100 Wardour St restoran recenzije | BA.polkadotsinthecountry.com

100 Wardour St restoran recenzije

100 Wardour St restoran recenzije

Zamahnuo smo londonski novo žarište za večeru i nekoliko 'Madames'

Malo je trend u-know Suspenzija se na Londonskoj restoran i bar sceni prije nekoliko godina, u kojoj vlasnici dobrim novim mjestima ih je gotovo namjerno teško pronaći. Svaki večeru bi prethodila neželjene Platforma 9 ¾ izazov, gdje bi prolazi pored "tajno" neoznačenim vrata zuri u tvoju plavu tačku na Google maps sedam puta prije nego što ostvarivanja stajali ispred gdje ti je potrebno da bude.

100 Wardour St se ne vezuje za ovaj trend, najavljuje se od 150 metara sa gigantom neonskim '100' znak (i, znate, i čuvanja preostale zabune imenujući sebe nakon njegova adresa). Ali čak i ispred restorana ne poklanja svoj kavernoznog dimenzije kada si unutra.

Nalazi na mjestu stare Marquee Club, gdje The Rolling Stones radili svoj prvi nastup, restoran i bar je podijeljen na dva nivoa. Unutra, prvog kata s blagovaonom i bar području je povezan s velikim spiralnim stepenicama da se pruža do još više stolova i bar i faza području gdje je spisak živih muzičari sviraju svake noći. Tu je žanr za svaku noć u tjednu: utorkom imaju nove i nadolazećih umjetnika, srijedom je latinski, a vikend je rezerviran za kuću. Četvrtkom su nedavno vidio pokretanje Soho Radio rezidenciju, sa DJ setovima od strane nezavisnog stanice, uključujući i predstojeće set od 8 komada bend smo kako bi stvar.

load...

Zujanje atmosfera je usklađen meni hrane i koktel koji vas vodi sve od neograničenog Bloody Mary marende do kasno u noć večere. Posjetili smo u petak uveče, kada se mjesto zaista zaživi na oko 9:00 sa modernim privuklo posle posla folk koji je izgledao pomalo kao dodataka u rom-com.

Izvršni Chef Liam Smith-Laing (ranije od Istanbula La Petite Maison) je dizajnirao meni koji počinje s malim žaru Robata jela poput piletine, japanskom stilu glazirane jegulja i hrskava svinjetina trbuh da sa svojim (ohrabren) starter koktel - mi pokušao nekoliko Madame (Ciroc, pineau, sok od limuna, sok od jabuke i mente) - dok je za glavno jelo možete ići do kraja (ili krava) s dekadentne chateaubriand da dijele, ili pokušajte jedan ručno ukusne restorana jela od tjestenine.

load...

Mi smo trpali u rastopljeni čokoladni puding kao prvi čin noći je ušao u 22:00. 100 Wardour St je vrsta mjesta mogli stvarno nastaniti u do ranih jutarnjih sati. ROM-com publici su počele da plešu na samo kad smo izlazili (s planovima da se vrati ponovo za veći noći).

100 Wardour St, Soho

Povezane vijesti


Post Novosti

Remake od grobnice: Daisy ridley igra sa Lara Croft

Post Novosti

Donald Trump je samo tweetovao vesternu grešku (opet)

Post Novosti

Zayn X nasuprot: Donatella versace regruti Zayn malik

Post Novosti

Luke Evans: Sve što treba da znate o devojci u vozu i gastonu

Post Novosti

Najbolji modni izgled

Post Novosti

Zašto je Diorova SS18 kolekcija možda najsnažnija

Post Novosti

Afro kosu

Post Novosti

Zakoni koji su zaustavili djevojke silovane od strane ISIS-a koji su pristupili sigurnom abortusu

Post Novosti

Balenciaga i Dior prikazuju iz modne nedelje u Parizu a16

Post Novosti

Game of thrones sezona 6 pregled: Zašto plačemo o hodoru

Post Novosti

Neke veoma korisne stvari jedna žena Naučila je da živi u obuci

Post Novosti

Vrući migranti: Spoj kontrole izbjegličkog instagrama