Priča o depresiji mel C otkriva svoje bitke sa slavo i nesigurnošću | BA.polkadotsinthecountry.com

Priča o depresiji mel C otkriva svoje bitke sa slavo i nesigurnošću

Priča o depresiji mel C otkriva svoje bitke sa slavo i nesigurnošću

'Mislio sam,' O moj Bože, to je dobio ime. ''

Mel C je najnoviji osoba da se otvori o njoj lično borbe s depresijom. Na jednoj epizodi Bryony Gordon Mad World Podcast, ona je govorio o tome kako joj je borba da postane 'savršen' pop zvijezda rasturio nju osim emotivno i fizički.

Mel C - koji je možda poznatiji kao Sporty Spice - rekao je, '[Spice Girls] bio kao iz bajke, a to je nešto što sam oduvek želela. Mislim da kad si mlad i imate te snove i težnje, ne stvarno misle o negative, i sve ima negativan. "

Spice Girlsbecame preko noći senzacija kada Wannabedropped još 1996. Godine, katapultiraju njoj zajedno Victoria Beckham, Geri Halliwell i Emma Bunton u javnosti. Uz veliku slavu dolazi i velika ispitivanja, međutim i ona je govorio o tome kako ona ne oseća dostojan osoba, što je doprinijelo da je depresija i izrazio sebe u obliku poremećaj u ishrani.

load...

Ona je rekla: "Ja bih se nikada od gladi, ali sam se propisno ne jedem i ja vršio opsesivno i sve vreme sa Spice Girls Mislim da sam vjerojatno žive na adrenalin, samo Bog zna kako sam kroz njega i Mislim da je moje tijelo je upravo na mjestu gdje je to bilo kao -. Dovoljno '

Tek nakon što je posebno teško obiteljski odmor u 2000. Da je konačno tražila stručnu pomoć joj je bio potreban za njeno stanje.

'Doslovno moje misli bile "Gubim se, ja ludim, ne mogu nositi." Dakle, kada sam došao kući, otišao sam u mom GP i po prvi put sam glasno rekao šta se dešava sa mnom, a on je rekao: "U redu, ali prva stvar koju treba da se pozabave je tvoja depresija", i ovaj veliki težina je podigao iz mojih ramena, "objasnila je ona.

load...

Dok joj je mentalno zdravlje je poboljšana nakon režim terapije, antidepresivi i akupunkturu, Mel je otkrio da ponekad nije dovoljno. 2018., nakon raspada njenog decenije dugu vezu sa Thomas Starr, ona je ušla u stanje duboke depresije.

Ona je objasnila, "Ponekad možete učiniti sve prave stvari, ali to nije važno."

Ona je snažno pozvao one bore problemima mentalnog zdravlja da dopre do drugih pomoć - bilo da su to obitelji, prijateljima ili profesionalci.

Govoreći o svog iskustva i trenutka njene dijagnoze, rekla je, "mi je bilo laknulo, jer sam pomislio, 'O moj Bože, to je dobio ime. To je nešto što sam može pomoći. " Znate, to je veliko olakšanje za mene. '

Za one koji se bore sa problemima mentalnog zdravlja, Samarjana pružaju 24-7 podrška na njihovom telefona 116 123, a može biti poslana na [email protected]

Povezane vijesti


Post Novosti

Ova nova kutija za lepotu ima više proizvoda u punoj veličini od bilo kog drugog

Post Novosti

Najbolji (i najgori) poljupci na ekranu svih vremena

Post Novosti

Ketrin Zeta-Džouns brani Majkl Daglas tokom demanti seksualnog uznemiravanja

Post Novosti

Naušnice za dobrotvorne izjave vraćaju ovaj Božić

Post Novosti

Većina googled pitanja: Ova mapa prikazuje najviše pitanja za svaku državu

Post Novosti

Žene dokazuju zlostavljanje u porodici ne samo da mora biti fizičko nasilje kao # Možda neće doći Viral

Post Novosti

Tereza može postati premijer

Post Novosti

Ova slika Chris pratt spray tan je super relatibilan problem lepote

Post Novosti

Rihanna i njen špijunski dečko su izašli na gramatiku posle partije

Post Novosti

Celebrities Starstruck od drugih zvijezda: Ovo su najbolji momci fanova slave

Post Novosti

Uzmi taj odmor

Post Novosti

Najbolja modna kampanja za kampanju 2018. godine