Beyoncé pravi svoj prvi TV spot od porođaja i emocionalno | BA.polkadotsinthecountry.com

Beyoncé pravi svoj prvi TV spot od porođaja i emocionalno

Beyoncé pravi svoj prvi TV spot od porođaja i emocionalno

The Queen Bey imao topla poruku za gledaoce

Riječi Jadie Troy-Pryde

Nakon mjeseci nagađanja trudnoće, Beyoncé najavila je dala birthto blizanaca u junu, a Carters pozdravio Žena, Rumi, a dječak, Gospodine, na svoju porodicu. Instagram najava fotografija je stvar snova, s Begove prva fotografija malene newbornsbrimming sa vjerskim tonovima i osvojivši zapanjujućih 10 miliona lajkova iz Beyhive.

Ali pošto deli svoje uzbudljive vijesti sa svijetom, Beyoncé je nastavila da pritajiti. Pored činjenice da je ona navodno unajmila šest dadilje da pomogne brinuti o blizancima, a da je ona možda u pregovorima za snimanje sledećeg James Bond Theme Song, nismo zapravo mnogo čuo od Bey.

Međutim, sve se to promenilo ove sedmice imala je svoj prvi TV nastup od porođaja, a to je da se dijele iskrene i emotivne poruke gledaocima. Bey je govorio o Ruka u ruci: korist za Hurricane Reliefwhich emitovana u SAD-u sinoć da je javni poziv za donacije da pomognu onima koji su pogođeni zastrašujuće i destruktivno uragana uzrokujući haos na Bahamima i SAD obale.

load...

Beyoncé koristi svoj glas da dijele svoje misli na prirodne katastrofe javljaju, kao i političku klimu u zemlji.

Ona je rekla: "U vrijeme kada je nemoguće gledati vijesti ne vide nasilja ili rasizma u ovoj zemlji, baš kad misliš da ne bi moglo biti gore, prirodne katastrofe uzeti plemenitih života, zar masivne štete, i zauvijek promijeniti živote.

'Ostavljajući iza sebe zagađene vode, poplavila bolnicama, školama i staračkim domovima. Bezbroj porodice su sada bez krova nad glavom.

'U mom rodnom gradu gradu Houston, ljudi potrebna hrana, odjeća, pribor za čišćenje, posteljina, obuća, pelene, i formula za bebe, i, naravno, čista voda. Starije osobe trebaju invalidska kolica, i deci treba knjige i igračke, tako da oni mogu nastaviti sanjati. "

load...

Segment, protkan srceparajuće snimke onih koji pate u rukama uragani, bio izuzetno kretanje, a beg je nastavio da pohvali i ohrabri jedinstvo u vrijeme kada je SAD političke klime je samo kao nestabilan.

Ona je rekla: "Prirodne katastrofe ne prave razliku. Oni ne vide da li si imigrant, crne ili bijele, Latinoamerička ili azijska, jevrejski ili muslimanski, bogati ili siromašni. Svi smo zajedno u ovome.

'Seeing svi iz različitih rasnih, društvenih i vjerskih pozadina stavili svoje živote u opasnost da pomognemo jedni drugima prežive obnovljena svoju vjeru u ljudskost. "

Povezane vijesti


Post Novosti

Igra prestola sezona 6: Prikolica, vesti, teorije i povratak Jon snijega

Post Novosti

Odličan miris Swap: Izašao je sa teškim zimskim parfemima i sa svetlom i sjajnom sortom

Post Novosti

Krimpers: Najbolji za svaku vrstu frizura

Post Novosti

Londonska modna nedelja najboljih trenutaka

Post Novosti

Dakota Johnson, Kate Winslet i Alicia vikander najbolje su odjeveni u BAFTA 2018

Post Novosti

Zašto je debela Amy sa savršenog nivoa naša duhovna životinja

Post Novosti

Kako napraviti AW17 trendove emporio Armani način

Post Novosti

Kako odabrati svoj svadbeni buket

Post Novosti

Rihanna i Kim Kardashian žele pravdu za zatvorenu djevojčicu seksualnog roda Cyntoia braon

Post Novosti

Poznati parovi sa starošću

Post Novosti

Rihanna i njen špijunski dečko su izašli na gramatiku posle partije

Post Novosti

Ketrin Zeta-Džouns brani Majkl Daglas tokom demanti seksualnog uznemiravanja