Jude zakon poseti izbeglički kamp u Kalaisu da napravi važnu žalbu | BA.polkadotsinthecountry.com

Jude zakon poseti izbeglički kamp u Kalaisu da napravi važnu žalbu

Jude zakon poseti izbeglički kamp u Kalaisu da napravi važnu žalbu

Jude Law i njegovi prijatelji osoba obukao svoje Wellies i obišli 'džungli' u Calais napraviti 11th Hour apel da se zaustavi rušenja.

Francuska namjerava na rušenje južnom dijelu Calais 'nezvaničnim izbjeglički kamp, ​​sa sudskom presudom danas o tome da li je vlada može ići naprijed s tim planovima.

Renomirani izbjeglički kamp, ​​nazvan 'džungli', skloništa 6000 muškaraca, žena i djece, a ako južne strane je srušen, više od 3000 ljudi će morati biti deložirani. Prema pomoć izbjeglicama, kamp migrant je dom za 445 djece, od kojih 315 su brani za sebe bez ikakvih članove porodice da podrži ili da ih zaštite.

 Da li je vaš roditeljski instinkt samo udari u? Tako je i Jude Law-a kada je čuo vijest.

Je engleski glumac i otac petoro pokrenula kampanju prošle sedmice, tražeći hitnu akciju za pomoć djeci migranata koji putuju sami. U otvorenom letterto David Cameron zatražio je od premijera da dozvoli ulaz bez pratnje izbjegličke djece u Velikoj Britaniji, zahtijevajući da uništavanje biti odgođen dok se djeca imaju odgovarajuću zaštitu. Među 100.000 potpisa za peticiju nekih poznatih imena, uključujući i Benedikta Cumberbatch, Colin Firth i Sir Richard Branson.

load...

U nedjelju, samo nekoliko dana kasnije i sa kamp prijeti neposredna iseljenje, Jude je predvodio grupu poznatih u "džungli" da dodatno kampanju za dijete izbjeglice da bude doveden u Veliku Britaniju. Britanski izvođači, uključujući Tom Odell i Tom Stoppard ušli u Calais migranata kamp za obavljanje Pisma Live na improvizovanim pozorišta kampa publici izbjeglica.

Predstava, u organizaciji za pomoć izbjeglicama, je bila sastavljena od slova (prva David Cameron), čitati naglas gostujući poznate ličnosti, sa izbjeglicama i humanitarne radnike sljedeće odijelo i izražavaju vlastite misli i osjećaje.

 Danas će otkriti ono što budućnost drži za 'džungli'. Sadašnjim planovima vlade ne samo da uključuje rušenje bogomolja i ključnih komunalnih centara za žene i djecu, oni planiraju iskorijeniti hiljada izbjeglica. I iako je vlada obećava da će pružiti alternativu bazu, to je napravio poznato da je logor (da ne nudi toalete usput) je već gotovo puna do posljednjeg mjesta.

load...

Na pitanje o njegovom posjetu u logor, objasnio Jude 'sam htio da vidim, činilo mi se da mi pritiskom pitanje je djecu, koja su bez pratnje, i živi u strašno uslovima, činilo se da njihove patnje potrebno istaknuti. '

Taman kada smo pomislili da ne možemo voljeti Jude Law više...

 

Povezane vijesti


Post Novosti

Sve tačke koje ste možda propustili iz novog muzičkog videa Taylora Swifta

Post Novosti

Kako se osloboditi crnih glava za dobro - kompletan vodič

Post Novosti

Zašto treba da operete četkice

Post Novosti

Zašto je ovaj 21-godišnji prvi bikini pucanj postao virusan

Post Novosti

Jennifer siva otkriva glumce koje je bacala u prljavom plesnom remake

Post Novosti

Harry Potter činjenice da čak i najveći fanovi navijača neće znati

Post Novosti

Emma Watson otkriva kako mogu biti neverovatno opasni društveni mediji

Post Novosti

Upoznajte hrabre devojke koje se bore protiv FGM-a u tanzaniji

Post Novosti

Prodajna mašina u Brooklynu založi sve što joj žena treba

Post Novosti

Napadi u Siriji: Sve što vam treba znati o nedavnim avionskim napadima

Post Novosti

Sendvič za kožu: Kako naneti kožu na kožu

Post Novosti

Najbolji parfem za žene: Pronađite svoj miris za potpis