Kim Kardashian otkriva pravi razlog zbog koga se razdvojila od stilističke monike ruže | BA.polkadotsinthecountry.com

Kim Kardashian otkriva pravi razlog zbog koga se razdvojila od stilističke monike ruže

Kim Kardashian otkriva pravi razlog zbog koga se razdvojila od stilističke monike ruže

NAPOKON

Riječi Jillian Ruffo

Od Urednici Hello Giggles 

Kardashian Krew još javno govoriti o svojim nedavnim split sa dugogodišnjim stilist Monica Rose, osim za cijelu obitelj unfollowing stilista na Instagram.

Ali sada, Kim Kardashian West, koji je poznat pro godinama i radila s ruža pred njom Kanye inducirana stilu makeover, otvara se oko svoje probleme sa celebrity stilista. Rose (na slici ispod) je također ranije stilu Kendall Jenner i Kylie Jenner i radio sa Khloe Kardashian za više od deset godina.

Tokom izjasnili Petog segment na nedavnom episodeof Andy Cohen sat What Happens Live, Cohen je pitao Kim da otkrije zašto cijelu svoju porodicu nedavno unfollowed Monica na društvenim mrežama, a više nisu povezane sa profesionalac. I nakon blagog oklijevanja, Kardashian akcija koje svoju dramu sa stilistom zapravo nema nikakve veze sa sestrama.

load...

'Nisam radila s njom možda i četiri godine, tako da je moj razlog nije priključen na ovo ", kaže ona Cohen, aludirajući da je još jedan veliki poticaj za nedavne split njene sestre" iz stilista.

"Ali ja ću reći da sam pročitao da je rekla da je to razlog za moju makeover - moja makeover kad sam upoznao Kanye - a ja ću reći da mi je Kanye dobio novi tim i nekako smo dokumentovane to", dodao je Kardashian West. 'Dakle, mislim da ljudi misle da je to razlog, a za mene, možda je to razlog. Trebao mi je novi vibracije. "

Ali što se tiče razloga sve njene sestre ostavio Rose u prašini, to je za njih da dijele: "Morao bi pitati Khloe i Kendall i Kylie i djevojke, 'kaže ona Cohen.

load...

Do kraja segmenta - jedan od poznatijih Cohen bita u kojem on traži zvezdica tri pitanja i ne mogu preskočiti ili "izjasni peti 'na jednu - stvarnost zvijezda zaboravio da se izjasni peti za bilo koji od njenih pitanja, i poželio je nije komentirati Rose uopšte. 'Zaboravio sam!' ona je rekla. "Trebalo je da se izjasnili peti za Moniku. '

Rose još nije komentirao o split iz porodice Kardashian. Međutim, prošlog mjeseca, rekla je PEOPLEthat osećala 'blagoslovio' da je radio sa njima u prošlosti.

"Ja sam zapravo bio vrlo sreće da bi mogli raditi s takvim zadivljujućim djevojkom, sam iznenadila sebe i koliko sam radio da bi mogli biti gdje sam ja", rekao je Rose ljudima. "To ne bi ni bilo fer da kažem, 'Oh, želim da radim sa tom osobom, ili je ta osoba," jer tako sam sreće da bi mogli biti gdje sam ja i rad sa zadivljujućim ženama koje sam imaju. Ja sam super blagoslovljen, mislim da mogu reći. "

Povezane vijesti


Post Novosti

Nekoliko stvari koje Lupita Nyongo želi da saznamo pre nego što gledamo njenu predstavu na sceni

Post Novosti

Leonardo DiCaprio se bavi? Hajde da se vratimo na mnoge ljubavi Lea

Post Novosti

Trezorski račun Rose McGowana suspendovan je nakon izjava protiv Harvey Weinstein-a

Post Novosti

To su mirisi koje su princeza Dajana, Kejt Middleton i kraljica Elizabeta nosile na dan svadbe

Post Novosti

Facebook zabranjuje ženama da govore o ljudima

Post Novosti

Morate videti neverovatne modne filmove ovog umetnika

Post Novosti

Selena Gomez se otvorila o maltretiranju i zašto ona stalno izbriše instagram

Post Novosti

Pogledajte 15 najsmešnijih manekenka izazova

Post Novosti

Zašto uvek kasniš na posao objašnjavam

Post Novosti

Ženski marš: Sve što treba znati i kako se pripremiti

Post Novosti

Sve vreme smo pronašli ime Taylor Lautner-a

Post Novosti

Oskari 2018: Izveštaj o modnom trendu crvenog tepiha