Šta kažu ti otisci o tebi | BA.polkadotsinthecountry.com

Šta kažu ti otisci o tebi

Šta kažu ti otisci o tebi

Ruke su ti stvarno prozore na svoju dušu.? Možda.

Od linije na dlanovima na način na koji ih drže, pa čak i bez obzira da li lijevo ili desno rukom, čini se da su vam ruke drže istinu ko si i kako drugi vide vas.

Novu reč na blok je da otiske prstiju i formiranje te sitne mreža linija drže ključ za svoju ličnost. Ko bi rekao?

Analiza dermatoglifi - ili naučni proces koji proučava otiske prstiju u odnosu na behaviourial i psiho-analitičkog aspekta - ispituje naše otiske i utvrđuje određene aspekte naših ličnosti. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, to je ono što otiske prstiju znači o tebi:

Curves - The Duracell Zeko

Ako vaš otisci prstiju su savijeni kao na slici gore, onda si tip koji je stalno zauzet i puni energije poput Duracell Zeko. Ti si i malo kulture lešinara i vaša Insta je pun slika od vas uvažavanje umjetnosti u najbolja izložbi i piju pivo na najoštriji svirkama. Ti si žestoko odani i vjerojatno imaju neku vrstu tajno rukovanje sa svojim drugari. Ti si također prilično sigurni i samouvjeren o gotovo sve što radite, toliko da sija kroz način na koji držite sebe. Polazeći od svoje samopouzdanje, ti si dobar u donošenju odluka na licu mjesta i ne nađeš se pokoleba mišljenja drugih, umjesto da drži da ono što misle da je najbolje. Iako je ovo uglavnom pozitivan atribut, može si stavio u kućici za pse s vremena na vrijeme, a povremeno vam je teško vidjeti stvari iz perspektive drugih ljudi, ali svejedno, ti si prilično super!

load...

Loops - olabavljen zdravlja Nut

Ako vaš otisci su prilično loopy, onda si tako opušten da si praktički u horizontalnom položaju. Tvoji prijatelji bi vas opisuju kao miran, spokojan i opušteno, kao i toplo i emotivno otvoren. Jedan od najboljih atributa je da imate puno empatije i što ga čini lako za vas da se (i zadržati) prijateljima. Dok ste prilično odgovoran, nisi sjajno na pokretanje i da je teško napraviti prvi korak. Vi ste u odličnoj formi i vole malo Hemsley + Hemsley spiralizer akciju tako vaše zdravlje igra na stvar. Vaš jedini problem je u tome što imaju tendenciju da nađu posao dosadan i pomalo dosadan, tako da redovito morati prebaciti ono što radite.

load...

Kovitla - The Lone Wolf

Ako ste više od kovitlac nego petlja, onda možete naći da imate malo kratki živci. Ti si nezavisne i samostalne refleksije i često skrivaju šta osećaš, a ne otvoriti i reći ljudima. Možete pronaći i da si veliki po početnoj stvari, ali je teško da ih zapravo završiti, a to je zbog vašeg nepredvidive prirode. Dok ste možda nije najpouzdaniji znak, naći ćete ga lako analizirati vaše okruženje i koristiti ovu za svoju korist, a ti si prilično brzo isključivanje oznaku na većinu stvari. Ti si prirodna nezavisnost i nepovjerenje drugih te čini pomalo vuk samotnjak, ali kad ste stigli do poznajete nekoga da si lojalan kao oni dolaze, duhovit kao pakao i talentovana.

Koji si ti?

Povezane vijesti


Post Novosti

Kako napraviti plastični trend za SS18 bez izgledanja kao devojka Barbie

Post Novosti

Brendovi donjeg veša koji zapravo možete nositi kao vanjsku odjeću

Post Novosti

Ono što znamo o optužbama za seksualno uznemiravanje u Westminsteru

Post Novosti

Annabelle Wallis: Zašto morate znati zvijezde mumije i vrha Blindersa

Post Novosti

5 sartorial pravila iz emisije Michael Kors AW18

Post Novosti

Labor MP Emma dent coad je nazvao svoje kraljevske konstituente smešnim

Post Novosti

Žene pozitivne žene koje menjaju kako razmišljamo o našim telima

Post Novosti

Srce i nada: Svet reaguje na masovno pucanje u Orlandu

Post Novosti

Britanska spijunska nećakinja je budna i priča nakon strašne nesreće

Post Novosti

3ina je pristupačan novi brend za lepotu o kome treba znati

Post Novosti

Misogini će biti klasifikovan kao zločin mržnje, ali šta to znači?

Post Novosti

Mančester arena: Ariana grande koncertni napad, 22 potvrđenih mrtvih