7 životne lekcije koju smo naučili od Mary Kate i Ashley | BA.polkadotsinthecountry.com

7 životne lekcije koju smo naučili od Mary Kate i Ashley

7 životne lekcije koju smo naučili od Mary Kate i Ashley

Na 30. Rođendan sestre Olsen ', se osvrnemo na utjecaj moć dua na naše živote

Mary-Kate i Ashley Olsen uvek osećao kao dvije djevojčice u školi nekako smo želeli da bude. Željeli smo svoje na momke ekranu (Jordan iz Holiday in the Sun, anyone?), željeli smo njihove ormarima (da govorimo o onima tie-dye baklje od Winning London), ali iznad svega željeli smo twin da se u sve vrste problema sa.

Ali privlačnost sestre Olsen daleko nadmašuje njihovu sposobnost da privuku slatke momke i prilagoditi svoju odjeću. Kada su provalili svoj put u modnoj industriji, oni su dokazali svoje vjerodajnice kao dizajneri previše.

Prva je odbacio kao ličnosti pokušavaju da šamaraju svoje ime na modni brend, oni dokazali mrzitelji pogrešno, staviti u satima i sada prepoznati kao ključni igrači u modnoj industriji. Oni su osvojili tri CDFA nagrade za sada prestižne etikete, The Row i Elizabeth & James.

load...

To je sigurno reći da je Mary-Kate i Ashley su zaista od iste vrste, dokazujući da budemo dobri uzori u bilo kojoj dobi. Ovdje se osvrnemo na najbolje životne lekcije sestre Olsen su nas naučili tokom godina...

Uvek idu velike na accessoriesThe Olsen blizanci su poznati po svojoj izjavi pribor, mantra što je veći, to bolje. U stvari, bilo da rade u New Yorku, Fashion Week-ing u Parizu ili za čišćenje u inostranstvu, oni se rijetko vide bez njihov zaštitni znak izgled: massive dizajner nijanse, ogroman torbu i Chai Tea Latte.

Ostaju vjerni svoju styleThe Olsen Twins su nam dali stil zavisti od malih nogu, kako na ekranu i van njega, ali to je fer reći da su obojica kritikovan tokom godina - s Mary-Kate je izgled često se opisuje kao "beskućnik". To se nije zaustavio dvojac, koji imaju i preostalih istinito da svoj potpis stilova. Mary-Kate je boho hipi jedan, a Ashley je čist rez i klasične one.Put porodice prvi Mary-Kate i Ashley su uvijek bili porodica djevojke, prioritet svojih najmilijih i da ih kreditiranja za držeći ih uzemljen. Njihov odnos sa mlađa sestra Elizabeth je posebno slatka, sa Elizabeth se pojavljuju u nekim od blizanaca ranim filmovima i kao jedan od inspiracija za ime svoje savremene modne marke 'Elizabeth and James.

load...

Putovanja i istražiti da li voze oko Pariza na poleđini mopeda sladak francuskog dječaka ', krije u Sidneju od kradljivice dragulja ili oporavlja ukradenih antikviteta iz jahte na Bahamima, Mary-Kate i Ashley je to uradio sve (u svojim filmovima, naravno) - putovanja nadaleko i naširoko i sve nas ohrabruje da urade same.Work teško kad Mary-Kate i Ashley je počela u modnoj industriji nisu uzeti ozbiljno, te su suditi po mnogima na filmovima koji su napravili tokom tinejdžerskih godina. Iako su imali zadnji smeje, tiho izvijanje bace na posao, svima dokazao koliko je ozbiljna su oni zaista i nas uči da posvećenost zaista isplati. Oni su sada dva od najutjecajnijih poslovnih žena u svijetu.

Naučiti iz jake žene oko youMary-Kate i Ashley su se uvijek okružen sa jakim inspirativne žene, sticanje mudrosti od svih od Diane von Furstenberg Lauren Hutton.Your sestra će uvijek biti tu za youIf postoji jedna stvar koju smo naučili od Mary Kate i Ashley, to je važnost sestrinstvo. Da li rođeni sestre ili postaju sestre kroz godine prijateljstva, Mary-Kate i Ashley nas uče da su vaše djevojke najvažniji tako ih držati u neposrednoj blizini, a ako to učinite, kao što se vidi iz sestre Olsen, zajedno ćete biti na pravom mjestu. Mary-Kate sumirao njen odnos sa Ashley kao 'smo bili sobu Mates cijeli naš život'

Sretan 30. Rođendan Mary-Kate i Ashley. Mi ćemo kopati naše dragocjen snimke Passport to Parisand Winning Londonand ogling The Row večeras u vašu čast.

Povezane vijesti


Post Zabava

10 razloga zašto još uvek volimo Chimamanda Ngozi adichie

Post Zabava

Igra prestola: Šta znači Gillyovo otkriće?

Post Zabava

Nagrade Grammy 2018. Nominirani, pobednici i nastupi

Post Zabava

Ovo je slavna osoba koja je zabranjena od emisije Elen

Post Zabava

Princ Vilijam je imao najviše smiješan nadimak za kraljicu

Post Zabava

Andy murray otvara se o potrebi rodne ravnopravnosti u sportu

Post Zabava

Littlefinger igra dugu igru, ali za šta on zaista radi?

Post Zabava

Zašto morate pogledati novi film Lily Collins u kost

Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama

Post Zabava

Amazon prvi dan: najbolji Amazon tech ponude

Post Zabava

Ms Jess Phillips naglas pročitala imena žena ubijenih od muškog nasilja

Post Zabava

Martha Ruiz je jedina žena koja unapred poznaje pobednike Oskara