Katherine heigl je trudna! | BA.polkadotsinthecountry.com

Katherine heigl je trudna!

Katherine heigl je trudna!

Ona kaže da je vijest je "neočekivano, ali uzbudljiv '

Katherine Heigl je upravo objavio svoj prvi trudnoće. Beba ona i njen suprug od osam godina, Josh Kelley, će dočekati u januaru će biti treće dijete para i prvi sin.

Ali bivši Uvod u anatomiju actressis na njemu, već vodi na svoj blog da se proširi na ono što je vijest znači za svoju porodicu.

'Bilo je potpuno neočekivano, ali uzbudljivo,' Heigl, 37, napisao je u četvrtak stativu deli svoje uzbudljive vijesti isključivo sa ljudima. "Čitava trudnoće stvar je novo za mene, ali uzbuđenje bebu nije. '

U post, Heigl i zajedničku fotografiju dvoje sitnih pletivo cipelice, s natpisom, "Plava je za... BOY !!! '

Dvoje ljudi koji su jednako (ako ne i više) uzbuđen kao Heigl i Kelley dočekati novu bebu u porodicu uskoro biti pet? Big sestre Naleigh Moon, 7 i Adalaide Marie Hope, 4 - koga je par usvojen u 2009and 2018. Godine, odnosno.

load...

'Naleigh i Adalaide preko Meseca i [ne može] čekati da pokvari svoje nove sestre trulo,' piše ona, dodajući da, naravno, ona i njen kantautor suprug, 36, su "pune velike nade i ključa iščekivanja. '

Porodica je žele da prošire svoje leglo, u Knocked Up zvijezda dodaje, ali je također jasno da nije bilo briga jednu ili drugu kako će se to dogoditi način.

'Mi smo ponovo s obzirom na usvajanje, njegovanje, ili trudnoće ako je moguće,' dijeli ona. 'Pošto nikad nisam bila trudna i kao i moj OB / akušerstvo me je podsetio prošle godine, ja sam poodmakle dobi majke, nisam bio siguran trudnoća bila ni u kartama za nas. Ispostavilo se da je bilo jako puno u kartama! '

load...

Http://storify.com/marieclaireuk/katherine-heigl-baby

'Već sam puno naučio, a znamo da je još više naučiti jer beba raste,' Heigl, kaže, dijele nekoliko crno-bijele fotografije na kojoj nosi sunčane naočale dok je ona dobiva ultrazvuka.

"Ovo je zaista neverovatno blagosloveno vrijeme, čeka dijete ste sanjali da svojim izgledom," nastavlja ona. 'Iako nikada nisam bio osoba posebno pacijent, moje iskustvo čeka Naleigh me naučio puno u tom odjelu.

"Tako da ću čekati i željno predvidjeti, nadam se sa milosti, zahvalnosti i dobar stav (ummm trudnoće hormoni su stvarni ljudi)."

Od urednika Ljudi

Povezane vijesti


Post Novosti

Sve što treba da znate o punjačima lica

Post Novosti

Judd Apatow je udario Diane Keaton-a za odbranu drvenih alena

Post Novosti

Poznati parovi sa starošću

Post Novosti

Uzimanje pilule za abortus Nosi zatvorsku kaznu u Severnoj Irskoj

Post Novosti

Ovaj David Beckham Harper Beckham instagram deli ljudi

Post Novosti

Vrednost Šanelove vrećice porasla je za 70% u poslednjih 6 godina

Post Novosti

Zašto je Nicole kidmanov subtilni emmij prsten bio važna politička izjava

Post Novosti

Poznati parovi koje želimo bili su još uvek zajedno

Post Novosti

Noćne životinje: Zašto svi govore o tom novom filmu

Post Novosti

Korejska ljepota: Sve što trebate znati i gdje ga dobiti

Post Novosti

Angelina Džoli govori o zabrani imigracije Donalda Trumpa

Post Novosti

Nikada nećete pogoditi koja je glumica Harry Potter sada graditelj tela