy je potvrdio svoju hosting ulogu u decembru, tweetovanjem: "Da, ja sam domaćin Oskara. Ovo nije šala. A ako je, moja osveta na @TheAcademy će biti strašna i slatko. Thx na @alsformalwear. '

Najnovije Oskara vijest da se pojavi je line-up 2018. Oskara voditelji, s prvom valu je ranije ove sedmice.

Akademija je potvrdio da su svi 2016. Glumi kategoriji pobjednici će se vratiti za ovogodišnjoj svečanosti predstaviti svoje nasljednike sa Oskara na pozornici.

load...

Leonardo DiCaprioand Brie Larsonwere prvi prezenteri će biti potvrđena za 2018. Godine, uz par osvojivši nagrade za najboljeg glumca i najbolju glumicu prošle godine.

To je bio prvi Oscar pobijediti za oba, sa Brie osvojivši zlato na svoju prvu nominaciju za svoj rad u sobi, i Leo konačno osvajanje Oskara za svoju petu nominaciju za ulogu u predstavi Revenant.

Alicia Vikanderand Mark Rylance su također prihvatili pozive da se predstave na ovogodišnjoj svečanosti, i osvojivši svoj prvi prošle godine Oskara: Mark Rylance osvajanje najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu u Most Spiesand Alicia Vikander uzimajući kući nagradu za najbolju sporednu glumicu za ulogu u The Danish Girl.

load...

2018. Oscar nomineeswere je prošle sedmice, a Damien Chazelleov musicalLa La Landcame je kao ovogodišnji Oscar favorit, ne samo pobijedivši u drugim filmovima ove godine sa svojih 14 nominacija, ali zapravo odgovaraju svih vremena Oskara rekord, prima istu količinu nominacije asTitanic (1997) i All About Eve (1950).

Ne možemo čekati da vidimo ko još predstavlja, kako sa Zlatnih globusa 2017and theScreen Actors Guild Awards 2017showcasing posebno impresivan line-up na pozornici zvijezda A-liste ranije ove godine.

Povezane vijesti


Post Zabava

Ovo je zvanično gde će princ George odlaziti u školu

Post Zabava

Jedna velika razlika između prvobitne lepote i zveri i nove

Post Zabava

Zato neće doći do curenja sezone 7 u prestolnici

Post Zabava

Aung San Suu Kyi: Svojim riječima

Post Zabava

U Hollywoodu nema morale - to je tako patrijarhalno i mizogično radno mesto

Post Zabava

Khloe Kardashian trudnoća: Sve što znamo do sada

Post Zabava

Gigi hasid nema mnogo vremena za tvoju islamofobiju

Post Zabava

Kada se mladić siluje, nikada neće čuti o tome - ali ti ljudi postoje

Post Zabava

15 najboljih debata Hilary Clinton se vraća protiv truda

Post Zabava

Mape snimanja: zastrašujuće nadogradnje koje morate biti svjesni

Post Zabava

Dragons den odbacuje ko je dalje napravio milione

Post Zabava

16 slavnih citata o impostor sindromu