Moschino AW16 slike: kolekcija cigareta | BA.polkadotsinthecountry.com

Moschino AW16 slike: kolekcija cigareta

Moschino AW16 slike: kolekcija cigareta

Jeremy Scott je spaljivanje kuće. Bukvalno.

Milan Fashion Week bio u plamenu, bukvalno, sinoć kao Jeremy Scott predstavio svoju najnoviju kolekciju za Moschino -inspired po cigarete.

Da, nakon što je posvetio cijelu prošlost pokazuje Barbie, McDonalds, The Looney Tunes i pop kulture pojava, Jeremy je sada obratio pažnju, kontroverzno, svim stvarima pušenje, plamen i vatru u vezi. I njegov kult su ga volim.

Njegov pozorišne reviju je spaljivanje kuće odjeću, postavite i soundtrack da odgovara. To su trenuci što trebate znati o...

Set Was A Bonfire Pile Prevrnut koncertnih klavira, čupav sofe, stare knjige i srušila svijećnjaka - Jeremy je rekvizite su svi slažu i spreman da gori. Modeli hodali kroz razbio okvir ogledalo na putu do jame fotografa kao Britney Toxic i da Talking Heads klasični igrao na soundtrack. Nismo mogli nadoknaditi.

load...

Ove sezone IT Telefon slučaj je Cigareta Box Prema Jeremy Scott, niko ne treba da se odustajanje od navike i umjesto toga, svi treba da nosi naše Marlboro Light kutije na našim rukavima. Svake sezone, brand stvara street style fenomen sa svojim iPhone dizajna slučaj i za AW16 oni predstavljaju stvarni kartona cigareta. Na pisti, Jeremy dalje ran sa svojom temom stvaranje 'Moda Kills' kvačila i kutije šibica torbe, sve način sa utakmica pruga plete, previše.

Slučajeva telefona, plus gomila drugih Insta-hitova od sinoć emisiji će biti dostupan za nas kupiti na StyleBop.com od ovog vikenda, što pokazuje da Jeremy Scott je vrlo mnogo dio see-sada, buy-sada dizajner paket.

load...

Jedan model je zapravo On Fire Yup, Anna Cleveland je tila prom haljina ostavio trag belog dima billowing iza nje dok je hodala. Haljine druge djevojke 'je takođe bila spaljena i poderanu na komade. Sve je vrlo Derelicte, ne bi rekao Zoolander?

Vidjeti sve fotografije u galeriji iznad.

Još jedna Nosio luster djevojka nosi luster kao suknju. Žena je opterećen, rekao je luster i Totters vrlo, vrlo pažljivo niz Moschino pistu. Sia će biti zadovoljan.

Bilo je nekih Beautiful Things napomenuti Too Mnogo Moschino komada, kad prašine pepela, baci ga nazad do osamdesetih. Neki fru fru siluete, njihova svilu okupili u količinama i više pažljivo raspao, našli pravi tačku kao ozbiljniji kandidati uz sve snap-happy trenutaka. Modne paket, dok smo se smejali, napustili mjesto ushićen pozorišta svega toga.

Povezane vijesti


Post Novosti

Gucci krstarenje 2018: Slike Guccijeve predstave u opatiji u zapadminstru

Post Novosti

Nagrada za izbor ljudi 2018 - najbolji momci

Post Novosti

Kejt Vinslet je odbila da komentariše navode protiv drvenog alena

Post Novosti

Teniski zvezdni seksisti komentarišu kontroverzu

Post Novosti

Registar beba Hloe Kardashian je jednako ekstravagantan koliko i mislite

Post Novosti

Najsnažnija pisma

Post Novosti

Kim Kardashian je priznao da spava u šminku

Post Novosti

Poznate londonske cijevi

Post Novosti

Icymi: Evo šta se dogodilo na verifikovanoj zabavi Marie Claire

Post Novosti

Milenijumske osobine - očigledno su beskorisne u kući

Post Novosti

Viktorija Beckham nam govori kroz Victory Beckham AW16 kolekciju

Post Novosti

Mulberry prodaja online: Pet najboljih torbi za dizajn