Misogini će biti klasifikovan kao zločin mržnje, ali šta to znači? | BA.polkadotsinthecountry.com

Misogini će biti klasifikovan kao zločin mržnje, ali šta to znači?

Misogini će biti klasifikovan kao zločin mržnje, ali šta to znači?

Nakon eksperimenta u Nottingham pokazala uspješnom, policijske snage u Velikoj Britaniji može olakšati žena da prijave uznemiravanje i mizoginije

Nakon sjajnog eksperiment u Nottingham ranije ove godine da vidjela vuka zviždanje i mizoginije postati 'mrzim crimes'worthy istrage, policija širom Engleske i Velsa sada traže da se sprovede sličan pristup.

Ako odluka ide ispred, to znači da su žene gore i dolje zemlja će biti u stanju da prijave incidente, kao što su vuk-zviždanje, uznemiravanje i verbalnog zlostavljanja - drugim riječima, vrsta incidenata da se to desi većina nas u više navrata tokom naših života. (Jedna studija čak pokazala da više od 85 posto žena u dobi od 18 - 24 su već iskusili neželjene seksualne pažnje.)

load...

Mizoginim zločina iz mržnje su definisani snagu kao 'incidente nad ženama koje su motivisani stav muškarca prema ženi, a uključuje i ponašanje ciljane prema ženi muškarci samo zato što su žene.

To uključuje neželjene seksualne napredak (kao što su pokušavali da u više navrata razgovarati sa ženom koja ima svoje slušalice, ahem), neželjeni fizički kontakt, verbalno zlostavljanje, fizički napad, nepozvani poruke iz mobilnih uređaja i snimanje fotografija bez consent.'The broj prijava dobijamo može porediti sa drugim, osnovan, kategorija zločina iz mržnje, 'objašnjava Dave Alton, mrzim menadžer za zločin za Nottingham policije. 'Dobili smo brojne izvještaje i da su bili u mogućnosti da pružaju usluge ženama u Nottinghamshire koje možda ne bi nam je prišao prije šest mjeseci. Realnost je da su svi izvještaji su do sada zahtijeva neki oblik policijske akcije. "

load...

"Znamo da je veliki problem što se događa na dnevnoj bazi - to je dio svakodnevnog pozadinu života žena", dodao je Melanie Jeffs, direktor Nottingham ženskog centra u intervjuu za Guardian. 'Radi se o podizanju svijesti, što žene osjećaju da oni ne moraju da trpim to - i to je vrlo osnažujući. Već žene zvone kroz policiji rekao:. "Želim da se to evidentira kao mizoginim zločin iz mržnje" '

'Imali smo žene kažu kako ponosni su da se iz ovog grada, i da to čini da se osećaju kao da hodate 10 metara viši.'

Povezane vijesti


Post Novosti

Da li je vaša torbica loša za vaše zdravlje?

Post Novosti

Rukopis: Šta vaš rukopis kaže o vašoj ličnosti

Post Novosti

Šminka koja će ozbiljno ubrzati vašu ljepotu

Post Novosti

Teški brat: stvari koje ljudi govore o tome nisu stvarno istinite

Post Novosti

Marke i spencer imaju potpuno novu grudnjak za veće grudi

Post Novosti

Jedna trećina žena u svojim 20-tim godinama zarađuje manje nego što treba da živi

Post Novosti

Balmain lansira liniju odjeće za djecu inspirisanu sjeverozapadom

Post Novosti

Gwyneth paltrow je hvatao nazad na kritiku gopa: Donesi svoju igru

Post Novosti

Liam Hemsworth: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički

Post Novosti

Lovac: Zimski rat - zašto je to potrebno videti

Post Novosti

Prince Harry je posetio bolesni petogodišnjak, a slike su divne

Post Novosti

Matthew Lewis se angažovao: Sve što znamo do sada