Ko su Jonathan Cheban, Monica rose i Jen Atkin? Tim Kim Kardashian je dekodirao | BA.polkadotsinthecountry.com

Ko su Jonathan Cheban, Monica rose i Jen Atkin? Tim Kim Kardashian je dekodirao

Ko su Jonathan Cheban, Monica rose i Jen Atkin? Tim Kim Kardashian je dekodirao

Ovo je Kim Kardashian tima.

Kao što je Kim Kardashian povjerenja i PR guru Jonathan Cheban biva postavljen za ulazak u Big Brother kuću (od svih mjesta ?!) uzimamo pogledati tima koji stoji iza Kardashian mašinu. Zato što je potrebno selo, znaš?

Jonathan Cheban Preduzetnik i PR guru Jonathan je jedan od Kim dugoročne BFF, na sastanku u večeri zajedničkog prijatelja prije nego reality TV je čak i rođen. Navodno vrijedan više od 5 miliona €, njegov poslovni portfolio obuhvata restorana, odjeću linije i PR kompanija slično. On ima djevojku, Anat Popovský, koji će mu navija u toku CBB od vanjskog svijeta, zajedno sa Kim.

load...

Monica Rose Kao stilista svih Kardashians, Jenners, Hadids i drugih povezanih stranaka, Monica Rose je jako zauzeta žena. Ćete redovito čuti Kourtney ili Kylie govore o svojim preliv regali na KUWTK i opcije outfit na ekranu su svi izvukli zajedno niko drugi nego gđa Rose. Crveni tepih odjeće, odmor ormari, izleti i svakodnevni izgled - ona čini dizajner poziva i predstavlja izgled za svaku priliku.

Najbolji trik Monica, međutim, zakucavanje individualnom stilu svake sestre. Na dužnosti supermodel teksas za Kendall? Provjeriti. Old-Hollywood vintage šljokicama za Kylie? Gotovo. Body-con haljine i nabujalih Duster kapute za Kim? Sve je u radni dan.

load...

Mario DEDIVANOVIC On je kralj kontura, bog je smokey eye. I od Kim do Kylie, svaka sestra je zatražio pomoć Super Mario za snimanje, crveni izgled tepih ili, hm, svakodnevni blicovanje kriza neke vrste. Ključni član #GlamSquad, Mario prvi put sreli Kim prije 10 godina, kada je dobio žuti karton da radi svoj nadoknaditi za naslovnicu časopisa pod nazivom društveni život. Oni su od stvorili izgled koji je izbio na internetu, a sada je čak daje majstorskim da nas nauče obične smrtnike kako bi dobili izgled.

Jen Atkin Oni dugo Kardashian brave sebe ne blowdry, znaš? Njihova go-to frizer je ManeAddicts osnivač Jen, čiji je drugi redovni klijenti su Jennifer Lopez, Jessica Alba i Katy Perry. Još jedna kritična komad informacija? Jen, zajedno sa Mariom, Kris, Jonathan i Monika, je ovjekovječio u avatar obrascu na najprodavaniji Kim Kardashian Hollywood igra. Sada je to #SquadGoals ili šta?

Povezane vijesti


Post Novosti

Neko je izmislio božićno drvo sa bočicama za vino i odlično je

Post Novosti

Pravila lepote Suki waterhousea

Post Novosti

Kako nanijeti cijeli dan ruž za usne

Post Novosti

Rihanna i njen špijunski dečko su izašli na gramatiku posle partije

Post Novosti

Katy Perry prodaje svoj holivudski dom u vrednosti 9,5 miliona evra i morate da vidite unutra

Post Novosti

Lekcije koje smo naučili od OC-ovog Marissa bakra

Post Novosti

Ovo je linija sukcesije na prestolu, u redu

Post Novosti

Lilly Singh je promijenila ovu seksističku tradiciju na dalje rodnu ravnopravnost

Post Novosti

Čokolada povećava snagu mozga

Post Novosti

George Clooney govori elenu kako je predložio amalu

Post Novosti

Marie Claire pista ss16

Post Novosti

Mel b na Victoria Beckhamovim diva momčadima i okupljanju začinskih djevojaka