Lily-rose depp - sve što treba da znate o modnoj i filmskoj zvezdi | BA.polkadotsinthecountry.com

Lily-rose depp - sve što treba da znate o modnoj i filmskoj zvezdi

Lily-rose depp - sve što treba da znate o modnoj i filmskoj zvezdi

Johnny kćerka je obiteljska Žena, uzimajući mode i filma svetova poput oluje. Evo zašto je volimo...

Lily-Rose Depp je provalio u svijetu mode andfilm, primećen na svim najbolja partija, u najtoplijim reklamne kampanje i, dobro, samo druženje sa svim ikonama ona zove obitelj.

Evo zašto ne možemo dobiti dovoljno o njoj...

Nosila je našu haljinu san joj promShe može biti 17, ali LRD ima svoj lični stil dobro i zaista fino podešen. Slučaj u točki: neverovatna haljinu koju je nosila na nju prom AKA 'Leavers Ball'. Direktor njen najnoviji film (i tata njene najbolje prijateljice) Kevin Smith je pisao ovaj zadivljujući fotografija Lily i Harley Quinn Smith u svom prvom ikada prom, pisanje, 'Sinoć je @yogahosers otišao u Prom! @harleyquinnnn_ i @lilyrose_depp imali termin, naravno, ali (uvek na oprezu za tebe) su bili tamo strogo žvakati žvaku i spljeskaš Bratzis! I iz svih izvještaja, svi su bili od žvakaće gume... #harleyquinnsmith #lilyrosedepp #yogahosers #thecolleens #prom #losangeles #harleyquinn '. Još uvek nema reči o tome ko je Lily nosili, ali ćemo pogoditi Chanel, ne?

load...

Http://storify.com/norlisar/lily-rose-depp-prom-dress

Ona je porodica girlYes Lily-Rose Depp je kćerka Pirates of the Caribbean glumac Johnny Depp i pjevačica, model i Chanel muza Vanessa Paradis. Razgovarajte o genetski #blessed! Ona je poznato da ima odličan odnos sa oba roditelja, drži do svoje strane kroz sito i rešeto.

Ona je lice Chanela Lily-Rose ima krajnji pečat odobrenja iz Overlord modne, Karl Lagerfeld, prošlog ljeta, u glavnoj ulozi u kampanji biserom brenda. 'Lily-Rose je zapanjujuće, ona je mlada djevojka iz nove generacije sa svim kvalitetima zvezda ", kaže Karl. Miss Depp je gradi na njoj Chanel svirku mjesecima, stavljajući u sati pohađanjem New York predstavljanje brenda u aprilu i kockanje u Karlov couture kazino sa Julianne Moore i Kristen Stewart ranije ove godine. Njena majka Vanessa je sarađivao sa francuske modne kuće non-stop od 1990. Godine, tako da stvarno Chanel je u DNK Lily-Rose je od rođenja.

load...

Ona je glumica tooNaturally! Da, kao i sljedeće stopama svoje majke kao model Chanel, Lily uzimajući djeluje savjete njen tata i trebao bi glumiti u naredne tri filma, uključujući Yoga Hosers (glumi uz Johnny) i Planetarij sa Natalie Portman. Govoriti o početku san karijeri.

Njen stil je très, Tres chic Rođena je u Parizu. Njena majka je francuski ikona stila. Stoga smo očekivali Lily-Rose da bi valovi kao fashionista budućnosti od rođenja. Ona je eksperimentiše sa svime iz Chokers i bandeaus da grungy bombardera i n sandala kombo čarape '. I to sve izgleda neverovatno, očigledno.

Ona je u spotu Naravno da jeste! Ona radi to kao mlada Grace Kelly u irski reper Rejjie Snow spot za novu pjesmu All Around The World.  

Potrebno je da je prati na Instagram, stat. Izležavate na Coco kauču, kupovinu natrag u školskog pribora sa tatom Johnny... Sve je u redu ovdje. 

Ona zna kako se radi akcenat Lily glume su do punog izražaja u Joga Hosers, njen debitantski film koji je nedavno premijerno prikazan na Sundance. Komedija horor vidi model / glumica obukla najbolje kanadski akcent, i pokaže svoju suva pamet da bi otac Johnny definitivno biti ponosni.

Povezane vijesti


Post Novosti

Da li je taraji Henson samo bacao senku na rajanski sisar na oskarima?

Post Novosti

Kaia Gerber: Sve što trebate znati o ćerki Cindy Crawford

Post Novosti

Ne propustite našu ekskluzivnu noć Elizabeth Arden

Post Novosti

Michelle Pfeiffer retrospektiva

Post Novosti

Hedi slimane ostavlja svetog Laurenta, Anthony Vaccarello je novi kreativni direktor

Post Novosti

Maria Grazia Chiuri će se pohvaliti na modnim nagradama 2018

Post Novosti

Isis dečiji vojnici - šokantne slike koje morate videti

Post Novosti

Grace Jones - biografija, životna priča i slike

Post Novosti

Zašto je debela Amy sa savršenog nivoa naša duhovna životinja

Post Novosti

Božićne tradicije: odakle dolaze i zašto?

Post Novosti

Netflix će vam platiti 3k EUR da bi instalirao svoje filme

Post Novosti

Zašto se eksperti za ljepotu lude za marulino ulje