Kim Kardashian placenta accreta: Tužna priča iza njenog surogatstva | BA.polkadotsinthecountry.com

Kim Kardashian placenta accreta: Tužna priča iza njenog surogatstva

Kim Kardashian placenta accreta: Tužna priča iza njenog surogatstva

'Uvijek sam znao surogata bila opcija, sada to je moja stvarnost. "

Lako je pročitati naslov o Kim Kardashian surrogacyand odbaciti, ali dublji razlog njene odluke je važna vrijedi govoriti. U srceparajuće post, otkrila traume iza nje visokorizičnih trudnoća s North West i podiže svijest o rijetkim zdravstvenom stanju koje su dovele do komplikacija.

Nažalost, nije završiš ima komplikacija u trudnoći. Ona je otkrila u drugom postu da je Sveti West je zatvarač, stanje u kojem se beba okrenula na pogrešan način u utrobi, je bio na rizik za gestacijski dijabetes i Peoplereportedly je rekla da je, u stvari završiti prolazi kroz posteljicu accreta za drugi timeafter Sant Zapada isporuke.

Ona je otkrila u korak sa Kardashiansthat šteta je bila opsežna, ostavljajući je s rupom u svojoj materici koji zahtijeva operaciju ako je ona ponovo zamisliti. Nažalost, operacija nije uspjela i ona je rekla: "Ne mogu više nositi djecu... To je najgore. To neće biti sretan zbog mene... Imala sam punu šut... Odustajem. "

load...

Sve što znamo o Kim Kardashian surogata

To ne iznenađuje da je Kim Kardashian je odlučila da ide surogatstva put, kao što je ona bila sasvim otvoreno o tome na svom reality TV emisiji. Ranije u korak sa Kardashians, ona je otvorena za njene sestre Khloe i Kourtney da su ona i Kanye su ozbiljno razmatra surogata. Ona je rekla, "Uvijek sam znao surogata bila opcija, sada je moja realnost. Sve što je trebalo da bude bit će. "

Prema TMZ, ona i Kanye West su unajmili surogat preko agencije za njihovu budućnost, pored porodice. Njihova surogat će navodno dobiti 45 € u deset mjesečnih rata, a Kardashian-Wests će morati da naprave depozit od 68 € agenciji, uz dodatne troškove za orgulje-gubitak i dodatne djecu. Navodno oni imaju i određene odredbe, kao što je zabrana pušenja, piće, droge, kadama, sirova riba, boja kose i drugih propisa za vrijeme trajanja trudnoće.

load...

Među slavnima koji su koristili surogate

Kim Kardashian je daleko od prvog visokog profila osoba da izaberu surogat. Ona se pridružuje redova ostalih parova, neki od čije odluke su proizašla iz problema plodnosti, kao što su Tyra Banks, Elizabeth Banks, Jimmy Fallon i Sarah Jessica Parker, dok su drugi u istopolne veze, kao što su Neil Patrick Harris i Elton John su također pratili odijelo.

Sve najbolje Kim i njena porodica - nakon svega kroz šta je prošla, nadamo se da sve dobro završi.

Povezane vijesti


Post Novosti

Na 4 načina, Brexit je potresao tržište nekretnina - i kako da izlete iz oluje

Post Novosti

Najskuplje crvene tepihovske haljine (uključujući i glumicu platile 2 miliona EUR za dior)

Post Novosti

Novi megan marka intervju konačno se obraća njenom princu Beau Harry

Post Novosti

Najbolji rođendanski rođendani

Post Novosti

Stella nam je dala neke savete o životu

Post Novosti

Istorija kožnih pantalona: Od rocknrol muzičara do mržnje Kate

Post Novosti

Proljeće leto 2018 u Njujorku

Post Novosti

Ruža bilo kojim drugim imenom

Post Novosti

Do sada su najbolji komadi Rio 2018 olimpijskih igara

Post Novosti

Najsnažnija pisma

Post Novosti

Kylie Jenner otkriva ime svoje bebe - ali čije prezime je vodila

Post Novosti

Plave oči su tehnički braon, prema nauci