Upoznajte skandinavski modni brend koji će vam biti na raspolaganju za vašu instagram hranu | BA.polkadotsinthecountry.com

Upoznajte skandinavski modni brend koji će vam biti na raspolaganju za vašu instagram hranu

Upoznajte skandinavski modni brend koji će vam biti na raspolaganju za vašu instagram hranu

Promotivni funkciju sa Lindex

Mi znamo da oblači kao Francuzi se često navodi kao #sartorialgoals ali to je cool-girl bezbrižnost od scandi stila ćemo sadrže ove sezone.

Naš trenutni opsesija je Lindex, modna marka osnovana 1954. Godine koja nudi eklektičan miks skandinavske jednostavnosti i međunarodne visoke mode.

Je scandi brend nije stranac velikim dizajner saradnje; Mislim Jean Paul Gaultier, Matthew Williamson, Missoni i Narciso Rodriguez, ali to je jednako talentirani in-house dizajnerski tim iza kolekcije AW17 koji je reallycaught našu pažnju.

Razgovarali smo sa Annika Hedin, šef dizajna na Lindex, koji je napravio slučaj za odvažne izbor boja ove jeseni, 'Očigledan izbor ove sezone su narančasta, zelena i lila.' I ne boj se florals previše, ključne komade smo balavili sada su cvjetne haljine, izjava plete i androgeni krojenje.

load...

Sa pristupačnim cenama, kao i dizajn na čelu komada prepun ličnosti Lindex sigurno će biti sve preko Instagram feed. Plus, koristite kod LINDEXMCAW17 pre 31. Oktobra, kada kupujete online, a vi ćete dobiti 30% popusta.

Viđamo cvjetnih nositi iako do jeseni ove godine, i to Plutajuća asimetrična cvjetnim haljinu, 29 €, izgleda da će biti jedan od rasprodaje izjava komada kolekcije a.

To je sve o oblicima i prevelikim blejzer i pantalona combo je ono što smo balavili. Ne gledati dalje i dodati ovaj pregledava blejzer, 49 €, na svoj koš. Uparite sa jednostavnim cami za instant ažuriranje stil rada.

load...

Smekšala sjajni koža mini, 24 €, sa teksturom džemper, 29 €, i ne zaboravite da iskoriste taj trend šareni pribor, kao što je ova mekana koža cross-body bag, 24 €.

Standout nijanse su veliki za AW17. Nosite jedan blok glava boja do pete, ovako smaragdno zelene čipke haljina, 59 €, udružio sa BEANIE promašaj krzna jakna, 69 €, - još jedan ključni trend za jesen - za hrabar izgled.

To nije samo stil koji Lindex se zagovara; Oni također imaju jak održivi poruku. To je obećao da će 80 posto svojih komada će održiv izvor do 2020. Godine, a uz to podržava dojke dobrotvorne svrhe rak, Pink Ribbon Foundation. Sada to je ono što mi zovemo osjećati-dobar mode...

 

 

Povezane vijesti


Post Moda

Kako nositi ravne Mules za proljeće leto

Post Moda

20 brilijantnih izjava koje će rešiti bilo koji dan loše kose

Post Moda

Kupujte Callie Thorpe top 10 iz kolekcije RI plus AW16

Post Moda

To je ono što modni bloger radi i kako možete postati jedan

Post Moda

Ljetna odjeća koju možete nositi tokom cijele zime

Post Moda

Kako nositi žuto

Post Moda

Šest razloga zašto su pariški stranci bolje

Post Moda

Mtv Europe muzičke nagrade 2018. Pogledajte sve najbolje crvene tepihove

Post Moda

Najbolji haljine: Tim Marie Claire nosi ovo - i evo zašto

Post Moda

Pitali smo Dodo bar ili šta je potrebno da bude modni dizajner

Post Moda

H & m je upravo pokrenuo raspon halloween-a i sumnjali smo da će dugo biti u prodavnicama

Post Moda

Petite modne savjete i savjete od stručnog stilista