Prince George i princeza šarlotte odlaze u Kanadu na turneju | BA.polkadotsinthecountry.com

Prince George i princeza šarlotte odlaze u Kanadu na turneju

Prince George i princeza šarlotte odlaze u Kanadu na turneju

To je potvrdio da je Prince George i princeza Charlotte sa prate vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na njihove službene turneje u Kanadi kasnije ovog mjeseca. Smatramo Justin Trudeau je dobro uzbuđen

Dok se ostatak od nas žaleći kraja ljetnog raspusta, Prince George i princeza Charlotte tek počinju - kao Kensington Palace je potvrdio da je kraljevski mala djeca će se pridružiti svojim roditeljima na osam dana-dugo putovanje u Kanadu kasnije ovog mjeseca.

Dugolinijskom izlet će biti prvi put javno turneju princeza Charlotte (da budem fer, ona je i dalje daleko ispred nas na tome), i da će vidjeti porodice lete Victoria - u pratnji pratnja od 12.

Da, dvanaest.

Sa tri privatna sekretarica, jedna sekretarica turneje, jedan menadžer operacija, jedan lični asistent, jedan frizer, jedna dadilja i četiri vezisti, zamislimo da Charlotte i George bi zapravo su se osjećao prilično izostavljeni su njihovi roditelji otišli bez njih.

load...

Porodice (zajedno sa članovima navedenim najsretniji osoblje u svijetu) su bili pozvani od strane kanadske predsjednik (i ukupno hotsticks) Justin Trudeau u julu - vjerovatno da bi mogao da pokaže još malo svoje magične trikove baby-holding pred Charlotte postane previše veliko.

I dok je raspored je sada prilično nejasne, nekoliko aktivnosti su već potvrđene. Ribolov na Haida Gwaii - arhipelag koji se sastoji od 450 otoka off britanski Kolumbija - bit će u kombinaciji s gostujućim tinejdžera u lokalnom centru za mlade, dok će sirijskih izbjeglica sastali su se u Vancouver - i tu je čak i posjet najveći svjetski umereno prašume. Samo zato.

load...

"Oni [Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea] su od rođenja svoje djece primila toliko divnih poruka od Kanađana i radujemo se imaju priliku predstaviti svoje mlade porodice u zemlju", rekao je glasnogovornik za Kensington Palace.

"Ovo je odlična prilika da se predstavimo svoju djecu do velikog carstva prije nego što stvari poput škole čine ovaj teško kasnije."

Mi samo odbrojava dane do prve fotografije nastajati od Prince George sede na leđima losa.

Povezane vijesti


Post Novosti

Tajne lepote Vikinginog tajnog anđela

Post Novosti

Pogledajte 15 najsmešnijih manekenka izazova

Post Novosti

Ovaj David Beckham Harper Beckham instagram deli ljudi

Post Novosti

Ivanka Trump otvorila je o svom iskustvu sa postpartum depresijom

Post Novosti

Sophie Turner govori o igri presto, X-Men i barackom obama

Post Novosti

Icymi: Najbolji komadi Britanske nagrade 2018

Post Novosti

Evo šta se desilo od kada je Donald Trump postao predsednik

Post Novosti

Rose McGowan neće biti ućutkana kao arhitekta pada Harvey Weinstein-a

Post Novosti

Kratka istorija o Anna faris i Chris pratt odnos

Post Novosti

Beyonce mumija je sramila zbog vina na njenoj noćnoj sate sa jay-z

Post Novosti

Može li glastonbury festival promeniti ime zauvek?

Post Novosti

Istina o rasizmu u muzičkoj industriji