Deca Gven Stefani: Pevač otvoreno govori o materinstvu | BA.polkadotsinthecountry.com

Deca Gven Stefani: Pevač otvoreno govori o materinstvu

Deca Gven Stefani: Pevač otvoreno govori o materinstvu

'Kako sam æe budem siguran ovi klinci su dobri ljudi?'

Riječi Melody Chiu

Od urednika LJUDI

Ona je jedna od najboljih momsin Hollywood, ali Gwen Stefani'syounger sebe možda nisu tako mislio.

'Bio sam u bendu i besplatan moj cijeli život, tako da uvijek sam mislio da bi bilo besplatno sa [moja djeca] i učiniti sve što je želio, kao,' Oh, ja ću ih odvesti iz škole, "bivši No Doubt rocker, 47, kaže PEOPLEexclusively. "Ali ste saznali da kada imaju granice kada se osjećaju najsigurnije."

A luckastog mama do tri dječaka (sa bivšim mužem Gavin Rossdale) - Apollo Bowie Flynn, 3, Zuma Nesta Rock, 8½ i Kingston James McGregor, 11 - borbe zvijezda sa postavljanjem limita za svoju djecu kao i bilo koji drugi roditelj.

'Najteže stvar za učiniti je da se disciplina grafikon i praćenje svih tih stvari ", kaže Voicecoach, ko izdaje novi lutka linije inspirisan njenim hit Nick Jr. Show, Glavna Glavna Harajuku, u jesen. "To je posao, znaš? Ali to je gdje ste dobili rezultate. "

load...

Kao njena djeca stariji, "vidim stalnom strahu od" Kako æe budem siguran ovi klinci su dobri ljudi? Am "Stefani dodaje. 'Osjećam se kao prirodno da je to lako za njih da bude nevaljao, a vi dobiti više i više zabrinut zbog toga stariji dobiju. "

Dok je Make Me Like You pjevačica uživa sinovima 'prekretnice,' Volim kad oni i dalje igraju, a ti si kao, 'Oh, dobro. Oni i dalje to radi. ''

Ona pojašnjava, '[Ali onda] će biti i drugih stvari kao što su, "Mogu li dobiti uši probušene?' Ja sam kao, 'Um, ne. Ne, ne možeš! ''

Jedan od najvećih izazova Stefani se odvoji jedan jedan-na-vrijeme sa svakom od njenih sinova ( "Mislim da je to super važno da imaju to", kaže ona). Ali uz sve svoje djecu kod kuće sada za ljetni odmor, ona je također uživaju zabavne aktivnosti s njima kao porodica.

load...

"To rutina zadaća je samo 'Uh,' 'žali ona. 'Do kraja, spremni ste da ih samo doći kući i imaju malo više od fleksibilnog rasporeda i učiniti zabavne stvari koje vole da rade. "

I dok je ona jedna od najuspješnijih frontwomen svih vremena i na visokog profila odnos sa zemlje zvijezda Blake Shelton, kod kuće ona je samo 'mama'.

"Ono što sam naučio o deci i imaju karijeru je [to] nije sve o nama", kaže ona. "Vi shvatite da oni samo žele da se brine o njima. To je samo da je automatsko, kao, "Ti si moja mama! ''

Druga sezona Glavna Glavna Harajukupremieres u petak, 7. Jula u 7:30 EST na Nick Jr.

Za više detalja o Gwen Stefani novi Glavna Glavna Harajukudoll skladu sa Mattel i njenim planovima za leto sa svojom porodicom, pokupiti najnovijem broju ljudi na kioscima srijedu.

Povezane vijesti


Post Novosti

Icymi: Evo šta se dogodilo na verifikovanoj zabavi Marie Claire

Post Novosti

Najbolji način za pokretanje e-pošte

Post Novosti

Beyoncé pravi svoj prvi TV spot od porođaja i emocionalno

Post Novosti

Anna ewers: Zavodljivo novo lice Hugo Boss-a, miris za nju

Post Novosti

Maria Grazia Chiuri će se pohvaliti na modnim nagradama 2018

Post Novosti

Pravi problem koji se suočava s milenijumskim nevinima na dan njihovog venčanja

Post Novosti

Poznati citati iz Beyoncea i Kim Kardashian o rođenju

Post Novosti

Gemma Arterton nije prva glumica koja je zlostavljana u teretani, ali je i dalje grozna

Post Novosti

Ovo je linija sukcesije na prestolu, u redu

Post Novosti

Rodarte i druge priče: Pogledajte svaki komad kolekcije na slikama

Post Novosti

Marke i spencer imaju potpuno novu grudnjak za veće grudi

Post Novosti

Mnogi talenti karijere su Brooklyn Beckham