Sada je restoran Gucci i ne možemo se baviti | BA.polkadotsinthecountry.com

Sada je restoran Gucci i ne možemo se baviti

Sada je restoran Gucci i ne možemo se baviti

Rezervirajte let u Firencu i glavu ravno do potpuno novi Gucci Emporium.

Riječi Lisa Walden

Gucci otvorili su sjajan concept store, restoran sa 50 sedišta i muzeja pod nazivom 'Gucci Garden' u srcu Firenca, Italija. Kao i, uključujući Gucci dizajn iz bogate arhive brenda koji datira iz 1921. Godine, tu će biti živo i interaktivni video i filmsko iskustvo.

Dizajniran direktor Gucci Creative Alessandro Michele, sobe osjećati kao da ste bili prebačeni u prošlih vremena. Očekujte reference na bilje, cvijeće, životinje, iškrabanom zidovi i moraju imati Gucci stavki - i bože, ima puno od njih. "Vrt je pravi, ali pripada prije svega uma, naseljeno sa biljke i životinje: kao zmija, koja klizi u svuda, i na neki način, simbolizira i trajnu početku i stalnu povratka," objašnjava Michele.

load...

Sjesti na jastučast benzin-plave sofe i naredi torteline u parmezana umak za poslasticu. Hrana se poslužuje na prilično porculanske ploče, od kojih su svi uređeni u kultni Paisley print brenda. Pamuk salvete su jasne i izvezen kao Gucci košulju, a postavka sto je kao šarmantan kao odjeću sebe. Na skrovito udaljenosti od mjesta oko 50 gostiju, tako pravite sto brzo izbjegli razočaranje.

Drugdje, u prizemlju je dom jedan-of-a-vrste kreacije, dizajniran posebno za Gucci vrt. Ovdje možete kupiti svile bombardera, običaj nakit, brokat suknje i ugovoriti prtljagu komada koje nećete naći nigdje drugdje (proizvodi dolaze u pakovanju ekskluzivnom u radnju pa budite sigurni da ih zgrabe brzo). Prodavnica će također prodati stacionarna, razglednice, ploče, jastuci i mape Firenci za posjetitelje ponijeti kući.

load...

Sve Gucci dizajneri, prošlosti i sadašnjosti, imaju prostor u vrtu. "Prošlost je vrlo mnogo dio prisutan na Gucci, koja je u potpunosti u skladu sa idejom Alessandro je brenda, i zaista njegov stav u Firenci, Gucci kuće, što on vidi kao grad u kojem se još živopisnih živ", objašnjava kritičar i kustos Maria Luisa Frisa, koji je radio sa Alessandro na radnju.

Umjetnika Jayde Fish, Trever Andrew (AKA GucciGhost) i Coco Captian (koji je sarađivao sa brendom za njihovo AW17collection) pozvani su da ukrašavaju zidove prostorija. Veliki ananas oslikana Gucci logo, pizza kriške, zmije i zabavan lica su nacrtani na zidu u razigran i mladalački dodir. Ne ostavljajte bez uzimanja pogled na njihov rad ili, koji se nalazi u prostoriji u blizini. Mi obećavamo da nećete biti razočarani.

Povezane vijesti


Post Moda

Najmlađa mama i kćerka za svatove slave

Post Moda

Može li imati šta da nosi zbog uznemirenosti? Kako odabrati odjeću

Post Moda

Najbolji štandovi štampe široke noge za vaš ormar

Post Moda

Converse all Star: Kratka istorija iza ikonskih cipela

Post Moda

Pitali smo Dodo bar ili šta je potrebno da bude modni dizajner

Post Moda

Pandora osnažuje novu poruku da inspiriše žene svuda

Post Moda

Petite modne savjete i savjete od stručnog stilista

Post Moda

UNICEF X Louis Vuitton kolab je upravo proslavio dan #MakeAPromise

Post Moda

Kako se obući kao pariski stil pravila francuski bloger zakuni

Post Moda

Upoznajte pet inovativnih dizajnera iz transatlantske modne sedmice

Post Moda

Ljetna odjeća koju možete nositi tokom cijele zime

Post Moda

Koliko često treba da operete grudnjak? Kako pirati grudice