Ono što znamo o optužbama za seksualno uznemiravanje u Westminsteru | BA.polkadotsinthecountry.com

Ono što znamo o optužbama za seksualno uznemiravanje u Westminsteru

Ono što znamo o optužbama za seksualno uznemiravanje u Westminsteru

Više žalbi se očekuje da izađe

Seksualno uznemiravanje tvrdnje su teško nedavno pogodio zabave i medijske industrije. Harvey Weinstein je firedfrom (i sada tuži) svoju kompaniju, nakon niza seksualnog uznemiravanja optužbe iz više od 50 žena. Netflixhas otkazan politička drama doma Cardsamid optužbi za seksualno uznemiravanje protiv glavnog glumca Kevina Spacey. Dok je svijeta sporta, modeliranje i muzika industryhave također pogođena optužbi za zlostavljanje, u onome što Oscar dobitnik Emma Thompson je pozvao "našeg sistema pol krize."

Sada, politička sfera Britaniji je potresena slične tvrdnje za seksualno uznemiravanje; što je izazvalo raspravu o tom pitanju u parlamentu, a premijer Theresa May pozvati žrtve da prijave sve incidente policiji.

Koji su optužbi za seksualno uznemiravanje na Westminster?

Bex Bailey, 25, a Labouractivist, izjavio je ove sedmice BBCthat ju je silovao na Labourparty događaju prije šest godina. Ona je navela da joj je viši Labourofficial obeshrabreni od prijavljivanja napada, dodajući da bi to moglo naškoditi karijeri. Bailey je rekao BBCshe je odlučio da se odrekne joj anonimnost da podstakne promjene u načinu na koji se upravlja takvim slučajevima.

load...

Pored toga, LabourMP Cat Smith, rekao je za BBC Victoria Derbyshireprogrammethat je morala da "odgurne" i "run" kada viši Labourcouncillor sa 'malo ugleda,' insistirao na hodanje je kući iz stranke događaj, a zatim pokušao da je poljubi.

Je Guardianalso prijavio da spreadsheet sa imenima 40ConservativeMPs sadrže optužbe za seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje (gotovo svi koji su do sada unverified), trenutno se kruži Westminster oko. Ovaj dokument opisuje neke kao da ima poslove, da su "neprikladno" sa zaposlenih žena i muškaraca, odnosno u drugim slučajevima 'saletao u taksi.

Tvrdnje dolaze nakon LabourMP Jared O'Hara je suspendiran iz stranke nakon otkrića seksističke i homofobične komentare na njegov društveni mediji računa.

load...

Šta je sledeće za žrtve seksualnog uznemiravanja na Westminster?

Rada su najavili punu nezavisnu istragu o navodima koje donosi gospođa Bailey, i Jeremy Corbyn rekla je pokazala 'neverovatno hrabrost' u progovoriti. Theresa May je obećao nove, nezavisne proces za obradu prijave za seksualno uznemiravanje u Westminster, rekavši da je bilo žrtava seksualnog uznemiravanja u parlamentu treba da ide u policiju.

 

Povezane vijesti


Post Novosti

Zašto se oblačimo isto kao i naši prijatelji?

Post Novosti

Izgleda da Adele ima neke vrlo uzbudljive vesti

Post Novosti

Žene Kritikuju se prosečno 8 puta dnevno

Post Novosti

Da li ste vitamin B12 deficitarni? Evo šta treba da znate

Post Novosti

Od Vojvode i vojvotkinje iz Kembridža zatraženo je da razmotri da više nema dece

Post Novosti

Oskari 2018: Izveštaj o modnom trendu crvenog tepiha

Post Novosti

Tereza može postati premijer

Post Novosti

Hari Poterova marauderova karta tetovaža

Post Novosti

Mekova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta

Post Novosti

Britanska spijunska nećakinja je budna i priča nakon strašne nesreće

Post Novosti

Model lepote Daphne Groeneveld

Post Novosti

Kako nositi SS16 trendove na a-listi način