Najbolja odeća za BAFTA: Ko je to tako dobro shvatio | BA.polkadotsinthecountry.com

Najbolja odeća za BAFTA: Ko je to tako dobro shvatio

Najbolja odeća za BAFTA: Ko je to tako dobro shvatio

BAFTA crveni tepih domaćin Angela Scanlon o prošlosti polaznika koji apsolutno ga razbio

Ono što čini savršenim BAFTA crveni tepih izgled? Voditelj Angela Scanlon će biti domaćin uživo BBC Tri crveni tepih pokrivenost BAFTA večeras 2018.. Pitali smo je izdvojiti svojih omiljenih prethodnu BAFTA izgled, i recite nam zašto ona misli da je to tako dobro.

1) Lea Seydoux

Zašto to radi: "Zaista nije bilo drugi put kad možete izvući s nosili kanarinac žuta nego na crvenom tepihu i volim kako napora hrabar i sjajan Lea Seydoux izgleda u ovom Prada broj. Volim brights i ništa povike 'oči na nagradu "od show-zaustavljanje haljini ovako. Volim i dragi dekoltea i cut-away detalja. Thumbs up! "

2) Laura Bailey

load...

Zašto to radi: "Na crvenom tepihu praktična je vjerovatno grijeh, ali nekako stalno moderan Laura Bailey je prikovan ovom predivnom poda haljinu. Genije izdanje džepova u ovom Emilia Wickstead haljinu ne znači samo da je prokrijumčari neke osnove - telefon, ključevi, Tic Tacs - ali i zadržati svoje ruke Toasty dok klizi niz crveni tepih. Pametna djevojka. "

3) Julianne Moore

Zašto to radi: "Kao prvo, Julianne Moore je legenda, tako sve što izlazi iz usta će biti pristrasni. Žena lomiti na stranu, sve o ovom outfit stvarno ne bi trebalo da rade - trostruka prijetnja crvene na crveno na crveno otići većina ljudi crvenog lica. Ali nije naš Julianne. Žena ima igru ​​i voli ovaj crveni izgled tako jako da čak i dodatnom opremom sa crvenom kravatom. "

load...

4) Lupita Nyong'o

Zašto to radi: "U normalnom životu, ako sam pokušao opisati zelenoj haljini sa Fishtail, moji prijatelji bi podići sumnju obrvu. Ali ne nisam izgubio pamet, jer Lupita uspio odišu sjajem kao nijedan drugi u ovaj zadivljujući Christian Dior Couture haljinu. Jednostavna dekoltea i BELTED detaljno pretvara šta je moglo biti lako bio dresscode katastrofa u dresscode san. "

5) Angelina Jolie

Zašto to radi: "Kada pribora je Brad Pitt si na dobru stvar, a kada ste i Angelina Jolie obučen u smoking onda si pobjede. Ovaj outfit je tako idealna za mnogo razloga, glavni od kojih je jedan da je topla. Toplina je tako potcijenjena kada je u pitanju crveni tepih garderobu, jer kada se osjećate sjajno (aka ne zamrzavanje) da izgledaš odlično. Iako kad si Angelina ćeš izgledati odlično u crnoj vreći ".

6) Maggie Gyllenhaal

Zašto to radi: "Maggie je zakucavanje gothic princeza i to radi. Mornarica čipke, uljepšavanja i pared-back stil omogućava ovu haljinu učiniti sve pričam. Volim kako joj je predivna pixie crop dodaje zrak nonšalantno da čini ovo izgleda tako lako kul. "Join Angela Scanlon za BAFTA crveni tepih šou u 08:30 na BBC Three

Povezane vijesti


Post Novosti

Princ Georges meni za večeru u školi je bolji od svega što smo videli u kantini

Post Novosti

Isis dečiji vojnici - šokantne slike koje morate videti

Post Novosti

Ovako se vrata Melinda bore za usluge planiranja porodice

Post Novosti

Beyonce mumija je sramila zbog vina na njenoj noćnoj sate sa jay-z

Post Novosti

Poseta dolara Donaldu Trumpu u Londonu neće se dogoditi do 2018. godine

Post Novosti

Seksistička Alison Brie entourage audicija će vam uhvatiti pitchforks

Post Novosti

Icymi: Evo šta se desilo na dodeli Marie Claire u budućnosti

Post Novosti

Stvari koje znate samo ako ste modni bloger

Post Novosti

Ženski poslanici se maltretiraju i usmjeravaju prema novom istraživanju

Post Novosti

Milenijumci mogu biti pametniji, bogatiji i zdraviji od svojih roditelja, ali imaju još gore

Post Novosti

Nova suza Zara lungi ima Twitter korisnike u šavovima

Post Novosti

Pazi šta se dogodilo kada smo pitali popstar Anne-Marie da nam da karate lekciju