Lauren conrad da se vrati na brda 2018 | BA.polkadotsinthecountry.com

Lauren conrad da se vrati na brda 2018

Lauren conrad da se vrati na brda 2018

Pa, na neki način.

Dakle, prošlo je deset godina, na dan, da The Hills emitovan prvi put. Predstava koja je dala nam Speidi, Audrina, Brody, Stephanie i naravno Lauren. Kada emisiji prvi emitovana slogan Tees i strani rubovima su bili u modi, a Paris Hilton je poznat Kim Kardashian prijatelj. U O.Cand Laguna Beachhad nas navukao na živote bogatih kalifornijskog tinejdžera, a mi smo odmah voćka na garderobu, stranke i naravno, drama.

Pa ko bolje da razmisle o decenije Sama Hillsthan LC AKA The Hills Queen Bee Lauren Conrad?

Pišući na svom sajtu, Lauren se odrazilo na njen put u emisiji i pala masivni nagovještaj da Hillscould se kasnije ove godine se vraćaju na naše ekrane.

'Prije deset godina, Hillsaired na MTV-ju po prvi put. (Tako je ljudi, to je bio cijeli deset godina Možemo svi se staro zajedno, molim te!?) Kako bi proslavili ovaj jubilej sam odlučio da nešto što nisam učinio u više od deset godina; Gledao sam pilot epizodu našoj emisiji. Iako znam kako će se sve završiti, bilo je malo teško gledam mog mlađeg samo borba - Bio sam u način preko glave! Bilo je čudno gleda sve nas tek počinju, bez pojma šta održan budućnosti (iako, niko nije mogao da nas pripremili za ono što će u narednih nekoliko godina donijeti).

load...

Ona je nastavila: 'Gledajući unazad, ja sam zahvalan za nevjerovatnu priliku smo dobili da učestvuju u ovoj emisiji. Iako je bilo teško s vremena na vreme da podelim život (loš make-up izbora i sve) sa svijetom; iskustvo me je naučio mnogo i zauvijek promijenjen moj život i moj pogled na bolje. "

Lauren dalje kaže da ona nije gledala na bilo koji drugi epizoda, jer su se prvi put emitovana, ali da je ona drago joj kasnim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama su zarobljeni, pisanje:

"Ja sam ponosan na emisiju. Bez svih amazing people smo sreće da rade iza-the-scene (posebno emisije talentovani tvorac i izvršni producent, Adam Divello), to bi bilo samo još jedan lako zaboravlja reality show. Umjesto toga, oni su napravili pokazuju da dokumentirani - i ponekad stvorio -. Moja realnost tih godina na jedinstven i prekrasan način '

load...

"Kao što je teško kao što je osvrnuti se (osim gledanja pilota, nisam gledao nikakve epizode jer su se prvi put emitovana), to mi donosi mnogo radosti sada vidjeti da, bez obzira na sve izazove s kojima se suočavaju zajedno tada svako od nas čini da je pronašao ono što smo tražili. "

Lauren završava post objavljivanjem (vrlo uzbudljivo) vijest da će se vratiti na MTV 2. Avgusta imati 'iskren razgovor o tome šta je bilo zaista kao da žive sa kamerama toliko godina (spojler popustu: bilo je super čudno ), dijele neke iza-the-scene tajne, a prikazuje neke od mog života danas. '

LC znakove off poticanjem čitatelja da se uključe u projekt, pisanje: 'A pošto je to sve za vas, javite mi ispod ako ima sva pitanja koja imate ili ako postoji nešto što želite da vidite riješiti.'

Eto. Ako ste i dalje imam pitanja, a deset godina kasnije, ovo je prilika da ih je odgovorio. Nikad se ne zna, možda ćemo saznati ni Heidi stvarno zna šta je "učinio".

Povezane vijesti


Post Novosti

Beyoncé pravi svoj prvi TV spot od porođaja i emocionalno

Post Novosti

Supermodeli stenjanju: Najgori model citira posao

Post Novosti

Najbolje žurke u Njujorku

Post Novosti

Ed Sheeran je obrisao Twitter u nastupu sa svojom igrom tronskih kama

Post Novosti

Angažovani su Blac Chyna i Rob Kardashian

Post Novosti

Plave oči su tehnički braon, prema nauci

Post Novosti

Zlatni škandal u tušu: Šta je sa moćnim muškarcima i prostitutkama?

Post Novosti

Lily-rose depp - sve što treba da znate o modnoj i filmskoj zvezdi

Post Novosti

Gossip girl - životne lekcije iz najbolje tv emisije ikada

Post Novosti

Beyoncé je odobrila svaku pesmu na novom albumu jay-z

Post Novosti

Uroterapija: Da li piti urin dobro za vas, stvarno?

Post Novosti

Pitanje Marie Claire iz juna 2018. je sletelo