Olivia Munn u osnovi morala je platiti njenom Cameu u osam okeana | BA.polkadotsinthecountry.com

Olivia Munn u osnovi morala je platiti njenom Cameu u osam okeana

Olivia Munn u osnovi morala je platiti njenom Cameu u osam okeana

Jao.

Novi ženski predvođene Oceanovih Elevenspinoff je jedan od najtoplijih karte holivudske i to je iznenađujuće da svi žele u. Sa svima od Rihanna James Corden graju ulogu, to je ne čudi da bi neki ljudi idu na velike duljine za ulogu kao što je Olivia Munn - koji su zapravo izgubili novac u glavnoj ulozi u njemu.

Dok theNewsroomactress nije baš napraviti rez za Oceanovih Eightmain djevojka tima, ona ipak sleti cameo. Film se vrti oko pljačku održana na Met Gala, što naravno znači da ćete trebati puno poznatih lica plutaju okolo u pozadini, ako želite scene biti realan. Jedan od tih lica je Olivia Munn i ona se očekuje da se pojavi u odgovarajućim Met Gala glamura, tako da je film rekao joj da ide naprijed i stavio izgled zajedno.

load...

Ona je otkrila u intervjuu za Entertainment Weekly Radio, 'To zapravo me je koštalo novac da bude dio Oceanovih Osam. [Film je] kao rade svoj glam, a dobila sam haljinu i sve to, a onda podnijeti račune za to, jer sam dio svog filma. '

To je sve ima smisla, zar ne? S obzirom da je Rachel Bloom je nedavno otkrio da može koštati preko 2000 € da se spremim za crveni tepih eventon svoj dolar, što se klade ultra šik Olivia izdvojio prilično peni.

Međutim, stvari su neugodno nakon što je podnijela fakturu Warner Bros. Otkrila, "Onda [producenti su] kao," Oh, ne, računi dolaze pravo vratiti. ''

Olivia Munn nije jedini poznati lice pravi cameo u ponovnog pokretanja -. Poput Kim Kardashian, Kylie Jenner, pa čak i James Corden će se bode njihova lica u Međutim, mi nekako ne mislim da James morao splash out hiljade na par potpetica i crvenog tepiha ruhu.

load...

Iako je očigledno još uvijek bolna točka za Oliviju, ona je rekla da je "jednako uzbuđeni zbog [Ocean Osam] kao i svi ostali.

I da budem iskren, ko nije? With a girl banda koja se sastoji od Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway i Awkafina, mi bismo provesti platu toliko da kao udisati isti zrak kao njih. Mi ne mislimo da može nositi toliko ženski izvrsnost na jednom ekranu.

Mi ćemo morati čekati do juna 22 sledeća godine, iako da vidimo kakav gluposti dame će dobiti do. Zaboravite George Clooney, Brad Pitt i Matt Damon - ima novu ekipu u gradu.

Povezane vijesti


Post Novosti

Modna revija Chanel cruise 2018 u Havani, Kuba: Karl Lagerfeld predstavlja predstavu pre proleća 2018

Post Novosti

Louis Vuitton AW16 kolekcija modnih revija

Post Novosti

Prve noći Adeleove svetske turneje bile su epske: predstavljen je predlog, 18 hit pesama i puno deljenja

Post Novosti

Šta da nosite kada se vreme ne usvoji

Post Novosti

Da li je Kris Jenner upravo potvrdio glasine Hloe i Kylie o trudnoći?

Post Novosti

Lepota iz unutrašnjosti: Četiri brilijantna načina za bolju kožu

Post Novosti

9 tajnih preživljavanja iz žene koja stoji iza medveda

Post Novosti

Kim Kardashian je trudna sa bebom broj tri?

Post Novosti

Bela Hadid je uzviknuo njenog čuvara da gura ženskog fotografa

Post Novosti

Angažovani su Blac Chyna i Rob Kardashian

Post Novosti

Cameron Diaz je sada tetka Zoella - koja je znala?

Post Novosti

Zašto je jedan holivudski asistent iscrtao vile seksističke e-pošte od svog šefa