O apiterapiji: Gwyneth paltrow dobija njenu kožu koju penju pčele | BA.polkadotsinthecountry.com

O apiterapiji: Gwyneth paltrow dobija njenu kožu koju penju pčele

O apiterapiji: Gwyneth paltrow dobija njenu kožu koju penju pčele

'Čovječe, to je bolno. "

Svi znamo da je Gwyneth Paltrow je žena koja će ići na velike duljine u ime ljepote i svaki trend pokušava postaje udarna vest - sjećam vagine pare čista, ili povlačenjem ulje, na primjer?

Ali je njen posljednji otkriće ima ljepotu svijeta zujanje, doslovno, kao Gwyneth je otvorio o tretmanu ona pokušava gdje je dobiva joj kožu ubola pčela. Hm, jao.

'Ja sam uvek zamorac probati sve,' Gwyneth priznaje da je New York Times. "Moram da ih sve probati... Uglavnom, ja sam otvoren za sve."

"Ja sam ubola pčela. To je više hiljada godina liječenja zove apiterapija. Ljudi koriste da se otarasi upale i ožiljke. To je zapravo vrlo interesantno ako istražujemo. Ali, čovjek, to je bolno. "

load...

Mi kladiti. Dakle, šta je apiterapija i zašto na zemlji bi neko dobrovoljno se ubola roj ljut pčele? Kontroverzni postupak kombinira prednosti akupunkture i prirodne medicine kao terapija za hronične bolesti kao što su rak grlića maternice i artritis -PLUS to se smatra prirodna alternativa na antibiotike.

Prema američkom Apiterapija društva, proces 'promovirati [s] ozdravljenja kroz poboljšanje cirkulacije, smanjenje upale i podsticanje zdravog imuni odgovor.'

Ali, ako ste mislili da je ovo roj u salonu tipa situacija u kojoj bi se slobodno puzati sve više Gwyneth stotine pčela, onda možete biti uvjereni od strane stvarni proces. A terapeut koristi pincete za držanje pčela u neposrednoj blizini problematičnih područja kože, zbog čega ga ubosti na kontrolisan način.

load...

Naravno, to nije za svakoga, kao najveći nuspojava je otok, očito, ali apiterapija također može izazvati anafilaktički šokove ako ste čak i samo malo alergična na otrov.

Tako je Gwyneth jedina osoba radi ovo? Pa ne, zapravo, kao vojvotkinja od Cambridgea je navodno bio sklon je pčelinjeg otrova lica ili dva tokom godina, plus mislim na sve proizvode u našoj zvučnika koji imaju pčelinjeg voska, meda, ili matične mliječi.

I tamo smo ga; Apiterapija je službeno novi ljepotu krilatica.

Povezane vijesti


Post Novosti

Možemo li biti zavisni od ljubavi

Post Novosti

Da li ste pronašli sakrivenu poruku Justin trudeau čarapa?

Post Novosti

Svaki put kada je Adele bio super-duper čovjek

Post Novosti

Eva Mendes govori o imenima majčinstva i ćerki

Post Novosti

Kako napraviti svoju šminku trajati ceo dan

Post Novosti

Ovo nam se čini da je naš omiljeni balzam za ljeto zatamnjen

Post Novosti

Pismo Marilyn Monroe od srca koja detaljno opisuje njeno traumatsko vreme u psihijatrijskoj negi

Post Novosti

Nikada nećete pogađati odakle je dizajnerski nakit

Post Novosti

Adeleov performans glastonberija bio je neverovatan. Evo zašto

Post Novosti

Kraljica sa 90 godina: Najbolja odeća od Kate Middleton, princeze Beatrice i princeze šarlotte

Post Novosti

Jo cox mp

Post Novosti

Stvarna cijena koju plaćamo (u funtama funtama) za srećan brak