Da li ste pronašli sakrivenu poruku Justin trudeau čarapa? | BA.polkadotsinthecountry.com

Da li ste pronašli sakrivenu poruku Justin trudeau čarapa?

Da li ste pronašli sakrivenu poruku Justin trudeau čarapa?

Oh Canada

Justin Trudeau - Obamin bestie, divna ljudska i kanadski premijer - pušta svoju garderobu učiniti sve pričam. Njegov osjećaj za stil nije prošla nezapaženo i dok su neki političari sve od sebe na svoje veze i pantsuits, Trudeau radije ubrizgati dozu ličnosti u čarapu izbora. Njegov posljednji par nosio na Paradu ponosa u Torontu su privukle veliku pažnju nedavno za skrivene poruke pletene u njih.

Trudeau je bio tek drugi kanadski premijer da marširaju u paradi LGBT i dok on nije otišao puna na sjaj za događaj, on nosi neke duge čarape da pokaže svoju podršku. Međutim, ako pogledamo malo bliže, čarape zapravo imaju riječi 'Eid Mubarak' napisano na njih u bijeloj boji.

To je arapski izraz koji slavi Kurban-bajram, kraj Ramazana, što se dogodilo da padne na isti dan kao Parade ponosa. Čarape su radili dvostruku dužnost - slavi i LGBT i muslimanske zajednice - i taj trend uhvaćen na s drugim parlamentarnim zvaničnicima poput Randy Boissonnault koji je nosio sličnu par.

load...

Ovo nije prvi put da Trudeau je iskoristio svoje čarape da da izjavu. Na primjer, on je potresla do sastanka sa mnogim visokim funkcionerima sportski jarko crvene Maple Leaf čarape po uzoru na kanadskom zastavom u 2018. Na više nedavnom sastanku NATO-a, on se pojavio nosi rasparene plave i roze NATO čarape. Njegov lakši izbor su uključeni u R2D2 i C3PO par za slavlje Star Wars dan, kao i svoju kolekciju raznobojnih lobanje čarape - znate, da mu dam malo ruba.

Dressing napraviti suptilne izjavu već dugo tradicija u politici - na primjer, Jeremy Corbyn je teško ikad vidio bez rada crvenu kravatu a isto vrijedi i za Donalda Trumpa republikanske crimson kravatu. The Queen čak dobio u na zabavu sa cvjetnim EU hatthat mogao biti nagovještaj da joj Brexit sklonosti. Hillary Clinton ipak ukrao šou na Donalda Trumpa inauguracije, pokazujući u sve-bele pantalone, boju snažno uskladiti sa sifražetkinje starih.

load...

Dakle, sljedeći put kada vidite Trudeau na fotografijama, povucite svoje oči od njegove Beaming lice na trenutak da vidi kako mu čarape govore.

Povezane vijesti


Post Novosti

Najbolji parfem za žene: Pronađite svoj miris za potpis

Post Novosti

Lični šef kuhinje Gisele Bundchen i tom Brady otkriva Giseleovu ishranu

Post Novosti

Najnovija akcija Donalda Trumpa ozbiljno je odustala od ženskih prava

Post Novosti

7 briljantnih podcasta koje žive žene koje morate slušati

Post Novosti

Pitanje Marie Claire iz juna 2018. je sletelo

Post Novosti

Otkrijte koji nominovani za Oskara izgledate najviše

Post Novosti

Priča o depresiji mel C otkriva svoje bitke sa slavo i nesigurnošću

Post Novosti

Najbolji satovi

Post Novosti

Stvari koje znate samo ako ste modni bloger

Post Novosti

Sedamnaestogodišnja Bana Alabed iz Aleppa pita Donalda Truma za pomoć

Post Novosti

Channing tatum je upravo napisao najlepše pismo njegovoj ćerki

Post Novosti

Londonski recepcionik je poslao kući jer nije nosio štikle