Super laskavo i totalno instabait: Zašto smo srušili najnoviju kolekciju kola Orle Kiely? | BA.polkadotsinthecountry.com

Super laskavo i totalno instabait: Zašto smo srušili najnoviju kolekciju kola Orle Kiely?

Super laskavo i totalno instabait: Zašto smo srušili najnoviju kolekciju kola Orle Kiely?

"Ovaj put smo htjeli pogledati aktivistkinja širom umjetnosti, glazbe i mode. Stvarno je bilo pravovremeno svime što se događa upravo sada previše ", kaže Orla Kiely od inspiracija njen najnoviji L'Orla kolekciju. Prikupljanje kapsula da dizajnira u suradnji sa stilistom Leith Clarkis sada u svojoj trećoj sezoni i nastavlja da ide od snage do snage.

Sa moodboard sadrži Yoko Ono, Marianne Faithfull, Gloria Steinem i Frida Kahlo, kolekcija ima poseban 60-ih i 70-ih godina vibru fuzijom retro grafike, ženstvene siluete sa snažnim modernim duh i estetiku. Mislim tila haljine s pukom rukavima, protkana delikatnim cvjetnim motivima koji su savršeni za svata garderobu. A laskava srednje dužine čaj haljini s ogrlicom trim i puff rukave koji će raditi jednako dobro u kancelariji jer bi u kombinaciji sa čizmama i prevelikim pletivo za vikend. Osim toga, potpuno Instagrammable somota odijelo u hiljadugodišnje roze koje daju ozbiljan za svoj novac jer oni rade briljantno kao pojedinačni komadi previše.

load...

Za duo, koji su poznaju već skoro deceniju sa Clark styling svim Kiely je mainline zbirki, postoji ozbiljna fokus na stvaranje laskava siluete. Kiely, objašnjava ona stvarno želi ženama da se osjećaju ugodno u svom dizajnu; "Ne postoji ništa gore nego da je osjećaj stalno ima da se prilagodi ono što nosiš. Mrzim kada treba da povuče odozgo prema dolje ili rukavima koji drže vožnja do ruku. "

Naravno, skoro sve delove imaju potpis i još mnogo volio vezene i grafički cvjetni uzorci i motiva Kiely je da dolaze sa teškim dozom nostalgije. Međutim, oni imaju i bezvremenski žalbu koja se ogleda u Kiely ogromnom rasponu od fanova osoba. Svoje kolekcije su pukla na svakoga od Alexa Chung Kate Middleton, Karen Elson, Tavi Gevinson i Sandra Bernhard u ime nekoliko.

load...

Nostalgija je vruća tema za Kiely u trenutku dok je sprema za prvu izložbu posvećenu njoj u londonskom Fashion & Muzej tekstila u maju sledeće godine. Retrospektivna, pod nazivom Orla Kiely: A Life In uzorak će se predstaviti više od 150 njenih obrazaca i proizvoda, uključujući njen univerzalno privlačan 'matičnih' grafički, uz nju saradnju sa fotografima i arhitekata, ispitujući kako se radi i kako je njen dizajn su odjekivali širom svijeta. Između ulazeći u svojoj kolekciji arhiva, Kiely kaže da se troši mnogo vremena za ribanje internetu za komade iz svoje najranije zbirki. "Kada sam prvi put počeo nisam zadržati sve što nikada nisam mislio ono što sam uradio će postati tako uspješni. Dakle, ja pokušavam da nađem neke moje nedostaje komada. Jučer sam pronašao originalni tepih torbu na eBayu. Ja sam na misiji. "

Resort 2018 kolekciju L'Orla je dostupan od Selfridges sada a cijene se kreću od 230 €

 

 

 

 

Povezane vijesti


Post Moda

Kako nositi ravne Mules za proljeće leto

Post Moda

Michelle Keegan je pokrenula kolekciju sportskih obuća sa ovom velikom modnom robnom markom

Post Moda

Stigla je najlepša ljetna kupaća kostima

Post Moda

Maske za spavanje: Najbolje maske za spavanje za savršeni noćni kip

Post Moda

Jennifer Lawrence objašnjava zašto se odvojila od darren aronofsky

Post Moda

Kupujte najbolje radne haljine za leto i zimu

Post Moda

Faza osam AW16 uređivanje

Post Moda

Ovo su najrasprostranjenije slike instagrama iz 2018. godine

Post Moda

7 inspirativnih citata iz Aboah adwoa

Post Moda

5 najtoplijih trendova nakita na proleće 2018

Post Moda

UNICEF X Louis Vuitton kolab je upravo proslavio dan #MakeAPromise

Post Moda

Zašto se radujemo Londonskoj modnoj nedelji 2018