Mel b na Victoria Beckhamovim diva momčadima i okupljanju začinskih djevojaka | BA.polkadotsinthecountry.com

Mel b na Victoria Beckhamovim diva momčadima i okupljanju začinskih djevojaka

Mel b na Victoria Beckhamovim diva momčadima i okupljanju začinskih djevojaka

Mel B je imao neke prilično izbor činjenica da dijele o njoj prijatelj i bivši kolega iz benda.

Mel B nikada nije bila da štedim njenim riječima je ona? I njen posljednji niz primjedbi o Victoria Beckham i mogućnost Spice Girls Reunion su dodatni dokaz njen otvoreni karakter...

U podcast sa Navodno, Scary Spice obratio spekulacije da VB je malo diva i otkrio: "Ona je vrlo čvrsto stoji na zemlji - ona je samo malo kuja za ljude '.

Jao. Je li ona to smiješno / sarkastičan / svetogrđe ?! Nismo zapravo sigurni, ali se nadamo da nema stvarnih razdor između para koja bi mogla stati na put od 20-godišnjice okupljanje grupe koja treba označiti kasnije ove godine.

Srećom mislimo Mel je govorio u šali, kao i ona kredit gospođa Beckham sa imaju "dobar smisao za humor. (Nešto što znamo je istina, sudeći po mega Lols na Victoria Beckham Instagram)

load...

Mel je potom kako bi razgovarali o potencijalnom Spice Girl okupljanje planove i dodao: "To je beskrajni pitanje. Stvar je u tome da smo u pregovorima sa drugim, usko o ovom okupljanju. Dakle, sve dok postoji nešto službene reći da nema smisla išta rekao.

 Osećam da je sve bliže. "

Er, da, to je Mel - svi smo na rubu našeg mjesta, odmah. Molim te, oh molim vas da se to zaista dogodilo?

Nekoliko mjeseci vratio nam je Mel govori da je Spice Girls 2018 World Tour je 'nadamo se' ide naprijed sa, sačekajte da se, '' originalni članovi benda u tow - uključujući i Victoria.

U razgovoru za Press Association Mel je rekao: "Mislim da je naš 20. Godini naredne godine, tako da ćemo raditi nešto u nekom trenutku sa nadam se svima nama."

load...

'Mislim da jednom kad ste imali okus da ćete uvijek težiti za tako visoko. Ne postoji ništa kao što je ustajanje na pozornici i nastupa sa svojim fanovima i na veliko mnoštvo. Ne možete pobijediti to. Dakle, ja uvijek želim taj osjećaj vratiti. ' 

Mel je obraćajući špekulacije o mogućem proslava 20. Godišnjice grupe njihovog debi hit, Wannabe, koji katapultirana pet komada u zvijezde. A mi se nadamo cijelog benda dijele njen entuzijazam, jer želimo da se ovo dogodi sobadly. 

Kada su glasine otišao u overdrive sa vestima o mogućem ponovnom okupljanju prošle godine smo mislili da je malo verovatno da Victoria Beckham, koji je osnovao fenomenalan uspjeh modnu liniju jer bend je otišao svojim putem u ranim 2000-ih, da će se pridružiti svog bivšeg benda za turneje.

News of the pet / četiri komada ponovnom ujedinjenju prvi obrađeni u junu kada je, prema The Sun, Isle Of šef Wight Festival John Giddings je pokušavao da dovede Posh, Baby, Sporty, Scary i Ginger natrag zajedno za narednu godinu line-up.

Dok pevušio zajedno sa svojim bivšim kolegama iz benda uz zvuke Stevie Nicks dana ranije nekoliko mjeseci, Geri Halliwell i zadirkivali sama glasine. "Ja sam [u] sa Emom i Mel", rekla je ona. 'To će biti naš prvi nastup - u mosh, u jame. "

Nadajmo se da će Viktorija uzimaju te zadnji komentar u šali i dobiva na brodu sa okupljanje upravo u vrijeme festivala 2016....

Povezane vijesti


Post Novosti

Jedna modna stavka Katie piper se uvijek zaklinja

Post Novosti

Može li glastonbury festival promeniti ime zauvek?

Post Novosti

Jennifer siva otkriva glumce koje je bacala u prljavom plesnom remake

Post Novosti

Zašto je jedan holivudski asistent iscrtao vile seksističke e-pošte od svog šefa

Post Novosti

Kampanja Calvin Klein spring 2018: Pogledajte sve slike

Post Novosti

Podmetnuta lopta Gala 2018. Zašto nema takvih stvari kao što je najgore obučeno

Post Novosti

Svi najgori poslovi koje ste radili kao tinejdžer

Post Novosti

Žene dokazuju zlostavljanje u porodici ne samo da mora biti fizičko nasilje kao # Možda neće doći Viral

Post Novosti

Uzmi taj odmor

Post Novosti

Devojčica je porazila Williama na fudbalu i nije čak ni lud

Post Novosti

Bruklin Beckham i Chloe Grace Moretz: Sve vreme su bili najslabiji

Post Novosti

Forbes najavljuje ono što zarađuju najviše plaćeni modeli u 2018. godini