Ed Westwickova bivša djevojka Jessica Szohr govori o njegovim tvrdnjama o seksualnom napadu | BA.polkadotsinthecountry.com

Ed Westwickova bivša djevojka Jessica Szohr govori o njegovim tvrdnjama o seksualnom napadu

Ed Westwickova bivša djevojka Jessica Szohr govori o njegovim tvrdnjama o seksualnom napadu

'Da, mislim da bi to nekome? "

Od urednika Zabava WeeklyWords Nick Romano

Gossip Girlstar Jessica Szohr je rekla da je razgovarala sa njenog bivšeg ko-zvijezda i bivši dečko Ed Westwicksince optužbi za seksualni napad je došao na vidjelo. "Moram biti tako oprezan, jer to nije moja situacija, a ja ne - nisam bio tamo", rekao je Szohr Cosmopolitanwhen u intervjuu na pitanje o situaciji. "Dakle, to je teško govoriti u ime onih devojaka ili njega."

Glumica Kristina Cohen i bivši glumica Aurélie Wynn optužen Westwick silovanja poruke objavljene na svoje račune na društvenim mrežama, dok je kreativni producent Rachel Eck navodno BuzzFeedthat Westwick 'agresivno potražio' grudi u hotelu Hollywood. Westwick je demantovao ove tvrdnje.

'On prolazi kroz teška vremena,' Szohr komentarisao sastanka s glumcem. 'On je optužen za nešto što je on javno kaže on to nije učinio. Dakle, to je, znate, teško na njega. Njegov show je otkazan. Znate, on je kao, "Istina će izaći i nadam se da ljudi vide da i nadam se da je to." To je upravo takav nesretna stvar sve oko sebe. '

load...

Ona je objasnila da je, dok je "šokiran" čuti optužbe i ne vjeruje "Ed znam 'da bude u stanju da nešto kao seksualno zlostavljanje, ona je ponovila:" Ja nisam bio tu za one situacije i ja don' znam. "

"Ako me pitate:" Da, mislim da bi to nekome? "Ne, ne znam. Ali ja sam bio tamo? Ne ", reče ona.

Sarah Silverman je imao sličan teška vremena obrade njena osećanja prema kolega komičar Louis CK, jedan od mnogih Hollywood muškaraca optuženih za bludne radnje.

"Jedan od mojih najboljih prijatelja od preko 25 godina, Louis CK, masturbirao pred ženama, on zadobijena svoju moć sa ženama u sjebanom način", rekla je tokom epizode njenog Hulu Lijep pogled Love You, Americi. "Ponekad se na mjestu gdje su ostavili komedija u potpunosti. Mogao bih kauč ovo sa topla priča naše prijateljstvo i kakva je odličan otac je, ali to je potpuno nebitno, zar ne? Da, jeste. To je pravi mindfuck. Jer volim Louie. Ali Louie radili te stvari. Oba su te izjave istinite. Tako da sam zadržati pitam, da voliš nekoga ko je loše stvari? Možete li ih još voliš? "

load...

Kao Westwick je trenutno pod istragom Los Angeles policija, njegov angažman sa Belom Goldseries je zaustavljena u ovom trenutku, a BBC je izvukao mučenje Innocenceoff svoj raspored.

"To je obeshrabrujuće i tužna mi se da kao rezultat dva neprovjerenim i dokazano neistinite društvenih medija tvrdi da su neki u ovoj sredini koji je mogao ikada zaključiti sam imao bilo kakve veze s takvim vile i užasnih ponašanje, 'Westwick napisao u ranije objavljene izjave. 'Imam apsolutno ne, i ja sam sarađuju sa vlastima, tako da oni mogu ljagu sa svog imena što je prije moguće. "

Povezane vijesti


Post Novosti

Trump v Clinton: Saznajte kome glasaju glumci

Post Novosti

Naučnici otkrivaju da su jednostavna lica najatraktivnija

Post Novosti

Marie Claire april 2018 naslovnica - Amy Adams

Post Novosti

Ljubavni ostrvski Chris pokreće sopstvenu vodu i ne zna kako se osećati

Post Novosti

Marc Jacobs sada predaje modne kurseve i mi smo tu za to

Post Novosti

Victoria Beckham X estee lauder drugu je ovde i to je sve

Post Novosti

Rose Leslie osvojila je Olivierove nagrade sa svojom haljinom Dior

Post Novosti

Deljenje snapchat slika bez pristanka je nezakonito

Post Novosti

George Blagden na Versailles-u, Eddie Redmayne i hodajući po petama

Post Novosti

Whatsapp enkripcija - objašnjena je end-to-end enkripcija

Post Novosti

Adidas podržava LGBT zajednicu sa istopolnim oglasom

Post Novosti

Grease: Live - Vaša potreba za znanjem