Miley Cyrus u novoj emisiji Woody Allena | BA.polkadotsinthecountry.com

Miley Cyrus u novoj emisiji Woody Allena

Miley Cyrus u novoj emisiji Woody Allena

Legendarni direktor pravi svoje TV debi sa Miley na čelu

Miley Cyrus je postavljena na glumiti u prvu televizijsku seriju Woodyja Allena.

Američka pop-zvijezda vraća se na njoj televiziji korijene pet godina nakon što je njen juriša na Disney show Hannah Montanaended, uz legendarni direktor Allen, koji čini njegov redateljski debi na malom ekranu.

A rep za Cyrus potvrdila je E! Vijest da će serija Allen se uživo na Amazonu. I iako je naslov i tema projekta je još uvijek nepoznat, znamo da će predstava biti postavljen u 1960-ih i da se sastoji od šest epizoda pola sata. Također je potvrdio da će Cyrus glumiti uz sebe Allen i scenarista-glumica-legenda Elaine maja, sa ostatkom ekipe treba potvrditi kasnije.

Miley je oduševljen da se vraća glumi. Ona je objavljeno slika Woody na Instagram i napisao: "Fuck yeah! Oduševljen da bude u Woody Allens prvoj seriji !!!!! Ja sam tvrdio 2018. Biti moja godina "chillin se odavde", ali pored mog kreveta za nekoliko godina sada je ovaj portret WA i gledao sam ga u oči kada sam dobio poziv da se, osim glumaca i rade uz loš €€ Elaine May i da dude sebe! 1960zzzz ovde cummmmm '

load...

Izvor: Instagram / @ MileyCyrus

Ne možemo čekati da vidimo Cyrus 'glume junaštvo kao punopravni odraslih - i 1960-ih glamour previše.

Projekta allen za Amazon je prvobitno potvrdio prošle godine na filmskom festivalu u Cannesu kada je rekao Rok da je streaming gigant je pristao na dogovor s njim što znači da je mogao napisati seriju na šta hoće.

Ali direktor također je priznao da nije znao kako streaming zapravo radio i bio zabrinut o projektu. Govoreći na vrijeme, 80-godišnji je rekao: "Ne znam kako sam u ovo. Nemam ideje i nisam siguran odakle da počnem... Moja pretpostavka je da Roy Cijena [potpredsjednik Amazon Studios] će zažaliti zbog ovoga. "

load...

Ali govoreći prošle godine, cijena, rekao je: "Woody Allen je vizionar stvaralac koji je napravio neke od najvećih filmova svih vremena, a to je čast raditi s njim na svom prvom televizijskih serija... Woody je bio na kreativnom planu američke kinematografije, a mi ne može biti više uzbuđeni da premijerno svoj prvi TV serija isključivo na premijera Instant Video iduće godine. "

Iako je teško zamisliti legendarni direktor Annie Haland Midnight In Parissuccess stvaranju ništa manje od drugog remek-djelo, to će biti zanimljivo vidjeti šta on dočarava sa Cyrus kao jedan od njegovih vodećih dame, ali ćemo sigurno biti tuning u.

Povezane vijesti


Post Novosti

Igra prestola Sledeća sezona: Sve što trebate znati

Post Novosti

Napadi u Siriji: Sve što vam treba znati o nedavnim avionskim napadima

Post Novosti

Životne priče: Helen mirren

Post Novosti

Upoznajte hrabre devojke koje se bore protiv FGM-a u tanzaniji

Post Novosti

Zbog toga je Justin Bieber otkazao svetsku turneju

Post Novosti

Plave oči su tehnički braon, prema nauci

Post Novosti

Stella nam je dala neke savete o životu

Post Novosti

Nagrade za Mtv filmove - svi najbolji filmovi iz nagrade MTV filma 2018

Post Novosti

Žene sportiste i dalje mogu biti zabranjene od olimpijskih igara za ovo

Post Novosti

Ovako se vrata Melinda bore za usluge planiranja porodice

Post Novosti

Sećanje na Helen Bailey: Dan zahvalnosti prijatelju

Post Novosti

Beyoncé je odobrila svaku pesmu na novom albumu jay-z