Naušnice za dobrotvorne izjave vraćaju ovaj Božić | BA.polkadotsinthecountry.com

Naušnice za dobrotvorne izjave vraćaju ovaj Božić

Naušnice za dobrotvorne izjave vraćaju ovaj Božić

Izjava naušnice su se vratili na velika vrata, a mi smo iskopali neke dragulje iz etikete koje podržavaju međunarodne društvene akcije projekti - baš na vrijeme za party sezonu. Izgledaju dobro, činiti dobro = #winning

Od blistave kapljice kvarcnog na Christopher Kane, iznad lijevo i desno, na velike petlje kornjačevine smole na Loewe, iznad grada, to je sigurno reći da je izjava naušnice su pribor meseca na revije SS17. Za dugo vremena, to je bilo sve o neprilagođeno, kustos komada ali mi osobno vaythrilled o ovom novom razvoju. A dainty red sitnih vijaka jedan režanj je cool i sve to, ali to zapravo ne viče "to je party time! ' kao pravi par, zar ne? Mi nikada ne treba razlog da se počastiti novom Baubles, ali smo otkrili neke neverovatne komade koji će učiniti nešto pozitivno sa svojim teško zarađeni novac. Unesite neverovatno dobrotvorne izjavu naušnice smo upravo otkrili...

Prvo, tu je Rania Kinge, umjetnik i dizajner nakita koji je rođen u Siriji, zemlji pokidani prijetnjom ISIS i konstantnog ratovanja. Među svojim kolekcijama, Kinge ima dva zanatlija linije - I Love Siriji i Damasku koncept - koji zapošljavaju raseljene žene za proizvodnju komada. Par zastaje dah iznad je dio nove kolekcije (više od koji će biti dostupan u januaru) napravljena od Ishani, fini pijesak ostakljena porculan - tipičan Damascan zanat koji je nastao u Iranu. Od 80 € - 150 €.

load...

Kupiti Impossibleis sajt koji stovarišta komada od etiketa koje su sve održiv i etički, sa transparentnim lanca snabdijevanja. Jedan od naših omiljenih je Fouche- osnovali Claire Fouche, bivši Couture zlatar za francusku kuću Faberge. Ona je pola južnoafrički i odrastao između Engleske i Afrike. Inspiriran nakit ikone kao što su pokojni veliki modni urednik Diana Vreeland, njena izjava komadi su ručno rezbareni zanatlije u Najrobiju ruci Kibera, najveći slam Afrike. Oni su od lokalnih ankole kravljeg roga, nusprodukt lokalne prehrambene industrije, kao i drvo, kao i od srebra i mesinga. Maisha Foundation Fouche podržava mlade talente iz Kibere u programima obuke. Mi smo divlji o Irga Deco naušnice, gore, 195 €, inspiriran Art Deco Irga zgrade Etiopije.

load...

Zatim, tu je naušnice Nije Bombs- volimo ime i volimo dizajna. Ove ljepotice, iznad 20 €, izrađeni su korištenjem jarkih boja nit rana oko suza okvir u obliku sirijske muškaraca i žena koji su pobjegli u toku sukoba u njihovoj zemlji. Radionica, u Fatih četvrti Istanbul, je izvor socijalne i emocionalne podrške, da ne spominjem finansijsku nezavisnost, za ljude koji tamo rade. Projekat je podržan od strane Calais Akcija, direktnim davanja organizacija koja pomaže izbjeglicama ponovo izgrade svoje živote u Turskoj, gdje boravi najveći broj sirijskih izbjeglica.

Na kraju, ako ne možete sasvim prekine delikatna-obruč navika provjeri Zanatlije i Adventurers- etiketi je zajednički od strane malih proizvođača zanatske u Najrobiju i Bombolulu sajam radionice u Mombasa. Jedan od njihovih kenijskog radionica nudi osobama sa invaliditetom priliku za bolju egzistenciju kroz obuku i zapošljavanje. Osnivači Amy i Bee posvećeni smanjenju uticaja na životnu sredinu svojih proizvodnih metoda - to poslastica Sidro Hoops, 25 €, gore, su ručno-cast od recikliranih mesinga.

Povezane vijesti


Post Novosti

Coachella manikir Vanesse Hudgens je uzela festivalski stil na sledeći nivo

Post Novosti

Šta je London modna nedelja i možete li dobiti karte?

Post Novosti

Žene Kritikuju se prosečno 8 puta dnevno

Post Novosti

Poznate osobe koje su uradile pozorište

Post Novosti

Iskustva endometrioze: Lena dunham

Post Novosti

Karl Lagerfeld preuzima promene u modnoj industriji

Post Novosti

Singlepin dating: značka koja će vam pokazati da ste sama

Post Novosti

Najbolji satovi

Post Novosti

Pravi problem koji se suočava s milenijumskim nevinima na dan njihovog venčanja

Post Novosti

Igra prestola Sledeća sezona: Sve što trebate znati

Post Novosti

Chanel AW16 modna revija: Karl Lagerfeld obnavlja atelje Chanel

Post Novosti

Kit harington otkriva kako se on i igra zvijezda starih od prestola Leslie zaljubila