Ruža bilo kojim drugim imenom | BA.polkadotsinthecountry.com

Ruža bilo kojim drugim imenom

Ruža bilo kojim drugim imenom

Svi smo iznova zaljubljuje u Rose s Dolce Rosa Excelsa

Skromni ruža je jedan od najvažnijih sastavni - i opojni - sastojci u mirisu industriji, ali svoj mirisni načini su priznati dugo prije nego što parfimeri dobili svoje ruke na nju.

To je rekao da je Kleopatra napunila sobe s ružinih latica namamiti rimski političar Marc Anthony u krevet. The vixen. I mnogo prije moderne medicine, ruža je korišten za liječenje svih vrsta bolesti i oboljenja jer se vjerovalo da je cvjetni, slatki miris je lek za sve - iako je najvjerojatnije pokrivena samo miris smrti.

Carica Josephine Bonaparte je možda najpoznatiji ljubitelj ruža. Od 1804. Do 1814 ona prikuplja i njeguje oko 250 sorti ruža u svom vrtovima u Malmaison, sa Napoleonom večernjim dopušta francuske mornarice da oduzme bilo sadnica ruža ili sjemena nalazi na brodovima na moru. I tako je počela na svijetu opsesija s mirisom ruže.

Danas, ruža je rasprostranjena u mnogim parfema i jedan od naših omiljenih primjera može se naći u novom Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa, 77 € za 75ML EDP. Evo, Dolce koristiti afričke Dog Rose (tzv za dlaku-esq žuta prašnika) iz Južne Afrike po prvi put u parfimeriji i, u ruže dvostruko wammy, kombiniranje s turskim Rose Absolute od možda najpoznatijih porastao u svijeta. African Dog Rose ima dugu povezanost sa ljubav i romantiku sa njom se koristi u miješanje ljubavne napitke u Africi što ga čini primamljivo sidro za miris.

load...

Oko ove cvjetno srce, Dolce su tkane beli amarilis, neroli, papaja cvijet, bijeli ljiljan vode i bijelog narcisa. To je mirisni ekvivalent od najslađih i najzavodljiviji cvjetni buket. Bogata baza mošusnih nota sa cashmerana i Sandlewood zaokružuju cvijeće.

Model Kate King se vraća za svoj drugi kampanju Dolce & Gabbana za Dolce Rosa Excelsa. Kampanja je sve što očekujete od marke; lijepo romantičan i jednako upečatljiv kao i sam miris plus, spot je Sophia Loren cameo. Na setu, kralj nam je rekao; "Kada sam saznao da ću biti dio komercijalnog sa Sophia Loren sam bio na mesecu. Postoji takva mala grupa ljudi koji su imali priliku da rade sa njom, i da misli da sam jedan od njih je prilično um puše i apsolutnu čast. Bio sam jako uzbuđen da kažem tati jer je bio njen fan dugo. ' Pazi za naše snimanje sa Dolce & Gabbana i Kate King u našem pitanju juna.

load...

Povezane vijesti


Post Novosti

Da li je princ Harry planirao da se oženi i ode sa megan markom?

Post Novosti

Lažne vesti: Kako preseći sranje u svetu posle istine

Post Novosti

Chrissy teigen otvoreno govori o braku, IVF-u i depresiji

Post Novosti

Ee ustaje zvezda BAFTA 2018

Post Novosti

Chanelova jesenska kolekcija 17 šminke upravo je sletela i velika je

Post Novosti

Icymi: Najbolji komadi Britanske nagrade 2018

Post Novosti

7 briljantnih podcasta koje žive žene koje morate slušati

Post Novosti

Zašto žudiš desert posle vežbanja

Post Novosti

Mekova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta

Post Novosti

Vintage beauty rutine

Post Novosti

Holivudske zvezde izgledaju prilično nesrećno na baftama

Post Novosti

Viktorija Beckham će vam dati svoj reeboks dizajnerski makeover