Bikini Wax: Najbolji kompleti, saveti i trikovi za bolničko iskustvo | BA.polkadotsinthecountry.com

Bikini Wax: Najbolji kompleti, saveti i trikovi za bolničko iskustvo

Bikini Wax: Najbolji kompleti, saveti i trikovi za bolničko iskustvo

Od salon Najčešća pitanja za najbolje setove kod kuće, pitali smo pitanja koja ste bili previše uplašeni da pitam

Dobivanje bikini vosak je oko kao privlačan kao što je odlazak kod zubara, ako ne i gore. Trebali pokušati ovladati kući bikini vosak kit? Ili posjetite salon, legla i misli na Englesku? Da biste stavili svoj um miruje, mi smo posmatran neke od najboljih kompleta kod kuće depilacija, i razgovarao sa vrha depilacije profesionalnim o svemu što trebate znati prije rezervacije depilaciju imenovanja.

Sjedeći udobno? Onda ćemo početi...

Ovladavanje at-home bikini vosak sa kompletom za shop-kupio nije lako. Ali kada sam to, vi ćete biti u mogućnosti da neaten kod kuće bilo koje vrijeme, ili čak i dotjerati pored boju linije na odmoru. Najvažnija stvar koju treba zapamtiti kada depilaciju kod kuće je da se uvijek radi na čistu, suhu kožu. Dakle, prvo tuš i osušite područje, dodajući malo pudera (unperfumed do izbjeći iritacije) prije nego što počnete.

load...

Takođe bi trebalo uvijek raditi protiv rasta kose, tako gladak trakama ili toplim voskom naniže u skladu sa smjeru rasta dlake i parati dalje što je brže moguće u suprotnom smjeru, za razliku od ravno prema gore (jao). Hot kompleti vosak su veliki kada ste pronašli svoj depilaciju ritam, ali za početak, probajte vosak trake komplet za lakše - volimo Veet bikini i pazuha EasyGrip Ready-to-Use Wax Friza, 7 €, čizme.

Ako želite dati toplim voskom a go, mi bismo preporučujemo Rio Total Body Depilacija Depilacija Kit, 39 €, Argos, koji je jednostavan za korištenje i dolazi sa svime što vam je potrebno. Samo budite sigurni da testira temperature na poleđini ruke koji će izbjeći opekotine.

load...

Ako ste novi u depilacija, koju preporučujemo da profesionalni za svoj prvi put. Ispitali smo sjajan terapeuti u korist oko što uranja u bikini depilaciju...

Za više ljepote insajderske savjete i trikove, skoknem na naše nove sestre stranice Prašak za prilagođene preporuke ljepotu.

Šta prep treba da uradite pre nego što se vosak?

Ništa! Ne uklanjanje dlaka ili ukrašavanju! Mi ćemo se pobrinuti za to za vas. Samo nositi neki udoban donji veš staviti natrag na nakon što je servis za vrhunsku udobnost. Mi ćemo vam pružiti maramice tijelo i tijelo miris previše, tako da možete osvježiti prije usluzi počinje.

Koji je najpopularniji bikini vosak?

Hollywood su najtraženije vosak od četiri Intimate Usluge koje nudimo. Ovaj popularni vosak uklanja sve dlake na intimnom području od prednjeg do zadnjeg! Ali ne brini svima skromnost vodi i zaštićen sa našim jednokratnu donje rublje. Ako uklanjanje svih dlaka nije tvoj čaj zatim izaberite neku od bilo koje druge Intimna depilacija Usluge koje nudimo; Bikini, G-String ili Brazilac.

Koliko će bikini vosak boli?

