Ovi poznati vozači iz Glastonbury festivala 2018 su propušteni | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovi poznati vozači iz Glastonbury festivala 2018 su propušteni

Ovi poznati vozači iz Glastonbury festivala 2018 su propušteni

Gdje Foo Fighters stavio sve to?

Poznata vozači imaju duge fascinirani fanove, pričama o Van Halen je ne smeđa M & Ms zahtjev, Kanye West je Versace ubrusi i Mariah Carey 20 bijele mačiće i 100 golubovi postaju stvari legenda. Sa Glastonbury Festivalwell u toku, mnogi umjetnici u line-up su napravili poseban bekstejdžu zahtjeve i Katy Perry, Ed Sheeran i vozačima Foo Fighters "su otkrivena.

Ed Sheeran je Rider

Ed Sheeran je najviše dole na zemlju parcele, sa listom zahtjeva trkač može lako skoknem do Tesco za. Njegove zahtjeve uključuju bocu Robinsons squash kao i šest pakovanja Fanta, Sprite, Coca-Cola i Diet Coke. Jedina stvar koja bi mogla baciti organizatori događaja za petlja je njegova tegla Manuka meda, koji se koristi od strane mnogih pjevača da zadrže svoje grlo i govornu zdrav. Ipak, ne postoji ništa previše ekstravagantan ovdje i dođe do ukupno oko 58 €.

load...

Katy Perry Rider

Katy Perry drži zdravije stvari i malo više odrastao nego britanski pjevač, tražeći sušeno voće i povrće, kao što su jabuke, kruške, jagode i edamame. Na značajnije strane, ona je zatražila pitta kruh, salsa i bocu sprite za pranje sve dole. Ona je također sklon čašu bijelog vina i uključeni bocu Pinot Grigio na nju vozača. Njen je najjeftiniji na listi, košta samo 22 €.

Foo Fighters Rider

Ima dosta ovde dešava. Naravno, postoji pet ljudi u bendu, ali je lista everlong zahtjeva nastavlja i dalje. Nema šanse da ćemo uklapanje ga u lako stav, pa evo cijeli liste ispod:

load...

1X Fidži Water1X Schwepps soda water1X Coconut Water1X Pom Juice1X 12 pack Diet Coke1X Fresh naranče juice1X Ocean Spray brusnica Juice1 Slučaj vitamina Water1 Slučaj Red bull1 Slučaj Gatorade1 Pack Starbucks kave beans1X Fat free organske milk1X Edensoy milk1 pakiranju od Avocadoes1 pakiranje od Tomatoes1 tamna čokolada bar1 pakiranju od Bananas1 pakiranje od Apples1 pakiranje od Pears1 pakiranje od Kiwi Fruit1 pakiranje od bez koštica grapes1 Jar od kikirikija butter1 Pack svih prirodnih jelly1 Pack zdrave cereal1 pakiranje od Tiger mlijeka bars1 pšenice kruh loaf1 zona energija bar kutija

Liste čita više kao mjesečni shop trgovina prehrambenih nego koncert jahača. Njihovo je (ne iznenađuje) najskuplji na listi, svodi na oko 146 €.

Dok žive rock zvijezda jahač život vjerojatno nije u kartama za većinu nas, Deliveroo'scome sa način da nam pomogne da se pretvaram. Od sada pa do 26. Juna da će se prodavati ova tri vozača kroz Rockstar Upiti karticu na svoje aplikacije za slavlje Glastonbury.

Ako planirate Kiddy rođendansku zabavu, Ed Sheeran mogao biti dobar uzvik...

Povezane vijesti


Post Novosti

Jennifer Aniston piše moćno pismo tabloidima koji opsedaju svoje telo

Post Novosti

Najbolji momci iz BAFTA 2018. - doživite noć ovde

Post Novosti

Životne priče: Kim Basinger

Post Novosti

Oskari 2018 slatki parovi

Post Novosti

Beyonce zvijezde u novom Ivy parku za Topshop AW16 kampanju

Post Novosti

Moćni esej Emily ratajkowski o sramotenju tela i definisanje seksualnih po sopstvenim uslovima

Post Novosti

Kanye zapad predstavlja sezonu tri godine sa Kim Kardashian, Khloe Kardashian i Lamar odom

Post Novosti

Olivija je divljala na uzrastima - kako je bila suviše stara za Leonardo dicaprio

Post Novosti

Možete li odgovoriti na ova pitanja dizajnirana za dječiji genije?

Post Novosti

Rose Leslie osvojila je Olivierove nagrade sa svojom haljinom Dior

Post Novosti

Odlazak u Edinburgh? Evo emisija koje trebate videti

Post Novosti

Možemo li biti zavisni od ljubavi