Michelle Obama je upravo rekla neke veoma moćne reči protiv Donalda trumpeta | BA.polkadotsinthecountry.com

Michelle Obama je upravo rekla neke veoma moćne reči protiv Donalda trumpeta

Michelle Obama je upravo rekla neke veoma moćne reči protiv Donalda trumpeta

'Svako ko pogleda ta dva kandidata i rekao: "Taj čovjek je bliži moj glas," ne vole svoj glas. "

Tokom svog osam godina kao prva dama, Michelle Obamawon sebi fanova zahvaljujući njoj osnaživanje i uplifting govore. Gotovo godinu dana nakon izlaska iz Bijele kuće, ona se i dalje koristi svoje platforme kako bi razgovarali o pravima žena i kampanje za jednakost.

Ovaj tjedan, Michelle je govorio na marketinška konferencija pod nazivom Inbound gdje je razgovarala životu nakon Bijele kuće, sadašnja uprava, i ravnopravnosti žena.

"Mi [kao žena] mislim 12 puta prije nego što otvorimo usta -" Pa, možda sam u krivu "," poče ona. "Tvrdimo sa sobom u našoj glavi i mislimo:". Prije nego što sam glasnije, to mora biti savršen "Dok je tip poput," bla bla bla... "

load...

'Ne razmišljam o savršen, zar ne, ili nešto-on je samo kao "Ja sam navikao na MyVoice sluha." To je ono što se događa na mnogo ljudi. A ako ste družili da da tvoj glas nije bitno - i to je učinjeno u vrlo suptilan način: možda se to dogodilo na večeru stol s otac je obožavao koji bi razgovarati pravo nad vama, ili braća koji je upravo preuzeo previše prostora, a vi naučili da budu tihi, ili majku koji vam je rekao da biti damski značilo da ste gledali vaše reči, a niste prekinuti... Ima toliko toga što se dešava da nas shushes. '

Michelle također je na odjek osećanja nečega što Hillary Clinton je govorio o ranije ove sedmice. Ona je smatrala da žene koji su glasali protiv Hillary, a za Trump, glasaju 'protiv svoje glas. "

load...

'Svako ko pogleda ta dva kandidata i rekao: "Taj čovjek je bliži moj glas," ne sviđa njihov glas ", rekao je Michelle.

Dok je to bio posebno kontroverzan nedeljno Trump nakon što je vlastitu e-mail scandaland suočava zazor na komentare da ima 'osjetio se' Melaniain javnosti, Michelle nije bio tamo da se jeftino snimaka. Dok je pitanje onima koji su odlučili da podrže Trampa uprave, ona je rekao da ona radi Nadam se da je uspješan predsjednik, a da ona razumije borbe osobe na vlasti.

"Vrlo je teško voditi kada imate galerija kikiriki ljudi koji ne znaju o čemu pričaju o nagadanja što radite", priznala je. 'Naučili smo dio naše nasleđe je vodeći sa milošću i skroman i diplomatski. "

Svog vremena u Bijeloj kući, Michelle je rekao: "To je bilo kao da puca iz topa... Sa povezom i pažnje na vas," prije nego što kaže da je sada oseća kao da ona "diše po prvi put."

Ona možda neće biti prva dama bilo više, ali Michelle je dokazao da je ona još uvijek ima sposobnost da inspiriše žene širom svijeta.

Povezane vijesti


Post Novosti

Okrutna namera tv emisija - sve što trebate znati

Post Novosti

Ovo su najskuplji treneri na svetu i oni su tek prodali

Post Novosti

Zašto se eksperti za ljepotu lude za marulino ulje

Post Novosti

Bela Hadid je kraljica noći na Amfar gali. Najbolja haljina

Post Novosti

Vrednost Šanelove vrećice porasla je za 70% u poslednjih 6 godina

Post Novosti

Neto vrijednost Donalda Trumpa drastično se smanjila tokom prošle godine

Post Novosti

Leonardo DiCaprio se bavi? Hajde da se vratimo na mnoge ljubavi Lea

Post Novosti

Najbolje aprilske budale (yup, mi smo bili pijan)

Post Novosti

Victoria Beckham za cilj: Sve što trebate znati

Post Novosti

Dizajner homeware - saradnja Dolce i Gabbana X smes je neverovatna

Post Novosti

Čudna hrana - oreo bagels, donji milkshakes, suši burritos

Post Novosti

Gospođa Velika Britanija podnela je krunu nakon što su joj organizatori rekli da izgubi težinu