Ketrin Zeta-Džouns brani Majkl Daglas tokom demanti seksualnog uznemiravanja | BA.polkadotsinthecountry.com

Ketrin Zeta-Džouns brani Majkl Daglas tokom demanti seksualnog uznemiravanja

Ketrin Zeta-Džouns brani Majkl Daglas tokom demanti seksualnog uznemiravanja

Catherine Zeta-Jones stoji pored svog muškarca.

Glumica progovorio o odluci Michael Douglas da preventivno učiniti intervju negira tvrdnje o seksualnom uznemiravanju, rekavši da podržava i njen suprug i #MeToo pokreta.

"Moja reakcija je bila da je dvoje ljudi koji su bili u ovom poslu-mu duže od mene-je da podržavamo 'Me Too i kretanje više od bilo koga, bilo ko-me kao žena, njega kao čovjeka", rekao je Zeta -Jones promovišući njen predstojeći životno film.

Na pitanje o optužbama protiv Douglas, glumica navodi se u saopštenju njenog muža govorila sama za sebe.

"Nije bilo drugog načina nego da se preventivni u priči koja je morala da se gleda. Uradio je u saopštenju. Mislim da je vrlo jasno da način na koji je on stoji. Ne mogu elaborirati na nešto što je toliko lično s njim. "

Zeta-Jones, 48, rekao je da je optimista po pitanju budućnosti Hollywood i ohrabrila žene da i dalje stoje zajedno u lice nedaće /

load...

"Mi vidimo promjene koje su se dugi niz godina, čak se priča. To je neverovatan vremena za žene, i zaista žele da se žene na umu koliko smo jaki u broju ", rekla je ona. "Ovo će umrijeti dole. Ovo neće biti na čelu svima uma zauvek, i mi ćemo morati da budu ljubazni jedni prema drugima. Ne možemo pitati i svi drugi da bude dobar prema nama, osim ako smo ljubazni prema jedni druge. "

Prošle sedmice, Douglas, 73, je neobičan korak otkrivajući mu je optužen za neprikladno ponašanje prije navod izašao u javnost. Glumac je objavio izjavu nakon što sam bio kontaktiran od strane nekoliko otvora s tvrdnjama da je seksualno uznemiravao bivši radnik.

On je žestoko negirao ono što on kaže, tvrdi bivši radnik da je on "masturbirao ispred" nje prije 32 godina i da je on "Razgovarao raunchily ili prljavo" na telefon pred njom u razgovoru sa prijateljima.

load...

"Moja je glava tetura", rekao je on. "Jednostavno nisam mogao da stavi ovo zajedno. Nisam imao kontakt s njom, u trideset i više godina. Razgovarao sam sa reporter i rekao: "Slušaj, što se tiče koristi šarene jezik ispred nje, ja se izvinjavam. Ništa od toga bila usmjerena na nju; nije rekla da je to. "

On je nastavio: "Masturbacija pred njom? Ne znam odakle da počnem. To je potpuna laž, izmišljotina, nikakve istine u tome. "

Povezane vijesti


Post Novosti

Kate Middleton je bio jedini kraljevski bez Saša na državnom banketu

Post Novosti

Na 4 načina, Brexit je potresao tržište nekretnina - i kako da izlete iz oluje

Post Novosti

Angelina Džoli govori o zabrani imigracije Donalda Trumpa

Post Novosti

Rose Leslie osvojila je Olivierove nagrade sa svojom haljinom Dior

Post Novosti

Očistite banditovu Grace Chatto na duge boje i Jamajčanskom dancehallu

Post Novosti

Životne priče: Kim Basinger

Post Novosti

Vojvoda i vojvotkinja Kembridžovih uloga se menjaju

Post Novosti

Poznati parovi sa starošću

Post Novosti

Oblačenje poput pariza. Le Bon marche otvara online prodavnicu

Post Novosti

Sendvič za kožu: Kako naneti kožu na kožu

Post Novosti

Holivudske zvezde izgledaju prilično nesrećno na baftama

Post Novosti

Us izborni rezultat 2018: A novi američki predsednik je