Princ Charles prati sve glasove za Harry Potter i volimo audiobook molim | BA.polkadotsinthecountry.com

Princ Charles prati sve glasove za Harry Potter i volimo audiobook molim

Princ Charles prati sve glasove za Harry Potter i volimo audiobook molim

'Yer čarobnjak, Harry. "

Ispostavilo se da nije ni royalty nepropusni su se čarima Dječak koji je živio. Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, otkrio je u nedavnom razgovoru da joj je petoro unučadi uživati ​​malo Harry Potter- i da Charles je fantastičan pripovjedač koji ih ostavlja 'očarani'.

Camilla napuniti 70 godina danas (hretan rođendan!) I olovom do slavlja, ona je otvorena za Daily Mailabout njenog privatnog života unutar kraljevske porodice. Vojvotkinja je otkrio na događaju dijete pismenosti da bi princ Charles čitao pet korak unuka kad god su bili zajedno i čini se kao da je budućnost u stranci zabave djecu 'ako cijeli royalty stvar ne radi se.

Ona je rekla, "Ponekad, kada smo sa suprugom u Škotskoj, on ih čita Harry Potter. I on radi sve glasove, jer je on sjajan imitator. Nisam baš dobro. Trudim se da radim glasove, ali gluma mi nije jača strana. Ali on sjedne i svi sjesti s njim. Ja stalno mislim da će se izvijale oko u krevetu, ali sede očarani. '

load...

Ona je također otkrio da je "izuzetno dobri sa djecom" i razgovarali o svom odnosu sa unucima, objašnjavajući, 'Djeca držati mlad... Oni su puni o posvuda. Ne možete samo sjesti i reći: '. Žao mi je, ja sam prestar, ne mogu igrati' '

Čini se kao da je puno istine u njenim riječima, kao princ Charles i Camilla su viđeni nekontrolisano smejem tokom svečanog dočeka u Canadarecently.

U čast svog sedamdeseti rođendan, službeni portret nju i princa Charlesa je pušten. Pukla modni fotograf Mario Testino na svom kući u Londonu, Clarence House, par ima dugu povijest s njim kao i on fotografisao svoju prvu godišnjicu braka portreta. Bio je i jedan od omiljenih fotografa princeze Dajane, otkrivajući toMarie Clairethat snimanja njen legendarni 90-tih portreta bio "vrlo nezaboravan i poseban '.

load...

Testino je rekao da Camilla bio 'prekrasna osoba sa odličnim smislom za humor. On je nastavio: 'Doing ovaj najnoviji zadatak da proslavimo Njeno kraljevsko visočanstvo 70. Rođendan je pravi čast.'

Mi smo nekako zaintrigiralo da vidi princ Charles, dječje pripovjedač, u akciji. Stephen Fry, koja je glumila u većini iconicHarry Potteraudiobook serije, bolje pazi - da bi moglo biti neke konkurencije.

Povezane vijesti


Post Novosti

Može li vam novac kupiti istraživanje sreće Cambridge univerziteta?

Post Novosti

Izgleda da Adele ima neke vrlo uzbudljive vesti

Post Novosti

Beyonce zvijezde u novom Ivy parku za Topshop AW16 kampanju

Post Novosti

Poznate ličnosti koje govore drugi jezici su impresivne stvari

Post Novosti

Ivanka Trump odgovara na protest Charlottesville

Post Novosti

Kaia Gerber, čizme za čizme i pijesak. Evo 7 stvari koje smo voleli u Čanelovoj modi

Post Novosti

Kaia Gerber: Sve što trebate znati o ćerki Cindy Crawford

Post Novosti

Ko je Anna Campbell i zašto je ona postala borac za slobodu?

Post Novosti

Najbolji parfem za žene: Pronađite svoj miris za potpis

Post Novosti

Ed Sheeran je obrisao Twitter u nastupu sa svojom igrom tronskih kama

Post Novosti

Kate mos je više neplacen britanski model

Post Novosti

Pad čovjek je prvi Bollywoodski film o periodima