Možeš li ikada napraviti svoje djeveruše platiti vjenčanicu? | BA.polkadotsinthecountry.com

Možeš li ikada napraviti svoje djeveruše platiti vjenčanicu?

Možeš li ikada napraviti svoje djeveruše platiti vjenčanicu?

I da li bi ikada platiti za tvoj prijatelj?

Biti bridesmaidis skup posao. Vjerojatno ste račva se na kokoš učiniti, uređen poklon, možda platio da vaša kosa i šminka uradio... A sada i mlada, svojim (možda bivši) najbolji prijatelj, zapravo traži da plati za nju haljinu?

Pa to je upravo ono što se dogodilo u jednom djeveruša, Hayley, koji je tražio da kašlje za njene prijateljice Caroline 'san haljinu' pred njom veliki dan.

Čini se kao mlada-to-biti je već bio na divljanje u nagomilavanje, slanje njen svadbeni stranka traži danonoćno da istraži stvari za nju, a koristi malo hilariousbusiness skraćenica kao što su, EOP i COB da ih usmjeriti u ther lovu na sanjivim vjenčanice.

load...

'U subotu ujutro sam otkazao planove doručak, umjesto da istražuje tasmanijski svadbena torta odluka (ona je odlučila da slikovito odredište vjenčanje) koji bi mogli biti pogodan,' djeveruša Hayley piše na Mamamia. "Poslao sam je do nje i imao je odgovor gotovo odmah. "Hvala ti za ovo, bi bilo stvarno korisno je juče da ga imati kada je navedeno, ali ja to cijenim. '"

Još jedan dragulj? 'Hej Hayley, kako ide? Danas sam je potrebno neke sugestije torta-maker po COB molim te, Jase i zaista žele da se vrtjeti se sa ovim i potrebna kontakt podatke, konzole cijena, okusa i ideju kako prestižnih prodavač - u tabeli bi bilo super. Excel je vjerojatno najbolje molim vas. Hvala! '

load...

Ali, kada je mlada naći svoj san dizajner vjenčanicu, uzela stvari i korak dalje nego što je najveći bridezillas pred njom su se usudili ići. Po cijeni od 10 €, u Marchesa haljini dvostruko njoj dodijeljeno budžet, ali je njen djeverušama učinio ono što bi svaki dobri prijatelji rade, a podržao ju je i rekao joj da prskanje se i tretirati sebe, ako je to ono što je htjela.

Učinila je, a kasnije svaki od njenih sedam djeveruše dobio e-mail sa naslovom liniji "djeveruša haljina doprinos." Caroline je pitao svaki djevojka da li bi "čip u 'za nju haljinu jer" to bi značilo toliko mnogo i bi značilo da dok je hodala do oltara, ona bi da nosi nešto što bismo svi imali ulogu u ". Reci šta?

Tri od sedam djeveruše su navodno platili, ali Hayley, čije je puno priča u Mamamia forum se zove 'Moja mlada-to-biti mate upravo prešao temeljni prijateljstvo linija,' još uvijek odlučuje šta da radim.

Recite nam šta bi uradio u ovoj situaciji na Twitteru, @MarieClaireUK.

Povezane vijesti


Post Novosti

Neto vrijednost Donalda Trumpa drastično se smanjila tokom prošle godine

Post Novosti

Srednja devojčica: Gde su sada?

Post Novosti

Kompaktni jastuci: Sve što treba da znate o ovim temama

Post Novosti

Ljeto odjeće: Stvari koje znate samo ako ih mrzite

Post Novosti

Caitlyn Jenner - Kejtlin Jenner konačno besplatan Mac karmin je ovde

Post Novosti

Prince Harry je posetio bolesni petogodišnjak, a slike su divne

Post Novosti

Dženifer Lawrence je jednom postala tako zastrašujuća u avionu na koji je pokušala da iskoči iz nje

Post Novosti

Google objavljuje drugi modni izvještaj

Post Novosti

Ovo je velika teško da će se megan suočiti kada se uda za princa Harija

Post Novosti

Džejmi Dornan ostavlja pedeset nijansi za teže udaranje uloga

Post Novosti

Sve tačke koje ste možda propustili iz novog muzičkog videa Taylora Swifta

Post Novosti

Nova avio kompanija za prtljag mogla je upravo uništiti planove za odmor