Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusa, stari holivudski glamur | BA.polkadotsinthecountry.com

Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusa, stari holivudski glamur

Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusa, stari holivudski glamur

Zvezde usvojila je pokušao i testirana Old Hollywood Glamour za 2018. Zlatni globus.

The Golden Globes uvijek označava kraj Božića, nove godine i, naravno, početak sezone nagrada. I, kao i svaka osoba / Moda / ljepota opsesivno smo pate od nedostatka sna ovog ponedjeljak ujutro zahvaljujući ostati budan većinu noći surfanje Instagram.

U među fancy zlatne haljine - bilo je očito nešto nedorečeno ugovor ove godine da su svi bili da se obuče kao actualGolden Globe - bilo je nepobitna dojam stari sjaj - predvidljivo da, za crveni tepih, ali prokleto ionako divno.

Eva Green je blijeda koža dobila Hollywood crvene usne tretman zahvaljujući make-up artist Charlotte Tilbury koji su koristili svoje Matte revolucije ruž 1975. Redfrom njoj Norman Parkinson kolekciju, a njene plave oči su naglašene sa Eyes To mesmerise.

load...

Prošli su kosu lukove, ogromne trepavice i lice sjaj; Lady Gaga je zapanjio u ljepoti ulog s njom sa brojem ramena i kratko skakanje valova s ​​punim kif. Šta. Pogled! (Beleška: Da li ste videli Leonardo DiCaprio lice ?!).

Maggie Gyllenhaal je mekan čokolada valova harked-nazad na više glamurozne ere i ako je - kao mi - si uzeti sa tim roza usne; to je NSRS Audacious ruž za usne u Michiyo. Nema na čemu.

Jennifer Lopez učinio je bila ona radi najbolje - Otišao. Sve. Out. Njene tamno crvene usne i zlatni poklopci došao zahvaljujući make-up artist Mary Phillips i L'Oréal Paris, a njen jednostavan valovit je proboj bio rad frizer Lorenzo Martin (koji je također stilski JLO kosu za naše decembar 2017 poklopac - vidi izgled ovdje). To je bio zauzet noć za Jennifer koji su joj izgledaju ravno iz Zlatnog globusa na after party za svoju novu seriju Shades of Blue - putem promene garderobe. Prirodno.

load...

Špijunirali smo klasični bob; iako promašaj. Naša poklopac februar zvjezdice Amber Heardwas minus hottie Johnny Depp, ali ona nije nedostajalo glamura ulog. Njena duga kosa bila je prikovao se u labavu Marcel gurne sa strane rastanak. Crveni tepih Pro Cat Blanchett, koja je usvojena isti pristup sa elegantnim odvesti na bob.

Silver Screen glamura? Svako bi pomislio da su u Holivudu ili tako nešto.

Povezane vijesti


Post Novosti

Jennifer Aniston na ellen degeneres je sve

Post Novosti

33 stvari koje će vas učiniti srećnim (stvari poput seksa, pevanja i posmatranja ptica)

Post Novosti

Carpool karaoke tv emisija: Najbolji do sada

Post Novosti

Svježa haljina od 120 EUR hlače koja krpi sve trendove za proljeće

Post Novosti

Sendvič za kožu: Kako naneti kožu na kožu

Post Novosti

Četiri žene koje su glasovale drugačije su nam dale svoju izbornu reakciju

Post Novosti

Icymi: Evo šta se dogodilo na verifikovanoj zabavi Marie Claire

Post Novosti

Putovanje Margate

Post Novosti

Ženski marš: Sve što treba znati i kako se pripremiti

Post Novosti

Najbolje aprilske budale (yup, mi smo bili pijan)

Post Novosti

Sve što vam treba znati o glastonbury festivalu 2018

Post Novosti

Uzimanje pilule za abortus Nosi zatvorsku kaznu u Severnoj Irskoj