Google objavljuje drugi modni izvještaj | BA.polkadotsinthecountry.com

Google objavljuje drugi modni izvještaj

Google objavljuje drugi modni izvještaj

Evo šta za skladištenje i šta stil naredne sezone

Ovde u Marie Claire, dobijamo fer udio pitanja o nezgodno trendovima. Ali naravno, svi mi zadržavamo naš najveći spaljivanje pitanja za kada možemo sakriti iza anonimnosti Google za pretragu.

'Koji su backless mazge?' 'Kako da nosim cropped planula bez gledanja kao moj traperice su smanjili na pranje? " "Jesi krznene papuče prihvatljiv izvan budoar? ' i "WTF čak je budoar oblačenje? ' su sve savršeno razumna pitanja, ali ponekad bi ih radije baciti u eter interneta nego pitajte nemoguće stilski prijatelj, koji se na trendove kao patka na vodu prokletstvo njom.

Prošle godine, tražilicu shvatili potencijal u svoju ulogu kao neslužbeni mode agonije tetka, i uveo modni izvještaj da su dokumenti koji su trendovi u i koji su izvan, prema obimu pretraživanje oko njih.

load...

'Naš drugi Modni trendovi izvještaj pokazuje koliko je vruće sada kroz objektiv Search ", rekao Torrance Boone, potpredsjednik globalne prodaje agencija i usluga na Google-Marie Clairetoday. "Puštamo obrasce i podatke ispričati priču, kao i pružiti kontekst ne samo na ono što ljudi sada nosi, ali i gdje trendovi potiču i gdje oni potencijalno krenuli."

U 2018. Godini, oni najavila raste popularnost džogiranje pantalone (hello athleisure!). I ove godine? Dođite na saznati...

Vrijeme je da ditchWe bili tužni da vidi rukava prsluci su na van - njihova sposobnost da dotjerati majicu u kancelariji kad iznenada se uvlači u važan sastanak nikada neće biti zaboravljeni. Mi smo vrlo sretni da vide leđa pada prepona pantalone ipak. Ako je božanski Cate Blanchetthas nije povući ovaj off ima malo nade za to. Što se tiče 'vide kroz odeću', oni zvuči malo sumnjičav prema nama. Evo kompletan spisak downtrending stavki: - Drop Crotch Pants- See Through Clothes- Acid Wash Jeans- Babydoll Dresses- Asimetrični podni rukava Waistcoat- Suede podni Lace Up Top- Cord Pinafore Dress

load...

Na upBomber jacketsand ripped jeansare vladajući vrhovni naredne sezone. U aprilu, traži bombaša jakne porastao 297% ovdje u Velikoj Britaniji. Gigi Hadidis nezvanična 'lice' trend, što registrovan najveći saradnji sa bombarder jaknu pretraživanja. Dok vojne boje dominiraju, interes za pink bombaša jakne je vrhunac i čini se da smo mi zainteresovani u ženskom krase i vezene verzije kao što smo mi u klasičnoj camo-colours.- Ripped Jeans- vojske Jackets- Biker Jeans- Kimono Dresses- Jumpsuit- je Coatigan- Shirt Dresses- Bomber Jackets- Off-the-ramena Tops- Bralettes- Co-ord

"Nadamo se da će izvještaj pomaže kupcima biti sigurni i kreativni, dodajući njihov lični pečat na ono što je cool i hip za nadolazeću sezonu", kaže Boone. Dakle, ići naprijed i trgovine sa verom - Internet je govorio.

Povezane vijesti


Post Novosti

Žene objavljuju otvorena pisma za svoje partnere u suštini vrednim i surovim internetnim žudnjama

Post Novosti

#oscarssowhite

Post Novosti

Ovo su najpopularnija letnja imena beba

Post Novosti

Kanye zapad predstavlja sezonu tri godine sa Kim Kardashian, Khloe Kardashian i Lamar odom

Post Novosti

Sve tačke koje ste možda propustili iz novog muzičkog videa Taylora Swifta

Post Novosti

12 božanskih kupaća za kupovinu veličine

Post Novosti

5 koraka za pronalaženje repa

Post Novosti

Kako se kunem bez zapravo psovanja: lekcija iz filmova

Post Novosti

Super cool plus potpuno nosljiv: Zašto volimo Malene birger

Post Novosti

Naušnice za dobrotvorne izjave vraćaju ovaj Božić

Post Novosti

Kate Middleton je odlučila napraviti prvo samostalno putovanja u inostranstvu bez princa viliam

Post Novosti

Lični šef kuhinje Gisele Bundchen i tom Brady otkriva Giseleovu ishranu