Mekova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta | BA.polkadotsinthecountry.com

Mekova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta

Mekova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta

MAC su postavljeni na "zrak nas 'u septembru sa svojim Star Trek suradnji

Sa prezime kao Scott Čuo sam nekoliko "Beam me up Scottie 'šale u moje vrijeme. To je, zajedno sa činjenicom da sam ja dijete samo out-i-out Trekkie, vjerojatno objašnjava moje vrtoglavica na najavu da Machave udružio sa Star Trek povodom 50. Godišnjice sci-fi franšize.

Naplate 25 komada slijedi drugi hit suradnje, uključujući Marie Claire omiljene Rocky Horror Picture Show, Maleficentand naravno, najnoviji, sa Caitlyn Jenner. To će biti na rani prodaju na San Diego Comic-Con (to je strip konvencija za ne tako štreberski) 21. Jula. U kolekciji će se naći na virtualne police online 25. Avgusta i konačno će zrak u radnji na 1. Septembra.

load...

Kolekcija je inspirirana savjetnica Deanna Troi, Uhura (obvs) Vina (u Slinky zeleni stranac) i Borg Sedma od Devet. Ako nemate pojma o čemu pričam ti stvarno nisu živjeli. Mislim svetlucalo rumenilo, sjaj (naravno) lakova za nokte, i zvjezdanim sjenila. Prikupljanje, a nevjerojatno, zove se "Live Long I Sparkle '.

U saopštenju, viši predsjednik MAC vice, James Gager, rekao je, "Star Trek je kultni pop kulturni fenomen čiji pričama gurnuo pol i rasne granice. Za svoj 50. Godišnjicu, slavimo moćne žene Star Trek je u nadilaženjem, transformacijski kolekciju šminke. '

Mislim da Star Trek je samo o Kooky stranaca i svemirskih brodova? Razmisli ponovo. To je kulturni fenomen. William Shatner (kao kapetan Kirk) i Nichelle Nichols (kao poručnik Uhura) dijelio prvi put na ekranu međurasni poljubac davne 1968. Godine i skoro svaki tehno trend iz posljednjih nekoliko decenija pojavio u emisiji dugo prije nego što ga je u stvarnost ; uzeti samo pogled na svoj iPad, ili čak i svoj stari flip telefon. Vidite, budući predviđanje genije tamo.

load...

Dok možete dobiti vaše ruke na naplatu u septembru izgubiti sebe u našoj galeriji najneverovatnijih MAC saradnji ikad. Što se tiče out-of-this-svijet Star Trek suradnji, može se živjeti dugo, i napreduju.

Povezane vijesti


Post Novosti

Čudni poznati trikovi i rutine

Post Novosti

Supermodelski festivalski stil: Neka Kendall jenner, gigi hasid i Co inspiriraju vašu festu

Post Novosti

Šta čini pobedničku Oskarsku haljinu?

Post Novosti

Rat i mir: Zašto je Nikolaj bio kopile

Post Novosti

Najbolja modna kampanja za kampanju 2018. godine

Post Novosti

Vinil pantalone - kako nositi najsvežiji trend ove sezone

Post Novosti

Jedna modna stavka Katie piper se uvijek zaklinja

Post Novosti

Isključivanje aplikacija ne čuva iphone bateriju

Post Novosti

Sve što vam treba da znate o nagradama za kosu Marie Claire 2018

Post Novosti

Mel b na Victoria Beckhamovim diva momčadima i okupljanju začinskih djevojaka

Post Novosti

Rodarte i druge priče: Pogledajte svaki komad kolekcije na slikama

Post Novosti

Titanik Kate Winslet kaže da je ruža mogla spasiti Jack Leonardo dicaprio