Ovo je velika teško da će se megan suočiti kada se uda za princa Harija | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovo je velika teško da će se megan suočiti kada se uda za princa Harija

Ovo je velika teško da će se megan suočiti kada se uda za princa Harija

Pitamo se kako je ona će nositi

Riječi Amy HuntFrom urednika womanandhome

Komentar okružuje ulaz Meghan Markle je u britanske kraljevske porodice nakon objave da je princ Harry i Meghan Markle je bio fokusiran na činjenicu da će označiti velika promjena za 'firma'. Meghan je poznata američka glumica, i mnogi kraljevski posmatrači su predložili da joj je brak u peti-in-line na tron ​​će biti velika promjena u tradiciji za tekuću kraljevske porodice.

I to će sigurno biti još veći promjena za Meghan, dok se priprema da postane puno radno vrijeme, rad kraljevski. Meghan je već preselio iz Toranto da je novi dom u Londonu, a uskoro će biti krštena i potvrđena ispred svog vjenčanja Harry.

Međutim, čini se da je jedan aspekt kao kraljevske člana porodice, od svih izazova ulogu izbacuje, da Meghan mogao naći posebno drugačije.

load...

A biograf kraljice, Robert Lacey, rekao je za Guardian kako politički aktivan Meghan mogao to 'problem' koji su potrebni članovi kraljevske porodice da bude politički neutralna naći.

U prošlosti, Meghan je otvoreno govorio o njoj pogled na to kako 'podjele' sadašnji predsjednik SAD Donald Trumpis, nazivajući svoje stavove 'mysoginistic'. Ona je progovorio i rekao da Trump je jasno stavio lako vidjeti da "ne žele takav svijet" da on stvara.

Nije tajna da je Meghan govori otvoreno, a ona je radila tako od malih nogu, sa Meghan uzimanje na ovaj veliki brend ljepotu starosti samo 11years stara.

Govoreći o tome kako političke stavove Meghan je mogao dokazati problematično u kraljevske porodice, rekao je Lacey, 'Morate da se vrati u princa Filipa da smisli regrut u porodici koja je toliko očigledno naprasita i bodljikavih.

load...

"Vidim da će ovo biti pravi problem u mjesecima i godinama koje dolaze za nju [Meghan], egzistencijalni problem. Ja ne mogu da zamislim kraljica će biti u žurbi da Meghan u Balmoral kada Trump posjeta. '

Tradicionalno, kraljevska porodica se traži da ostane izvan političkih pitanja, sa kraljicom imaju uvijek ostao neutralan po pitanjima države. U stvari, web stranice država monarhije, "Kao šef države, kraljica mora ostati strogo neutralna u odnosu na politička pitanja."

U vremenima, članovi kraljevske porodice su međutim vocalised svoje mišljenje o političkim pitanjima, sa Princes Charles poznati šampion uzroka životne sredine.

Međutim, čini se da Meghan je već u potpunosti prihvataju sve promjene njenog novog uloga je vjerojatno da bi, uključujući i neutralnost na ovakvim pitanjima.

U posljednjih nekoliko mjeseci, ona je uzdržao od slanja na nju raznim kanalima društvenih medija, a takođe je skinuo njen sajt način života, TIG.

Na svom Instagram u prošlosti, Meghan je jasno u izražavanju svoje stavove o pojedinim pitanjima. Ona je objavio fotografiju tounge-u-obraz oko vreme Brexit glasova, na kojoj je pisalo: 'Ako me EU sada ostaviti, ti oduzeti najveći dio mene' - jasno pokazujući svoje mišljenje o britanskom napuštanja Europske unije.

Dickie Arbiter, bivši sekretar za štampu u Royals ipak predložio da je ona dobro znaju njenog novog zahtjeva, a čini se da ga grli.

On je rekao, 'Sada je ušao u kraljevskoj porodici, ona će morati biti politički neutralni. Harry je vjerojatno napravio da savršeno jasno.

"On zna da je bio otvoren, ali sve to mora prestati. Ona će morati da se prilagode. Siguran sam da je na putu već. "

Povezane vijesti


Post Novosti

Etičke modne marke koje ćete voleti da nosite

Post Novosti

Kako nositi dnevnu metaliku

Post Novosti

Životne priče: Kim Basinger

Post Novosti

Punjenje telefona

Post Novosti

Ono što imamo da kažemo o novom milenijalu roze, hvala gospođici gomez

Post Novosti

Evo šta mislimo da ima dobre šanse za osvajanje najbolje glumice na Oskarima 2018. godine

Post Novosti

Isis dečiji vojnici - šokantne slike koje morate videti

Post Novosti

Svi načini na koji su ljudi protestovali u stanju sindikata Donalda Trump

Post Novosti

Kendall Jenner i cara delevingne započinju liniju modne odeće

Post Novosti

Gubitak rizika je smanjen za teške kokice

Post Novosti

Zašto su svi nosili smaragdne naušnice na zlatnim globusima

Post Novosti

Backstage at Gareth Pugh>Pričvrstite se