A: Što više voskom manje bolno iskustvo. Prvi vosak nije omiljena svima, ali kada sam to, to je potpuno isplati i to ću postaje mnogo lakše. Depilacija je oblik polu-trajno uklanjanje dlaka koja uklanja kosu od korijena značenja svakog uklanjanje slabi ciklusa rasta kose. Plus, na Benefit preporučujemo toplim voskom, a ne Strip Wax. Hot Wax sloja dlake se uklanjaju i ne drži na koži, što znači da je uklanjanje je puno mekši i ljubazniji na koži i zbog toga manje bolno.

Koliko daleko unaprijed odmor bi trebao dobiti vosak?

A: Mnogo ljudi voska samo nekoliko dana prije odlaska na svoj odmor, ali ako nisi redovan depilatora, onda to može značiti dlake ponovo rastu brže, a to nije nešto što želite kada si u svoje najbolje bikini ! Preporučujemo da te vidim barem tri usluge depilacije prije nego što vaš odmor kako bi se osiguralo sve dlake rastu u istoj fazi i uklone u najbolje vrijeme! Ovisno o brzini rasta kose, mi bismo predlažemo 3 mjeseca prije vašeg odmora.

Koliko često treba ti od voska?

A: Kad postati redovna depilatora, možete biti kosu besplatno za od 2 - 3 tjedna u prosjeku. Onda vam je potreban najmanje ½ cm dužine za nas da vam dati Super glatka. Ako je kosa predugo, kosa će se odvoji formirati korijen i drugi kosa će početi raste, tako da se rezultati neće trajati duže. Vaša korist Body Expert će biti u mogućnosti da doživite mjesečno praćenje imenovanja vam dati najbolje rezultate za duže.

Za više informacija o Benefit je bikini depilacije usluge, posjetite: benefitcosmetics.com/uk

Šta izbjeći kada pogotkom bikini vosak

Ne brije. Znam da to zvuči kao dati, ali ne osjećam kao da je potrebno da ukroti bilo dlaka, mi ćemo se pobrinuti za sve za vas. Nemojte misliti da ćete morati da se skinu do ništa i sjesti na sve četiri ili... Na Benefit želimo da imaju najbolje moguće iskustvo, tako da skromnost je naš prioritet. Možete naći ste više toplote i bol osjetljive kada je to određeno vrijeme u mjesecu, tako da bismo preporučujemo za vašu udobnost rezervirati kada si se vratio na osjećaj normalan sebe. Ako si krenuo za sunce / solarijum nakon vosak, dati najmanje 24 - 48 sata. Heat toplote može izazvati crvenilo i koža da se osjećaju bol i može čak i gori.

Sve drugo važno da bi trebali znati?

Prvog tromjesečja trudnoće je ne-ne. U ovom trenutku, ti si hiper osjetljiv i puno hormonalne promjene odvijaju! Dobiti kroz te ključne 12 tjedana i hajdemo ste rezervirali ravno u golmana.

 

load...

Povezane vijesti


Post Novosti

Gde kupiti novu liniju odijevanja Alexe Chung

Post Novosti

Lena Dunham piše eseju LinkedIn o važnosti reči ne

Post Novosti

Najpopularniji kozmetički proizvodi su korišteni, prema vašem poštanskom broju

Post Novosti

Valentinski dan apatije? Uzmite inspiraciju sa najboljih scenskih snimanja u filmovima

Post Novosti

Modni brend Tommy Hilfiger: Istorija i najbolji trenutci

Post Novosti

Zašto je kraljica prisustvovala Wimbledonu četiri puta u svom životu?

Post Novosti

Emma Watson otkriva kako mogu biti neverovatno opasni društveni mediji

Post Novosti

Gigi hasid je upozorena da u Kini nije dobrodošla zbog tajne emisije viktorije

Post Novosti

Postavlja se Glastonbury 2018: Adele je potvrđen za naslov

Post Novosti

Poznati liči na red za ženski marš (ali ne i inauguracija)

Post Novosti

Uzimanje pilule za abortus Nosi zatvorsku kaznu u Severnoj Irskoj

Post Novosti

Harry Potter činjenice da čak i najveći fanovi navijača neće znati