Intervju Colina Farrela: Irski glumac govori o muškarcima | BA.polkadotsinthecountry.com

Intervju Colina Farrela: Irski glumac govori o muškarcima

Intervju Colina Farrela: Irski glumac govori o muškarcima

Hollywood A-Lister na brkove, mirisa i njegov potpis Irish stew

Pri sastavljanju liste potencijalnih poznatih muškaraca i intervjuirati Colin Farrell mora biti tamo gore. Irski glumac je glumio u nekim od Vaših omiljenih filmova, uključujući Horrible Bossesand The Recruit... I kako možemo zaboraviti True Detective?

Evo, glumac razgovore sa nama - između ostalog - brkove i njegov sve veći obrve...

Morao sam da brkove za True Detective i Lobster. U True DetectiveI bio u stanju da je obrijem nakon prve tri epizode, i bilo je super! U Lobsterthe brkovi bili malo više jednostavno, tako da je lakše za održavanje.

Kosu i make-up procesa na filmu stvarno ovisi o ulogu, ali ja volim da bude jednostavno i brzo. Ćelavi kapa da sam morao nositi u Horrible Bosseswas stvarno vruće, ali za kosu i make-up posada na setu je bila odlična tako da je bilo prilično jednostavan proces za mene.

load...

Nikada nisam nosio miris na sve. A, onda sam namirisao Dolce & Gabbana Intenso, 42 € za 40ml EDP. Ono što ja stvarno volim o tome je da ne vlast vas. To je muški, ali ne i mošusne i ne izgleda kao da ima gustoću od kolonjske vode, to je lakši od toga.

Kada je u pitanju ženska mirise stvarno nisam u ništa neodoljiv. Volim jednostavna, lagana mirisa. Mirisa miris različito na ljude i to je zaista o pronalaženju onaj koji radi baš za vas.

Moje grooming rutina je veoma jednostavno. Ja samo koristiti sve što nađu u mom kabinetu, zaista. Koristim električni brijač za brijanje i normalno koristiti hidratantnu kremu nakon da smiri moju kožu. Volim dobru hidratantnu kremu!

load...

Moje obrve su velike i bojim se oni samo postaju sve veći kroz godine. Ne radim ništa da ih ipak - samo da ih zadrži prirodno.

Nikada nisam bio zamolio da mi leđa ili prsa voskom za film. Nikad! I nadam se da nikada neće dogoditi!

Volim masaže i korištenje saune. Tu je ruski kupatilo da idem redovno u Los Angelesu. Odlazak u saunu kuće je lijep način da se ubije nekoliko sati. Života, za većinu ljudi i u većini gradova širom svijeta, može biti prilično užurbano.

Kada sam pucao Total Recall 2018. Morao sam da diže tegove kako bi se staviti na mišiće. To je bilo za film, ali uglavnom sam samo pokušati dobro brinuti o sebi. Uživam dobro jelo i jogu što me čini fit. Trudim se da podigne koliko je to moguće - nešto LA je odličan za.

Mislim da kuhanje prilično relaxing.I napraviti veliki irski paprikaš i domaći irski kruh. Ja volim čizburgera, pizzu i čokoladu, ali sve u umjerenosti. Moram gledati ono što jesti.

Povezane vijesti


Post Novosti

Burberry-ove najbolje modne izložbe i trenutke pješačenja

Post Novosti

Kako nositi SS16 trendove na a-listi način

Post Novosti

Teniski zvezdni seksisti komentarišu kontroverzu

Post Novosti

Brie Larson kaže da je žena znači živi život u odbrani

Post Novosti

Brexit je učinio Britance kao ja odbačen u Evropi

Post Novosti

Demi lovato deli zašto ne govori o svojoj seksualnosti

Post Novosti

Konačno, ženama je dozvoljeno da voze u Saudijskoj Arabiji

Post Novosti

Rihanna i njen špijunski dečko su izašli na gramatiku posle partije

Post Novosti

Stella nam je dala neke savete o životu

Post Novosti

Ovo se dešava kada Pernille Teisbaek sarađuje sa jednim od najkvalitetnijih Scandi brendova

Post Novosti

7 najboljih zaustavljanja Troll-a do sada

Post Novosti

Londonski recepcionik je poslao kući jer nije nosio štikle